- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
veterán
hát ha beleveszem, hogy elmegyek érte, hazajövök és telepíthetem, akkor nem biztos.
ha valaki kezembe nyomja a lemezt akkor igen előbb tudok játszani vele.de akkor leírom még egyszer érthetőbben. Én nem vagyok "premierjátékos" akinek az okoz orgazmust, hogy már a megjelenés napján lehetőleg 00:00:01 -kor már indíthassa a játékot.
Dead Island... megjelenés után kb egy hónappal megkértem haveromat hogy menjen el a cdgalaxisba és vegye meg nekem. elküldte nekem a kulcsot, hazajöttem steam izzít kaja melegít, kaja elfogyaszt, játék indít. és nem ettem gyorsan nem siettem sehová és nincsen upc-s fiberpower120-am se
de egy dvd hamar lejön...
ha olyan játékról lenne szó, ami mondjuk 5 lemezes mint régen a baldurs gate, akkor azt már én is lemezzel tenném fel, és bosszankodnék megint a :-"helyezze be a következő lemezt!"
-ott van az csak másik olvasóba!
-"helyezze be a következő lemezt!"
-nyád...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A/C klima, with all pipes and remote
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Apple AirPods Max (2024) 2027.01.27. Apple jótállás iSTYLE jótállás
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Eladó Xiaomi Redmi A2 64GB / 12 hó jótállás
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest