Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABal
őstag
Na, csináltam egy hülyeséget:
particionálás közben tévedésből dinamikussá tettem az egész kötetet. Ez azért gáz, mert a laptop a C meghajtón tárolja a rendszerindító könyvtárat, és azt csak alap állapotú meghajtóból lehet újratelepítéshez elérni. Most újra kéne raknom a Windowst, de nem látja a rendszerindító partíciót.
Természetesen használhatnék egy külső forrást, de akkor elveszne a saját legális W7-em és vele együtt az előtelepített Office is.Vagyis mindenképpen azt próbálom meg elérni, hogy vissza tudjam címkézni a kellő partíciót alapra, hogy aztán saját meghajtóról vissza tudjam állítani a W7-et.Ha értitek miről hadoválok, esetleg van valakinek ötlete, vagy egy aranykezű szakember ismerőse?
Most épp a netet bújom megoldás után, de a dolog nem egyszerű.
Úgy látom, hogy vannak erre szoftverek. De jó lenne, ha egyik tényleg rendbe is tudná tenni a katyvaszt, amit előállítottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest