Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
Új hozzászólás Aktív témák
-
60000 vadász van, a beugró letét egy milla (kamatmentes fejlesztési kölcsön...), az éves tagdíj 50.000-től a csillagos égig, és ekkor még nem fizetett egy petákot sem a vadkilövésért, ami vaddisznóra 100 eurótól INDUL. Ha haza is vinné, fizethet a húsért, ha nem akar, eladják a vadat, a szeméthús leadása 1500-tól megy, a nemeshúsok 3000-től.
És akkor ugye aki nem haver, annak kötelező fizetni a személyzetet, a szállást a vadászházban, a vadászavatást, stb.
Éhező vadásztársaságot még nem láttam, megdobják a kilövési díjakat, és lesz pénz a biztosításra.Cserébe az elütött és hazavitt vad büntetését felőlem meg is tízszerezhetik.
Ha akarják, megoldják a vadkárokat.
A vadveszély tábla értelmezhetetlen, ugyanolyan félévszázados csökevény, mint a Trabantra méretezett parkolók. Persze, mi is a Trabival gyerekkoromban 60-70-es mentünk a vidéki utakon, de már nem ennyivel mennek az emberek.
-
Olyan forgalmi akadály előtt, amire az adott forgalmi szituációban számítani lehet. Meteorbecsapódásra mondjuk nem szoktunk számítani, az is lehetne forgalmi akadály.
De érdekes módon én legalábbis nem szoktam a szarvasos tábláknál 90-ről 50-re lassítani, hogyha kiugrik elém egy úgy 2 méterről a bokorból, akkor meg tudjak állni előtte. Az egész ésszerűtlen. Az utóbbi hónapokban rendszeresen mentem el 1-2 méterre fácánok mellett. Ha valamelyik felrepül az árokpartról az úttest felé, 100%, hogy eltalálom.
Múlt héten egy kutya miatt kellett satuznom, faluban, 50-nél. Rohant ki szerencsétlen a nyitott kapun, a (nekem szembejövő) lovaskocsit húzó lovat tervezte megkergetni/harapni. Természetesen az én sávomban, pont középen. 20-30 centinél több nem lehetett köztünk, mire sikerült megállnom. Aztán persze rohant haza
Itt nem is az lett volna a veszély, hogy elütöm szerencsétlent, hanem ha mögöttem jön egy x tonnás kamion, az nem vesz 15 méteres féktávot. Szerencsére nem volt mögöttem senki.De ez a vadveszély.. nem tudom értelmezni a táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fotók, videók mobillal
- Macska topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Itt nem is az lett volna a veszély, hogy elütöm szerencsétlent, hanem ha mögöttem jön egy x tonnás kamion, az nem vesz 15 méteres féktávot. Szerencsére nem volt mögöttem senki.