- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
sutykuru
aktív tag
-
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
bitpork
nagyúr
Nem egyenlő a kár a legtöbb esetben. Egy vadásztársaság autót embert (fegyvervizsga, táp, meg minden szr) áldoz azért h kilövethesse pénzért vagy csak hogy egyensúlyban tartsa a flórát (bár nem tudom ki ez a nő és miért kell kordában tartani). Ha elkezdenek ilyen alapon kártérítési pert indítani, akkor az autós a maga 1-2-3 százezres kárával elbújhat.
A KRESZ amúgy is ökölszabályként tartalmazza, hogy úgy kell vezetni, hogy minden helyzetben balesetmentesen meg lehessen állni bármilyen forgalmi akadály előtt, nem? Ez szerintem kimeríti az erdő -> vad konstellációt.
Én is elcsaptam egy őzet Domival anno. Tudomásul vettem. -
Lenry
félisten
ismerve a kormányt, azt láthattuk eddig, hogy ha valamilyen törvényt meg akarnak változtatni, azt rövid idő alatt meg is teszik. a linkelt cikk közel egy éves, szerintem ha eddig nem történt semmi, akkor már nem is fog

egyébként +1, amiket eddig leírtál
(#50) yerico mint kiderült, volt tábla, a jelen szabályozás szerint még nekem kellett volna kifizetnem a vadat, szóval szerintem nem pörgök tovább a dolgon
-
törölt tag
Egy kutyát vagy egy disznót viszonylag könnyű kordában tartani, tehát ha felelőtlen voltál, és kárt csinált az állatod, akkor elvárható, hogy fizess. Egy vad esetében már nehezebb mindezt megvalósítani, hiszen azokat elzárni nem mindig lehet. Ráadásul felmerül a kérdés, hogy mely állatokra vonatkozzon a biztosítás, pl. madarakra is? Fácánt ütöttünk el gyerekkoromban, be is törte a szélvédőt a családi Wartburgon, a mai napig emlékszem az esetre, ijesztő volt. Persze apám hazahozta az állatot, az volt a vacsora
(Tudom, lopás, stb... de a nyolcvanas években még nem vettük ezt komolyan.) -
Eppen ezert irtam a peres dolgot. Egyreszt amiatt amit irtal, masreszt az ugyvedek is azt valljak, hogy senki sem tudja meghatarozni, mennyivel kell haladni, mikor kint a tabla. Innentol fogva en hogy kovethettem el szabalysertest? Mihez kepest kovettem el?? Mas kerdes, hogy megeri-e es a kimenetele nem megjosolhato.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED monitor topic
- Star Wars rajongók
- Házimozi haladó szinten
- Hogwarts Legacy teszt
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ RTX 5060 GARANCIÁS GYAKORLATILAG ÚJ!
- Eladó PC játékok - sok ritkaság!!!
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- 16GB (2x8GB) SK Hynix DDR5 5600MHz SODIMM kit
- Makulátlan,lemezes PS5 Slim 1TB (CFI-2116) eladó/Media Markt garancia 2027.12.10-ig/beszámítás van
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Eladó egy Xiaomi 11t pro 256/8 snapdragon processor
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HP Zbook 15u G3 - 15,6" FHD kijelző, i7 6500U, 16GB RAM, 256GB SSD, FirePro W4190M 2GB, számla
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Tudom, lopás, stb... de a nyolcvanas években még nem vettük ezt komolyan.)