- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- adika4444: MikroTik IPv6 DIGI PPPoE-vel
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
note to self:
You may need to swap the IDE cables to boot from the CD-ROM. Open Firmware apparently can only boot from the first IDE controller on these motherboards and the CD-ROM is attached to the second. Once booted, NetBSD can access the hard drive on the second IDE controller.ezért nem akarta ez a jót
-
Vladi
nagyúr
Debian. Annyira régi a cucc, hogy valami spéci disztró kéne rá. Puppy jó irány, csak nem tom van e ppc változata. Vagy egyáltalán.
Esetleg valami régi cucc, de azok már nem támogatottak.
-
Lenry
félisten
úgy döntöttem, hogy mielőtt legyalulom róla a rendszert, kaptok arról is egy bemutatót, meg akkor a hardverről is
-
Lenry
félisten
válasz
Psychonaut #2 üzenetére
abból nincs PowerPC edition
egyelőre ezekből találtam PPC-verziót
* Debian
* Darwin
* FreeBSD
* Gentoo
* OpenSUSE
* Yellow Dog Linuxebből a Debian tetszik, mert ismerem és szeretem
a Yellow Dog, mert annak az első verzióit pont ehhez hasonló hardverhez adták ki, hátha most is nagyobb a támogatás
illetve a Darwin, mert az most az OS X alapja
Noddy: az felmegy PPC-re? (RW-t nem olvas a Mac, USB nincs rajta, tehát kénytelen vagyok egyszer írható CD-ket felhasználni, nem akarok olyat írni, ami nem lesz jó)
-
Noddy
senior tag
Ilyen kis hardverre valami minimal kell. Sztem a Puppy linux megérne egy próbát, de sztem kár erőltetni a firefoxot
.
-
Psychonaut
veterán
Mandriva esetleg?
-
Lenry
félisten
na jó, DHCP van, de semmi élvezet nem volna abban, ha ennyiben hagynám
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új! Bomba áron! 0km-es /N7Pro/ - /iScooter/ Elektromos Roller
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest