- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Ég veled, KEndre! :(
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen mosógépet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABal
őstag
Én vagyok az ellenpélda, mert én jelenleg 6-6,5 között keresem az utódot.
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
consono
nagyúr
Na, ez az ami miatt most iPhone-om van. A céges választható készülékek közül csak ez volt zseb barát méretű. Sőt, bevallom, ha nem olvastam volna sokat a az iPhone SE leválló kijelzőjéről, akkor azt választottam volna a még kompaktabb méret miatt. Tartalom fogyasztásra nyilván nem ideális, de minden másra tökéletes
"Mechazilla has caught the booster."
-
duvi
nagyúr
A kijelző méret még okés, de a fizikai méretei miatt, nyáron már bajban leszel. Zsebben hordva már erősen megfeszülhet, ha leülsz/lehajolsz. Én ezért maradtam a sima S8-nál a + helyett. Már ez is necces és vigyáznom kell, ha farmer zsebben hordom (148,9 x 68,1 x 8 mm). A Pixel 2 XL 158x77x8 mm, amit már kötelező (öv)tokban hordani, ha nincs öltöny vagy hasonló nagyzsebes ruhadarab. Nálam ez önmagában is döntő érv a passzolásra (ahogy tettem is az S8+ esetében).
-
s4tch
veterán
Német amazonon ~450 euróért lehet kapni áfával, de cégre venném, nettó áron (-20%). Egyébként jól érzed, elsősorban a kamera, illetve a tiszta droid élmény vonz benne.
(#2796) aryes: sajnos tényleg nem kicsi, ez taszít benne legjobban. Viszont az ára sokat ment le, most kb. Mi8 árban kapható.
-
TomWexX
addikt
Nekem ha pénz nem számítana akkor Mate20 pro-t vennék, az se érdekel ha széles notch van rajta.
Egyébként én is bajban vagyok, egyelőre még jó az Op3, de idén azért már le kéne cserélni, de fogalmam sincs mire.Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
s4tch
veterán
Pixel 2 XL-ről beszéljen le valaki. Kezdem én: nagy, csak 4 GB RAM, nincs jack, nem mai csirke. Egyéb?
-
-
ABal
őstag
válasz leslieke #2789 üzenetére
leslieke! Az sajnos nem lesz elég! Ebben az évben minden iPhone tulajnak vennie kell még egy készüléket, különben csődbe megy az Apple, és a szerencsétlen androidos gyártóknak saját kútfőből kell kitalálniuk, hogy mi legyen a következő trend.
-
consono
nagyúr
Én is újra iPhone-t vennék, ha a pénz nem számítana De majd augusztusban úgy is ad a cég... Ha saját zsebre menne, akkor valami középkategóriás Xiaomit, valószínűleg. Látom a fiam A1-én, hogy fillérekért mindent tud, ráadásul a hardver minőségével is minden rendben van.
-
ABal
őstag
válasz leslieke #2782 üzenetére
Az Apple háza tájáról érkező apokaliptikus hírek miatt talán el is csíphetsz valami leárazást erre mifelénk is.
Duvi: Én is kíváncsian várom az új szériát, de biztos, hogy nem közülük kerül majd ki az utód.
s4tch: "...hónapok óta szarakodok a döntéssel." Ugyanez van nálam is, bár annyi a különbség, hogy a tavaly akksicsere miatt nem volt annyira sürgős. Most viszont már három főverzióval vagyok lemaradva, és az üzemidő is megint csökken, lépnem kell.
Az ultraszélső notch ellenességem miatt minden kiesik, ami nem teljes kijelzős, ezért most nem lesz akkora a merítés. Viszont azt már most tudom, hogy bármit is választok, kompromisszumot kell kötnöm."Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
ABal
őstag
Csak azért kérdezem, mert ha a telefonok ebbe az irányba mennek el, akkor jó lenne tudni, hogy milyen minőséget várhatunk el. Ha ez egy Casio óra zenei képességeit jelenti, akkor én még maradnék a hangszórónyílás mellett.
Ja, az egész a Meizu meg a Vivo "lezárt" telefon-koncepciói kapcsán merült fel bennem. A beszélgetés hangátviteléhez nyilván elegendő, de mi lesz a csengőhangokkal?"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
ABal
őstag
Jön az újabb őrület, a por(t)mentesítés. Látott már valamelyikőtök piezoelektromos hangeszközt működés közben?
Ez a fajta hangkeltés vajon ugyanolyan hangos tud lenni, mint egy hagyományos hangszóró?
Hozzá se lövök a témához."Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
ABal
őstag
Én már ébren vagyok!
Boldog Új Évet, emberek!
Sajnos, pont ezt a dialektust nem ismerem, ezért nem értettem maradéktalanul a kinai közmondást, de azért köszi.
-
leslieke
Jómunkásember
Nos, ki van már ébren?
Mi reggel 7-kor keltünk.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
TomWexX
addikt
Boldog Új évet kívánok erőben, egészségben, gazdagságban szeretetben, megértésben, és soha ne feledjétek ezt a régi jó kínai közmondást:
朣楢琴执执 瑩浻牡楧硰执执獧浻牡楧敬瑦 瀰 絸朣杢执獧扻捡杫潲湵 潣潬昣昸昸慢正 牧畯摮椭 慭敧敷止瑩札慲楤湥楬敮牡氬晥⁴潴敬 瑦戠瑯潴牦浯潴 捥捥捥戻捡杫潲湵浩条眭 扥楫bn 楬敮牡 札慲楤湥潴昣昸昸攣散散戻捡杫潲 湵浩条洭穯氭湩慥牧 摡敩瑮琨灯捥捥捥 慢正牧畯摮椭慭敧 獭氭湩慥牧摡敩瑮琨灯 捥捥捥慢正牧畯摮椭慭敧楬敮牡 札散散汩整 牰杯摩慭敧牔湡晳牯楍牣 獯景牧摡敩瑮猨慴 瑲潃潬卲牴昣昸昸摮潃潬卲牴攣散散 潢摲牥 硰猠汯摩搻獩汰祡戺潬正潭潢 摲牥爭摡畩 瀲漭戭牯敤慲楤獵硰敷止瑩戭牯敤慲楤獵 硰戻牯敤慲楤獵硰执獧搴摻獩汰祡戺潬 正瀻 獯瑩潩敲 慬楴敶执獧搴筮楤灳慬湩楬敮戭潬 正漻敶晲潬朣楢琴执 执瑩浻牡楧硰执执獧 浻 牡楧敬瑦瀰絸朣杢执獧扻捡杫潲湵潣潬昣 昸昸慢正牧畯 摮椭慭敧敷止瑩札慲楤湥楬敮 牡氬晥 ⁴潴敬瑦戠瑯潴牦浯潴捥捥捥戻捡杫 潲猠汯摩搻獩汰祡 戺潬正潭潢摲牥爭摡畩 瀲漭戭牯敤慲 楤獵硰敷止瑩戭牯敤慲楤獵 硰戻牯敤慲楤獵硰执獧搴摻 獩汰祡戺潬正瀻 獯瑩潩敲慬楴敶执獧 搴筮楤灳慬湩楬敮戭潬 朣楢琴执执 瑩浻牡楧硰执执獧浻牡楧敬瑦 瀰絸朣杢执獧扻捡杫潲湵 潣潬昣昸昸慢正 牧畯摮椭 慭敧敷止瑩札慲楤湥楬敮牡氬晥⁴潴敬 瑦戠瑯潴牦浯潴 捥捥捥戻捡杫潲湵浩条眭 扥楫楬敮牡 札慲楤湥潴昣昸昸攣散散戻捡杫潲 湵浩条洭穯氭湩慥牧 摡敩瑮琨灯捥捥捥 慢正牧畯摮椭慭敧 獭氭湩慥牧摡敩瑮琨灯 捥捥捥慢正牧畯摮椭慭敧楬敮牡 札散散汩整 牰杯摩慭敧牔湡晳牯楍牣 獯景牧摡敩瑮猨慴 瑲潃潬卲牴昣昸昸摮潃潬卲牴攣散散 潢摲牥 硰猠汯摩搻獩汰祡戺潬正潭潢 摲牥爭摡畩 瀲漭戭牯敤慲楤獵硰敷止瑩戭牯敤慲楤獵 硰戻牯敤慲楤獵硰执獧搴摻獩汰祡戺潬 正瀻 獯瑩潩敲 慬楴敶执獧搴筮楤灳慬湩楬敮戭潬 正漻敶晲潬朣楢琴执 执瑩浻牡楧硰执执獧 浻 牡楧敬瑦瀰絸朣杢执獧扻捡杫潲湵潣潬昣 昸昸慢正牧畯 摮椭慭敧敷止瑩札慲楤湥楬敮 牡氬晥 ⁴潴敬瑦戠瑯潴牦浯潴捥捥捥戻捡杫 潲猠汯摩搻獩汰祡 戺潬正潭潢摲牥爭摡畩 瀲漭戭牯敤慲 楤獵硰敷止瑩戭牯敤慲楤獵 硰戻牯敤慲楤獵硰执獧搴摻 獩汰祡戺潬正瀻 獯瑩潩敲慬楴敶执獧 搴筮楤灳慬湩楬敮戭潬朣楢琴执执 瑩浻牡楧硰执执獧浻牡楧敬瑦 瀰杫潲湵 潣潬昣昸昸慢正 牧畯摮椭 慭敧敷止牦浯潴 捥捥捥戻捡杫潲湵浩条眭 扥楫楬敮牡 札慲楤湥潴昣昸昸攣散散戻捡杫潲 湵浩条洭穯氭湩慥牧 摡敩瑮琨灯捥捥捥 慢正牧畯摮椭慭敧 獭氭湩慥牧摡敩瑮琨灯 捥捥捥慢正牧畯摮椭慭敧楬敮牡 札散散汩整 牰杯摩慭敧牔湡晳牯楍牣 搴筮楤灳慬湩楬敮戭潬 正漻敶晲潬朣楢琴执 执瑩浻牡楧硰执执獧 浻 牡楧敬瑦瀰絸朣杢执獧扻捡杫潲湵潣潬昣 昸昸慢正牧畯 摮椭慭敧敷止瑩札慲楤湥楬敮 牡氬晥 ⁴潴敬瑦戠瑯潴牦浯潴捥捥捥戻捡杫 潲猠汯摩搻獩汰祡 戺潬正潭潢摲牥爭摡畩 瀲漭戭牯敤慲 楤獵硰敷止瑩戭牯敤慲楤獵 硰戻牯朣楢琴执执 瑩浻牡楧硰执执獧浻牡楧敬瑦 瀰絸朣杢执獧扻捡杫潲湵 潣潬昣昸昸慢正 牧畯摮椭 慭敧敷止瑩札慲楤湥楬敮牡氬晥⁴潴敬 瑦戠瑯潴牦浯潴 捥捥捥戻捡杫潲湵浩条眭 扥楫楬敮牡 札慲楤湥潴昣昸昸攣散散戻捡杫潲 湵浩条洭穯氭湩慥牧 摡敩瑮琨灯捥捥捥 慢正牧畯摮椭慭敧 摲牥 硰猠汯摩搻獩汰祡戺潬正潭潢 潴敬瑦戠瑯潴牦浯潴捥捥捥戻捡杫 潲猠汯摩搻獩汰祡 戺潬正潭潢摲牥爭摡畩 瀲漭戭牯敤慲 楤獵硰朣楢琴执执 瑩浻牡楧硰执执獧浻敬瑦
捥戻捡杫潲湵浩条眭 扥楫楬敮牡 散散 潢摲牥 硰猠汯摩搻獩汰祡戺潬正潭潢 摲牥爭摡畩 瀲漭戭牯敤慲楤獵硰敷止瑩戭牯敤慲楤獵 湥楬敮 牡氬晥 ⁴潴敬瑦戠瑯潴牦浯潴捥捥捥戻捡杫 潲猠汯摩搻獩汰祡 戺潬正潭潢摲牥爭摡畩 瀲漭戭牯敤慲 楤獵硰敷止瑩戭牯敤慲楤獵 硰戻牯敤慲楤獵硰执獧搴摻 獩汰祡戺潬正瀻 獯瑩潩敲慬楴敶执獧 搴筮楤灳慬湩楬敮戭潬 朣楢琴执执 瑩浻牡楧硰执执獧浻牡楧敬瑦 瀰絸朣杢执獧扻捡杫潲湵 潣潬昣昸昸慢正 牧畯摮椭 慭敧敷止瑩札慲楤湥楬敮牡氬晥⁴潴敬 瑦戠瑯潴牦浯潴 捥捥捥戻捡杫潲湵浩条眭 扥楫楬敮牡 札慲楤湥潴昣昸昸攣散散戻捡杫潲 湵浩条洭穯氭湩慥牧 摡敩瑮琨灯捥捥捥 慢正牧畯摮椭慭敧 獭氭湩慥牧摡敩瑮琨灯 捥捥捥慢正牧畯摮椭慭敧楬敮牡 札散散汩整 牰杯摩慭敧牔湡晳牯楍牣 獯景牧摡敩瑮猨慴 瑲潃潬卲牴昣昸昸摮潃潬卲牴攣散散 潢摲牥 硰猠汯摩搻獩汰祡戺潬正潭潢 摲牥爭摡畩 瀲漭戭牯敤慲楤獵硰敷止瑩戭牯敤慲楤獵 硰戻牯敤慲楤獵硰执獧搴摻獩汰祡戺潬 正瀻 獯瑩潩敲 慬楴敶执獧搴筮楤灳慬湩楬敮戭潬 正漻敶晲潬朣楢琴执 执瑩浻牡楧硰执执獧 浻 牡楧敬瑦瀰絸朣杢执獧扻捡杫潲湵潣潬昣 昸昸慢正牧畯 摮椭慭敧敷止瑩札慲楤湥楬敮 牡氬晥 ⁴潴敬瑦戠瑯潴牦浯潴捥捥捥戻捡杫 潲猠汯摩搻獩E汰祡 戺潬正潭潢摲牥爭摡畩 瀲漭戭牯敤慲 楤獵硰敷止瑩戭牯敤慲楤獵 硰戻牯敤慲楤獵硰执獧搴摻 獩汰祡戺潬正瀻 獯瑩潩敲慬楴敶执獧 搴筮楤灳慬湩楬敮戭潬朣楢琴执执 瑩浻牡楧硰执执獧浻牡楧敬瑦 瀰絸朣杢执獧扻捡杫潲湵 潣潬昣昸昸慢正 牧畯摮椭 慭敧敷止瑩札慲楤湥楬敮牡氬晥⁴潴敬 瑦戠瑯潴牦浯潴 捥捥捥戻捡杫潲湵浩条眭 扥楫楬敮牡 札慲楤湥潴昣昸昸攣散散戻捡杫潲 湵浩条洭穯氭湩慥牧 摡敩瑮琨灯捥捥捥 慢正牧畯摮椭慭敧 獭氭湩慥牧摡敩瑮琨灯 捥捥捥慢正牧畯摮椭慭敧楬敮牡 札散散汩整 牰杯摩慭敧牔湡晳牯楍牣 獯景牧摡敩瑮猨慴 瑲潃潬卲牴昣昸昸摮潃潬卲牴攣散散 潢摲牥 硰猠汯摩搻獩汰祡戺潬正潭潢 摲牥爭摡畩 瀲漭戭牯敤慲楤獵硰敷止瑩戭牯敤慲楤獵 硰戻牯敤慲楤獵硰执獧搴摻獩汰祡戺潬 正瀻 獯瑩潩敲 慬楴敶执獧搴筮楤灳慬湩楬敮戭潬 正漻敶晲潬朣楢琴执 执瑩浻牡楧硰执执獧 浻 牡楧敬瑦瀰絸朣杢执獧扻捡杫潲湵潣潬昣 昸昸慢正牧畯 摮椭慭敧敷止瑩札慲楤湥楬敮 牡氬晥 ⁴潴敬瑦戠瑯潴牦浯潴捥捥捥戻捡杫 潲猠汯摩搻獩汰祡 戺潬正潭潢摲牥爭摡畩 瀲漭戭牯敤慲 楤獵硰敷止瑩戭牯敤慲楤獵 硰戻牯朣楢琴执执 瑩浻牡楧硰执执獧浻牡楧敬瑦 瀰絸朣杢执獧扻捡杫潲湵 潣潬昣昸昸慢正 牧畯摮椭 慭敧敷止瑩札慲楤湥楬敮牡氬晥⁴潴敬 瑦戠瑯潴牦浯潴 捥捥捥戻捡杫潲湵浩条眭 扥楫楬敮牡 札慲楤湥潴昣昸昸攣散散戻捡杫潲 湵浩条洭穯氭湩慥牧 摡敩瑮琨灯捥捥捥 慢正牧畯摮椭慭敧 獭氭湩慥牧摡敩瑮琨灯 捥捥捥慢正牧畯摮椭慭敧楬敮牡 札散散汩整 牰杯摩慭敧牔湡晳牯楍牣 獯景牧摡敩瑮猨慴 瑲潃潬卲牴昣昸昸摮潃潬卲牴攣散散 潢摲牥 硰猠汯摩搻獩汰祡戺潬正潭潢 摲牥爭摡畩 瀲漭戭牯敤慲楤獵硰敷止瑩戭牯敤慲楤獵 硰戻牯敤慲楤獵硰执獧搴摻獩汰祡戺潬 正瀻 獯瑩潩敲 慬楴敶执獧搴筮楤灳慬湩楬敮戭潬 正漻敶晲潬朣楢琴执b 执瑩浻牡楧硰执执獧 浻 牡楧敬瑦瀰絸朣杢执獧Ennél a résznél majdnem elsírtam magamat , ahol azt mondja , hogy: 汦睯攺 朣楢琴执执 瑩浻牡楧硰执
De szép! BÚÉK!!!!!Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
duvi
nagyúr
Egy újabb év... Már megint öregedtünk egy kicsit Minden zseblakónak Boldog Új Esztendőt Kívánok!
-
nagyúr
-
leslieke
Jómunkásember
Boldog Új Évet Mindenkinek!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
TomWexX
addikt
Boldog karit srácok!
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
nagyúr
Boldog karácsonyt mindenkinek!
-
duvi
nagyúr
Én is Békés Boldog Karácsonyt kívánok az összes zseblakónak!🎄👼 🎁 🎊
-
consono
nagyúr
Kellemes ünnepeket!
-
leslieke
Jómunkásember
Boldog karácsonyt mindenkinek!
-
ABal
őstag
Tudom, még nincs este, de akkor mással leszek elfoglalva, ezért már most hadd ragadjam meg az alkalmat, hogy,
Boldog Karácsonyt kívánjak Minden Zseblakónak!
-
-
ABal
őstag
Azt látom, hogy szelidült a kinézet, de ezek szerint van még tennivaló a személyre szabhatóság terén. A OnePlus ebben híresen jó, és ehhez szoktam hozzá.
Hogy dícsérjek is, néztem egy Agymenőket a próba kedvéért. és mind a kép, mind a hang nagyon jó.
Az alkalmazások is gyorsabban töltődnek le és települnek, mint a telefonomon. Pörög, nem akad.Az üvegszendvics konstrukció viszont nem a kedvencem. Már úton van a tok.
-
nagyúr
Amennyire innovatív volt a Samsung az első pár évben (persze most az Android megjelenése utáni időkre gondolok), most annyira le van maradva (miui, emui stb. rendszerekhez képest).
Mondjuk nem egy Huawei-es kollégám akarta már tudni, hogy hogy lehet az ő telefonjukon is olyan always on display, mint az enyémen...[ Szerkesztve ]
-
ABal
őstag
Működött!
Gondoltam, hogy nem tudjátok, csak úgy nézett ki, mintha miattam ürült volna ki a fórum.
-
ABal
őstag
Nagyobb szuperhős vagyok, mint Thanos. Egyetlen kérdésem elég volt, hogy lenullázzam az egész fórumot. Még csettintenem sem kellett.
De most már unom magam itt egyedül, ezért megmutatom, hogy jóra is lehet használni a határtalan hatalmat.
Térjetek vissza, barátaim! Csett!!!
-
ABal
őstag
Samsungos menüt ismerő zseblakók!
A "Ne zavarjanak" menüben tényleg csak egyetlen idősávot lehet beállítani, és az egyetlen választási lehetőség, hogy mely napokra legyen érvényes?Próbáltam beállítani eltérő idősávokat különböző napokra, de nincs ilyen opció. Telefonon bármely napra, bármilyen periódust be tudok állítani, akár többet is. Ezt kerestem volna itt is. Igaz, a teló nem Samsung.
-
ABal
őstag
Köszi, srácok! Úgy lesz! Az utóbbi 8 évben minden kütyü legalább 4 évet lehúzott velem.
-
ABal
őstag
válasz consono #2739 üzenetére
Kicsit nagyobb, kicsit újabb, kicsit más. Nekem elég lett volna 8" is, ha lett volna akkora változat, de - ahogy korábban írtam - nincs nagy választék. Majd összeszokunk.
A következő lépés a tokvadászat.
Köszi![ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
-
ABal
őstag
válasz consono #2732 üzenetére
Nekem is volt egy PC gamer korszakom, de aztán abbahagytam, mert egy kicsit kicsúsztak a kezeim közül a dolgok, és inkább eladtam mindent. Azóta csak a tableten játszom, de teljesen más játékokat, mint annak idején.
Én, sajnos már elég sokat költöttem alkalmazásokra és játékokra is, ezért nem lenne könnyű csak úgy hátat fordítani. Azt viszont nem zárom ki, hogy egy nap lesz egy Apple eszközöm is a Windows és az Android mellett.Most összeszámoltam, és számomra is meglepő, de 1271 alkalmazás van a fiókomban. Ezek között persze van ingyenes és akciós is.
[ Szerkesztve ]
-
-
TomWexX
addikt
Nekem egyáltalán nem volt bonyolult bevonni az IOS-t az "ökoszisztémámba". Igaz én droidon se vettem sok app-ot..
-
leslieke
Jómunkásember
válasz consono #2729 üzenetére
Na én arra sem sokat. A konzol ajándék volt, a Diablo 3-at akcióban vettem, hozzá jött még a kieg és 2 éves előfizetés.
A konzolt meg a játékot végül eladtam a nyáron, mert csak porosodott itt.
Majd ha jön a PS5, akkor újragondolom a dolgot, főleg ha lesz D4 is rá.
De erre még van pár évem valószínűleg.A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
leslieke
Jómunkásember
Minden rablánctól meg lehet szabadulni, de annak mindig ára van.
Az a kérdés, megéri-e az áldozatot meghozni.Nekem ilyen szempontból szerencsém van, iOS-re se költöttem sokat, ahogy előtte a többire sem.
-
ABal
őstag
válasz leslieke #2725 üzenetére
Miközben végiggondoltam, rájöttem, hogy a játékokat teljesen kihagytam a számításból. Azokkal együtt már teljesen kizárt, hogy rendszert váltsak. Az ökoszisztéma foglya vagyok.
(#2726) duvi: Erről a vonalról keveregtem vissza a tabletekhez. Először a Mi Max 3 és a Honor Note 10 volt a célkeresztben, de ezekről végül letettem.
A jelek szerint TabS4 tulaj leszek. Megveszem a legjobb kijelzőt ebben a méretkategóriában, és a proci is "csak" tavalyi, nem két éves, mint a MediaPad 5 esetében. Sovány vigasz.
Ha az Android ennyire nem rúg labdába tablet fronton az Apple ellenében, talán nem kéne ezt erőltetni már. Az Apple-t most telefon fronton lehet megszorongatni, oda kéne koncentrálni, a tableteket meg meghagyni nekik, mert az iPad-nél jobbat ezek szerint senki nem kínál. Engem is csak az tart vissza jelen pillanatban a váltástól, hogy mélyen gyökerezem az Androidban. Pár hónapja még azt sem gondoltam volna, hogy a váltás egyáltalán felmerül bennem.
-
ABal
őstag
Nem gondoltam, hogy még egyszer átélem ezt, de elkezdtem tableteket nézegetni, mert jól jönne egy a munkámhoz. A kínálat androidos fronton elég gyászos. Olyan, mintha minden komoly gyártó elengedte volna ezt a témát, de leginkább a Google tojik magasról az egészre. Szóval, a kínálat szűkös, de legalább drága.
Napok óta ezen agyalok, de gyakorlatilag összesen kettő megfontolható jelöltem volt tegnapig, mára viszont már ezek a lehetőségek is elolvadni látszanak. Végül most arra jutottam, hogy ha 2012-ben a GT 7.7 volt Androidon a csúcs, most sem mennék lejjebb, tehát Tab s4, ha meg tudom magam győzni, hogy érdemes rá áldozni. Ez a SD835 meg a 4GB RAM kombináció egy csúcskütyübe 2018-ban egy kicsit pofátlan, amikor a telefonokban már lassan 6GB alatt nincs is ajánlat, a 845 meg már hónapok óta piacon volt a Tab s4 megjelenésekor.
Lehet, hogy a Google az Apple karjai közé lök? Most már iPad Pro-kat is nézegetek. Csak hát olyan jól berendezkedtem már Androidon, most kezdjem el előlről, és költsek egy csomó pénzt a nekem kellő alkalmazások beszerzésére? Ehhez nagyon nincs kedvem.
Valószínűleg, most vagyok a dilemma kellős közepén. Mindkét oldalon vannak előnyök, de mindkettőt kompromisszumnak is érzem.
-
consono
nagyúr
Én nem bírom megszeretni, megszokni sem, valahogy olyan idegen, mikor a kezemben van. Ez az én hibám, tudom... A kölök Mi A1-e nekem jobban kézre esik. Ha androidra kellen váltanom én valószínűleg valami Huaweit vagy Xiaomit vennék, de amíg lehet én maradok iPhone-on
-
-
duvi
nagyúr
Nekem csak S8 van és imádom. Ennél csak jobb lehet az S9 Az üveg hátlap miatt én is vettem rá egy spigen tokot, ami tökéletesen bevált.
-
s4tch
veterán
Gyerekek, lehet, hogy visszatérek a gyökerekhez, és a Wave után újra Samsungot veszek.
Eddig a Meizu 16th volt a kinézett telefon: oled, kompakt, ismerős rendszer, jack, előlapi ujjlenyomat-olvasó, állítólag jó kamera. Viszont nem olcsó, aliról rendelve is olyan ~130e lenne. Alternatíva: Oneplus 6T, ami 180e, és nincs rajta jack, vagy a Mate 10 Pro, amiről szintén lemaradt a jack, és a rendszerét rengeteg tulaj rühelli világszerte... Ehhez képest az S9 megvan a két véglet közötti áron, és - RAM kivételével - semmivel se gyengébb egyiknél sem, a kamerája a legjobb ezek közül, ráadásul vízálló, és az S8-cal ellentétben erre legalább van némi mozgás az xda-n. A gyári Samsung rendszer sem olyan csiricsáré, mint pár éve, szóval lehet, hogy maradnék annál. Az üveg hátlaptól kiver a víz az összes ilyen új szirszaron, úgyhogy kapna egy dbrand skint, oszt' ennyi. Van vele tapasztalatotok?
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
Mielőtt valaki nekiállna "bevásárolni" az Originst! Megnéztem 4 részt és ez inkább horror sorozat, mint sci-fi
-
TomWexX
addikt
Black mirror-t ismeritek? Az is óriási, főleg a 3ik évadtól.. (itt nincs összefüggés a részek között, lényegében mindegyik rész egy kerek sztori, minifilm) Ez is kicsit scifi-s, elgondolkodtató..
-
s4tch
veterán
Altered Carbon qrvajó, nagyjából 3 este/éjjel alatt toltam végig, annyira tetszett. Vannak hibái, logikai bukfencek főleg, illetve a főhős csaj is hozhatná hitelesebben, kevésbé modorosan az érzelmes+kemény zsaru karaktert, de túl lehet lépni ezeken. A zene, a látvány, a sztori szépen össze van rakva, Joel Kinnaman már a The Killingben is hozta magát, az elbaszott disztópiákról nem lehet eleget forgatni, nálam betalált. Volt az egésznek egy Blade Runner-, Dark City-féle szomorkás vibe-ja, ezek meg a kedvenc sci-fi filmjeim között vannak.
Kár, hogy Kinnaman nem vállalta a 2. évadot.
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
Originre ránézek majd, köszi.
Firefly/Serenity: láttam, tetszettek.
The Expanse: könyveket olvastam, azok alapján nem vagyok meggyőzve.
Altered Carbon: na ezt megnézem
Lost in Space: megvolt
ST: nem az én világom.
The Man in the High Castle: erről olvastam már, hogy jó.A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
consono
nagyúr
Ezt az Originst mintha a YouTube ajánlgatta volna, majd belenézek! A többi majdnem mind megvolt részen vagy egészében, egyedül a The man in the high castle-nek nem álltam neki. A könyvet imádtam, imádom a mai napig, de nem bírom elképzelni, hogy hogyan lehet azt filmre átültetni... Mondjuk az Altered carbon elején is húztam a szám, mert a könyvek ott is a nagy kedvenceim, és Takeshi Kovács nem így él a fejemben, de az évad végén úgy álltam fel, hogy ez egy igen jó ki sorozat volt. Az Expanse az ebből a válogatásból, ahol nem volt problémám azzal, hogy más mint a könyvek, mert nem más Legalább is az első két évad meglepően hűen követi a könyveket. A harmadikat meg majd bepótolom valamikor!
-
duvi
nagyúr
válasz leslieke #2696 üzenetére
Még csak az első részét láttam az Originnek és ez alapján a nézhető kategóriába sorolnám, de még rezeg a léc... Ennél jobb sci-fi sorozatok is vannak.
A teljesség igénye nélkül pár kedvenc:
- Firefly (ha nem is 20 éves, de 16). Van belőle FHD a virágboltokban.
- Serenity. A Firefly sorozat lezáró része.
- The Expanse Napjaink legjobb sci-fi sorozata.
- Altered Carbon Szintén a jobbak közé tartozik.
- Lost in Space A régi film alapján készült remake.
- Star Trek: Discovery Stra Trek újragondolva.
- The Man in the High Castle Philip K. Dick zseniális könyvéből készült sorozat.Ezek nem sci-fik, de ajánlott kategória:
- Black Sails Nem vagyok oda a kalózos történetekért, de ez elég jól sikerült.
- The Newsroom Ha valaki szereti Sorkint (pl. Az Elnök Emberei), akkor kötelező darab. -
ABal
őstag
Én évekig ellenálltam a sorozatoknak, mert nem akartam, hogy egy csomó időmet elvegyék. Most sm vagyok nagy fogyasztó, legalábbis, amíg a Stranger Things végre megkapja a harmadik évadját. Arra nagyon rákattantam. Addig is haladok a Big Bang Theory részeivel. Azokat könnyű beleilleszteni a napomba.
A Szolgálólány meséjéből viszont az első részt sem bírtam végignézni.
A GOT is fent van a listán, de előbb el akartam olvasni a könyvet, csal hát mindig elé kerül valami rövidebb, amit könnyebb kiolvasni..."Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
-
consono
nagyúr
válasz TomWexX #2702 üzenetére
Én fordítva vagyok: le nem nagyon töltök már semmit, csak animét. Nekem bejött a Netflix nagyon, leginkább már csak az asszony néz máshonnan streamelve... Ráadásul most 3 hónapra ingyen van, mivel régi PS+ előfizető vagyok, kaptam a Sonytól
aryes: 20 éves sorozatokat nem nézek, azokat láttam már régen Amúgy meg annyi az új kontent, hogy azokat sem lehet követni mindet, amit az újakbol szeretnék, nincs annyi időm...
-
TomWexX
addikt
Bizony át is kellett térnem a minimum 720p-re, de sokszor inkább a full hd-t szedem amíg van hely. 4k közelről nagyon szép meg jó, de 3 méterről nézve semmi különbség nincs a full hd-hoz képest szóval olyat nem töltök, max youtube-ról nézek. Netflixre nem fizettem elő, van helyette virágbolt. 🙈
-
TomWexX
addikt
válasz leslieke #2697 üzenetére
Amiket már megnéztem az elmúlt hónapban az a Stranger things s01-02 és az Aranyélet s03, jelenleg a Black mirrort-t nézem, ez is kurvajó,már az s03nál járok! Ezután tervben van még a Westworld s02, attól tartok kicsit mert nem olvastam róla jókat, majd Narcos, Banshee, Altered carbon, és lehet hogy az Origin-t is felírom a listára. Meg persze várom a folytatást is Stranger thingsből, meg ugye GOT! De még van egy csomó sorozat ami érdekes lehet, pl Szolgálólány meséje, Daredevil.. bár a Marvel sorozatok sajnos nagyon gagyik, de elvileg amit a netflix csinált az jó.
De jöhetnek még tippek miket érdemes nézni, leginkább a minőségi, megdöbbentő, fordulatos sorozatokat szeretem! 🙃Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobilhasználat külföldön
- iOS alkalmazások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Akár Bluetooth-os is lehetne az új S Pen
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Háborog az Apple az iPhone-ra írt első pornóapp miatt
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Újszerű Dell Latitude 7390 2-in-1 Prémium érintőkijelzős-13,3"FHD-i5-8350U-8Gb RAM-256Gb SSD
- Lenovo ThinkPad T480 S széria 8 mag/ 16 GB DDR4 Memória/512 GB NVMe SSD
- Sony xperia M
- Eladó iPad 9th gen 10.2" 64GB Silver (2021) + Apple Pencil +1 bontatlan heggyel!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest