Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
veterán
hát ha beleveszem, hogy elmegyek érte, hazajövök és telepíthetem, akkor nem biztos.
ha valaki kezembe nyomja a lemezt akkor igen előbb tudok játszani vele.de akkor leírom még egyszer érthetőbben. Én nem vagyok "premierjátékos" akinek az okoz orgazmust, hogy már a megjelenés napján lehetőleg 00:00:01 -kor már indíthassa a játékot.
Dead Island... megjelenés után kb egy hónappal megkértem haveromat hogy menjen el a cdgalaxisba és vegye meg nekem. elküldte nekem a kulcsot, hazajöttem steam izzít kaja melegít, kaja elfogyaszt, játék indít. és nem ettem gyorsan nem siettem sehová és nincsen upc-s fiberpower120-am se
de egy dvd hamar lejön...
ha olyan játékról lenne szó, ami mondjuk 5 lemezes mint régen a baldurs gate, akkor azt már én is lemezzel tenném fel, és bosszankodnék megint a :-"helyezze be a következő lemezt!"
-ott van az csak másik olvasóba!
-"helyezze be a következő lemezt!"
-nyád...
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Építő/felújító topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- További aktív témák...
- 8 GB GeForce RTX 3070 - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3549,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- Vadiúj AMD GAMER Setup! Kèszletről! Akár kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest