- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- potyautas: Sára és a párja.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
-
DrojDtroll
veterán
-
bacsis
Közösségépítő
sajna már nekem sincsenek meg a képek
de a jó hír hogy hamarosan egy újabb cikket készítek, és aktulaizálva lesz az egész 
-
DrojDtroll
veterán
Hatalmas cikk. Nekem is a képek hiányoznak.
-
dlaj
őstag
-
helltp
aktív tag
Érdekelne a cikk, de sajnos a képek nélkül nem az igazi. Ha esetleg megvannak még, megköszönném ha feltöltenéd.

-
bmollszeptim
aktív tag
király írás,csak most olvastam.gratula.
-
mttssz
senior tag
Gratula, jó kis írás lett. A hővezető pasztákat még igen, de lekvárt meg mustárt nem hiszem hogy rá mertem volna kenni a CPU-ra

-
törölt tag
Állítólag a fogkrém a legjobban szuperáló anyag, azok közül ami a háztartásban található.
De a lekvár után már nem hiszem hogy ez igaz lenne xD
-
haly
őstag
feketeszeder lekvár xD

-
gban
veterán
Hasznos lett volna ugyanazon hűtő rendes hőpasztás értékeit is betenni negyedik oszlopnak.
De az ötlet mindenképp díjazandó.
-
aDM|RaL^
őstag
Ez iszonyatosan súlyos.
-
HUNTER3
csendes tag
Nagyon jó ötlet!! Egyik nap én is letesztelem

-
ch003067
addikt
Marha jóó

Nem gondoltam volna, hogy a lekvárt is lehetne használni pasztaként
-
I'm Jocc
tag
Hát, ez durva!
És az a vicc, hogy az erre kitalált paszták egy részét is elveri a lekvár... 
-
CoolBoy323
nagyúr
-
vazoka
csendes tag
Egyébként szívesen . Legközelebb PÜ-ben is, ha tudok, segítek!

-
vazoka
csendes tag
Homályosítás?
Az nem az optikusok dolga? 
-
CoolBoy323
nagyúr
-
Boxi88
őstag
hosszabb élettartam!

-
vazoka
csendes tag
Mert jó, ha van egy kis biztonsági tartalék, ami, ha extrém terhelésnél is biztonságos szinten tarja a proci hőmérsékletét. Egyébként magas hőfokon sokkal több a hibázási arány is. Sok fagyásnak is ez az előzménye.
-
CoolBoy323
nagyúr
-
vazoka
csendes tag
Ha 90 fölé nem megy, akkor jól esz az, bár egy ütősebb hűtővel 60 alá is le lehet szorítani.
-
CoolBoy323
nagyúr
-
vazoka
csendes tag
Akkor örülj, hogy nem szállt el teljesen!
Ha csak ráteszed a hűtést, akkor nincs az a hűtőpaszta, ami ár tudja adni a hőt... Addig semmiképp sem használd így, mert örökre elbúcsúzhatsz tőle. 
-
CoolBoy323
nagyúr
nekem tegnap 2x is lelőtte magát a gép, mert 121fokig felment a CPU hője!
a dologhoz hozzátartozik, h paszta nincs (kézkrém van
) és a hűtő sincs hozzáfogatva, csak úgymond rá van téve, mert eltört az a cucc, amivel az alaphoz fogatom a ventit...holnap cserélem a kütyüt, majd akkor is nyomatok egy tesztet, egy normális, ámbár a legolcsóbb pasztával

-
vazoka
csendes tag
50-60 fokos procinál semmit, amikor 70-en is megy vígan!

Nekem az egyik laptomomban anno 90 fölött állt le a gép, mert eltömődött a hűtőborda porral. De még így sem lett baja, csak a védelem kapcsolt be. -
CoolBoy323
nagyúr
-
vazoka
csendes tag
Szerintem drágább pasztát csak laptopoknál, de az sem igazán lényeges... Nem ez hűti le a procit... A legfontosabb, hogy a hűtés, ha gyári is. mindig tiszta, pormentes legyen.
-
CoolBoy323
nagyúr
sziasztok!
olyan kérdésem lenne, h megéri esetleg egy "drágább" paszta azt a pár fokot? jelent vmit az a pár fok teljesítményben??
-
vazoka
csendes tag
Csak az újra pasztázással lehetnek gondok, mert ugye ha jól rászárad az anyag, akkor nehéz levakarni. Bár ez esetben is jeleskedhet a lekvár, mert egyszerűen le kell nyalogatni a prociról...

-
perempe
veterán
Én Sanatopic bőrpuhító krémmel próbálkoztam.
-
mar1boroman
tag
És hosszútávon hogy működnek a "pasztaalanyok"?
Üdv -
mar1boroman
tag
Nagyon jó a teszt!!!

-
HaZsolt
őstag
Az kit érdekel?
Ahogy láttam szederlekvár a best buy pasztának. -
Ronin-
senior tag
-
tanulosSrac
csendes tag
kiváncsi lennék bármi anyag nélkül, hány fok körül lenne az eredmény?o.O
továbbá, az aloe/mustár/lekvár ugyebár "megromlanak". Lehet 3hét működés után már változna az eredmény.
Amúgy grat a teszthez mókás és érdekes egyben.
-
Hatvan9
senior tag
ez mekkoram má most derült ki hogy a lekvár is jobb a hűtőből mint a mostani pasztám(Silver Grease) ki is dobom a f@szba lehetne több ilyen háztartási teszt!
szerk: miez? LoL
tojás sűtés -
olbaidhun
őstag
ááááááááá, még csak most találtam erre a cikkre, de, h Te mekkora arc vagy Bacsis! UP

-
bacsis
Közösségépítő
-
syn77
újonc
ez írtó jó teszt!
de egyébként mi visz rá Téged arra hogy mindenféle kencét tegyél rá a CPU-ra hűtőpaszta gyanánt?? 
-
picur220
veterán
A teszt nagyon jó lett, gratulálok, bacsis!
Tudnám, hogy juthat ez bárkinek az eszébe, hogy mustárt kenjen a procira! Mondjuk tőled ez nem meglepő...
A tesztből annyi hinyzott volna még, hogy paszta nélkül is teszteld őket. (Vagy azt nem lehet?) -
tremor
tag
A vaj egyébként nem jó,túl gyorsan szárad fel teljesen!!!

-
7Heads Drago
veterán
L O L
Ezt nem hittem volna.
Tojással lett volna még érdemes kipróbálni. A teszt végén pedig meg lehetne enni a pasztát.

Hopp most látom: ez a poén lelőve. -
moha21
veterán
Nagyon lol teszt, grat hozzá!

-
lacy00
csendes tag
-
JanR
addikt
Ezt a lekvaros tesztet mar sok mindenki emlegette, de komolyan mondom, le a kalappal

En biztos nem mertem volna bekenni vele a procimat!
-
fatal`
titán
lol mekkora teszt

Innen is gratula a lekvárnak

-
kovasz
senior tag
én évek óra nivea krémet használok.. az regifajta kékdobozost
-
Quan-Chi
őstag
énis gondoltam már arra hogy valami egyéb kemikáliával próbálkozok!
van egy tróger Asus P4S533MX full integrált lapom
raknék bele egy 2.4-es cerkát meg van kimaradva egy 512/333 kingstone ramom!
és az összes fellelhető beteg anyagot kipróbálnám
lehet megis csinálom és eéküldöm a PH-nak, vagy felrakom egy saját oldalra hogy minden kedves fórumtárs megcsodálhassa!
-
menalcas
őstag
Muhaha ez mekkora
Garta a teszthez bár én még szétnéztem volna otthon mit lehetne még oda kenni, de így is szép teszt
-
Mr.Grincs
veterán
Disznózsírral kéne kipróbálni
Lenne finom szag az biztos
-
stopperos
senior tag
-
Cicoo
csendes tag
Neee! Ezt úgysem hiszem el! Pics, or didn't happened

Én egyébként bevonnám a tesztbe még a pizzaszószt, a vajat és a disznózsírt is.

Ha már a lakvárnál tartunk: küldjek anyu baracklekvárjából? Persze csak egy processzornyi felületre valót, mert rendeltetésszerűen alkalmazva a világ legjobb lekvárja, magyarul én is szeretem.
Amúgy pont ilyen krémünk van otthon nekünk is, csak én a kezemre kenem, nem procit hűtök vele.
-
szombatitomi
senior tag
-
Fücsök007
őstag
-
bacsis
Közösségépítő
Urak! nemsokára folytatás következik, ha minden jól megy

-
spyke79
tag
Na erről az oldaláról még nem ismertem a lekvárt!

-
OC
őstag
-
smkb
őstag
Mondjuka feketeszeder az egyik legmagasabb vastartalmú gyümölcs, lekvárosítva a vsatartalom mégjobban koncentrálódik, úgyhogy lehet, hogy tán a lekvárok közül a legjobb választás hővezetés szempontjából.
-
malwy
senior tag
-
Skyhigh
aktív tag
Akkor dobom ki a pasztákat, és jön a lekvár!
-
Vassili
tag
Nekem van egy jó haverom, aki margarint kent olaj helyett a ventibe mert ciripelt... Amúgy grat, főleg ahhoz hogy fejlődsz! Eleinte azért baromkodásnak indult de mostmár haszna is van a tesztjeidnek, + egy kis poén a végére! Unalmas konklúziók helyett!
-
Rive
veterán
Nem tudom, te milyen mérőhasábokat láttál, de a hossz-referenciának használtakat párhuzamosra polirozzák.
Gondolj bele egy kicsit a dolog funkciójába.
-
sonar
addikt
-
törölt tag
-
Rive
veterán
...azok a mérőhasábok nem azért tapadnak össze, mert olyan simára polírozottak...
De, azért. Ezeknek a mérőhasáboknak a 'fontos' oldalait egymással tökéletesen párhuzamosan sikba polirozák, nagyon--nagyon kis tűréssel. És tényleg csak sikban csusztatva lehet őket rendesen összerakni/szétszedni, és tényleg a légnyomás szoritja őket össze.
Mármint az első rárohadt ujjlenyomatig
-
törölt tag
-
dani3l
őstag
Nagyon komoly teszt, grat hozzá!

"Továbbá az aloe verás kézrém és a mustár is."
Annyira azért nem volt rémes az a krém, nem?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
jambiyya
őstag
"feketeszeder lekvár kimutatta foga fehérjét" - ezen meghaltam kicsit.
Megint csak megérte végig olvasni, köszi. -
Kobor
aktív tag
-
törölt tag
Ohmos ellenállás is hőmérsékletfüggő, így akár még igaz is lehet.
#97 Tulkas: azok a mérőhasábok nem azért tapadnak össze, mert olyan simára polírozottak, hanem mert ferde eyik oldaluk, így amikor összerakod a surlódás fogja meg őket. mint a Morse kúp a szerszámoknál, tokmányoknál. Egyébként a szemre sima tükörpolír egy hőátadáshoz még borzalnmasan rossz, ha nem használsz megfelelő összeszorító erőt, ami már a két anyagot deformálja kissé.
-
LackoMester
addikt
aztaqurva,de jó teszt
nemvagy véletlenül beteg?
a mustár az nagyon tetszik...
jobbab szerepel a kézkrém az Aloa-nak köszönhetöen(hüsit)
mint a paszta
egyébként az MX2 tisztában voltam,h.jó(ilyet használok már pár éve én is)kár,h.az MX3 még nemszerepel a tesztben(még nemigazán kapható)majd legközelebb

-
OC
őstag
Ez egyértelmű.
"gyesek szerint a kisebb borda alatt többet fogyaszt a proci is."
Ezt viszont nem kell tesztelni, mert butaság.
Van egy processzor, amelynek a hatásfoka állandó. Innentől kezdve ugyanazon beállításon ugyanannyi áramot vesz fel és ugyanakkora hatásfok miatt ugyanannyit is fűt el minden esetben. -
fagy53
nagyúr
"A kupak leszedése már inkább meghamisítaná az eredményt, lévén nem az a tipikus felhasználás." - csakhogy itt nem a tipikus felhasználás a lényeg, hanem az, hogy az egyes tesztanyagok hővezetése között milyen különbségek vannak. Lényegtelen, hogy a tesz CPU-val, GPU-val és milyen platformon készült, fontos viszont, hogy a tesztalanyok közötti különbséget minél markánsabban megmutassa.
A cikkíró CPU-n tesztelt, én GPU-t választottam volna, de in-vitro laboriatoriumi körülmények között is reális eredményt adó teszt készülhetett volna. Ő a macerásabb és pontatlanabb utat választotta, de így is elfogadhatók az eredmények.
-
[HUN]Tyson
senior tag
"... a feketeszeder lekvár kimutatta foga fehérjét ..."
[sírvafetrengveröhögős szmájli]
-
bacsis
Közösségépítő
-
Sennalacy
aktív tag
Nagyon ötletes cikk. Az egyetlen gondom az itőtállóság tesztelésével van. Szerintem a lekvár az elején jó lehet a magas víztartalom miatt, de később megszárad és akkor már szigetelnek a kiszáradt növényi rostok... vagy nem? A mustárral szerintem hasonló a helyzet, talán a kézkrém nem szárad ki olyan könnyen, de ez csak megérzés. Szóval nem ártana egy huzamosabb teszt a harmadik részben csak a háztartásiak eredményeinek időtállóságáról.
-
Badman 4ever
őstag
Ügyesen, Slot1-FCPGA átalakítót teszteltem és beleakadt a ruhám a hűtőbe és kirántotta félig a slotból, úgy, hogy az átalakító még félig érintkezett a géppel. Szerencsére még bootolt a gép, nem lett belőle baj. Ugye kép elment, gép kikapcs, proci visszatol, gép indít és indult is az egész.

-
törölt tag
-
norbx
aktív tag
a mozsarat azert hianyoltam
thx a teszet
-
OC
őstag
Ezzel egyetértek.
Viszont a kis hűtős gondolataiddal nem értek egyet teljesen.
(Csináljunk egy ilyen jellegű tesztet?)Az biztos, hogy a chip-IHS hőlépcső komolyan beleszól az eredményekbe, viszont a hozzászólásod ehhez tartozó részén sokat gondolkodtam anno, még a cpu blokk teszt sorozat elkezdése előtt.
Én is úgy találtam, hogy a hétköznapi felhasználás körülményeit polír-mentes, IHS-es procival lehet szimulálni.
-
Killing
addikt
-
bacsis
Közösségépítő
-
Killing
addikt
-
Badman 4ever
őstag
-
Hunter2
addikt
Ezta titán hűtőkhöz szokták adni régebben.A legkönyebben egy kis izopropil alkoholllal vagy körömlakk lemosóval lehet eltávolítani.

-
bacsis
Közösségépítő
-
törölt tag
-
Killing
addikt
-
sonar
addikt
-
bacsis
Közösségépítő
-
Killing
addikt
-
törölt tag
-
zoltanz
nagyúr
-
fagy53
nagyúr
"Ha ki akarsz mutatni valós különbséget, akkor rommáfeszelt proci kis cooler alatt."- ez így igaz, de ennél jobb, ha kupak nélküli procival, illetve GPU-val végzi a tesztet. A cikk hőmérséklet értékei differenciáltabbak lennének, mert a kupak és a chip közötti gyenge hővezetés /az első lépcső / ront ezen, túlságosan egy érték körül csoprtosulnak így a versenyzők.
-
bacsis
Közösségépítő
-
Killing
addikt
Valszeg elgörbült egy láb,és rosszul raktam vissza,nem szedtem le a hűtőről,hanem én hülye egyből visszaraktam,bekapcsoltam és egy idő után füstszagot éreztem (meg nem bootolt a gép,fekete képernyő).Kiszedtem a procit,beleégett az egész,nem tudtam leszedni a socketről az égést,tehát alaplap kuka!
Az új lap DDR2-es lett,míg az előző lap DDR1-es volt,tehát ezért kellett ramot cserélni,meg volt egy gyenge no name tápom,úgyhogy ekkor rászántam magam a tápcserére is. -
Thunderzolee
veterán
-
vergilx
őstag
-
törölt tag
-
Bling95
őstag
ÁÁ bacsis neked már rég híresnek kéne lenned, én a helyedben szereznék egy ügynököt , 133Mhz-es win 7 -et meg eladnám a microsoftnak. Mert amit csinálsz az nem hétköznapi

sztem rakj a lekvárba egy kis szinezéket és kezd el árulni kis tubusokba

-
bacsis
Közösségépítő
-
Cyberb0b
tag
Hát asszem a fekete ribizli lekvár az üt, lehet át kéne állnom
nice cikk -
törölt tag
Egy paszta nélküli teszt pont azt mutatná, hogy még a kencefice is nagyon fontos. Paszta nélkül valószínűleg már idle túlmelegedne a proci.
OC nélkül nem sok értelme van tesztelni, pláne nem egy kis fogyasztású procit. Főleg akkor nem, ha egy batárnagy cooler alatt van. Ezen esetekben paszta és paszta között minimális az eltérés. Ha ki akarsz mutatni valós különbséget, akkor rommáfeszelt proci kis cooler alatt.
vitko: A fogkrémben nagyméretű szemcsék vannak, amik kitartják a coolert a procitól. Emellett nagyon hamar kipárolog belőle a víz, az egyetlen komolyabb hővezető képességgel rendelkező összetevője.
Killing: Attól nem megy tönkre se a proci, se a lap, de pláne nem a RAM és a táp, hogy kitépi a cooler a procit a foglalatból. Hacsak nem mindez menet közben történik. Ez utóbbi viszont csak egy okra vezethető vissza: nem megfelelő felszerelés.
-
D1Rect
félisten
Már korábban olvastam, csak eddig elmaradt a gratuláció.
Ezt is hozzáadtam a gyűjteményhez.
-
vottokar
senior tag
Nem rossz teszt!

-
Peter65
csendes tag
Király a teszt!
Nagyon jól szórakoztam olvasás közben!
Éljen a nagymama lekvárja ! -
Mr.Grincs
veterán
Erdekes az iromany. Soha nem mertem volna mustarral lekvarral meg kezkremmel kiprobalni
Gratulalok hozza.
Egyik haverom gepzsirt rakott be mert nem volt neki otthon hutopasztaja. Azt mondja siman ment minden es nem is melegedett.
Legkozelebb teszteld le a gepzsirt is
-
dbius
veterán
Király, köszönjük

-
Silentfrog
veterán
Grat! Ez a legjobb elmebeteg cikk amit mostanában olvastam/ a háztartási anyagok alternativ felhasználásával/
Valahol láttam,hogy az egész gépet,étolajba meritik/tápostol,mindenestöl/talán csak az veszi fel a kesztyűt ezzel lekvárkenős teszteddel!
A processzor is a lekváros felére esik ha, leesik ugy mint a kenyér?
-
bacsis
Közösségépítő
-
Killing
addikt
Neked tényleg van valami bajod.
Jártam már úgy hogy AMD-s gyári paszta annyira megkötött mint a beton.Kitépte a Socketből a procit és pá-pá,új alaplap,memória,processzor és egy minőségi táp.
-
Napfénysüti
nagyúr
Nagyon jó teszt

-
Dyingsoul
veterán
Szép kis teszt, egy dolgot viszont hiányoltam a sorból: a Fogkrémet! Úgy hallottam azt is többen használják és bevált egyeseknél...
-
kretenallat
senior tag
majonéz!
"na de hogy a közép mezőnybeN végezzen?! Igazán dicséretes." ?
-
Gulag
csendes tag
Ahahahaha nemnormális teszt.
Sertésmájkrém mért nem volt?
-
juliabrilke
veterán
Ez a Collaboratory egy elég érdekes paszta. Bár az eredményei nagyon jók, sok negatív dolgot lehet róla olvasni a különböző oldalakon.

-
arty
veterán

remek, olvasmányos teszt

-
Secretive
aktív tag
Nagyon jópofa lett a teszt, viszont hiányolom a paszta nélküli hőmérsékleteket.
A tesztből nekem az jött le, hogy létezik kb. 3-4 fajta valódi hővezető paszta, ami érhet valamit, a többi csak kencefice.
Az eredmények "látványosságát" meg nyilván jelentősen csökkentené, ha nem egy OC-s ,hanem egy alapórajelen járatott vagy esetleg mostani 775-ös processzorcsaládon került volna elvégzésre.
Úgy érzem, sokszor túl van misztifikálva ezen paszták jelentősége, hisz nem sok átlagpécés van, aki menet közben a legfeljebb 1-4 fokos különbségekre élvez, bár tudom, ezek dolgoknak sokszor inkább pszichés a jelentősége, mint gyakorlati.
Egyébként korábban és most is az intel gyári pasztás, rézbetétes, magas bordás gyári hűtői a legoptimálisabbak, mert nagyon olcsók, csendesek és hatékonyak is.Mégegyszer köszönöm a tesztet!

-
szki
őstag
A szokásos magas színvonalú teszt bacsis módra!
Köszönjük!
MX-2-t használok én is pár napja OC jóvoltából. -
adamka16
őstag
mondjuk igen... nem sok Celsius a hőmérséklet a leggyengébb és a legjobb paszta között sem, de egy átlag felhasználónak szerintem édes mindegy lehet, az a pár fok.
már csak egy olyan teszt is kéne igaz ez sokkal időigényesebb, hogy az idő elteltével hogy száradnak ki ezek a paszták és adott esetben mennyi idő után hány fokkal csökken a hatásfokuk. szerintem egy ilyent még érdemes lenne elkészíteni

-
blazsey2
senior tag
A szokásos bacsis féle minőség,élvezet volt olvasni gratulálok a teszthez
. -
kamikazeoh
csendes tag
-
30z.Samu
titán
-
szab.tam
nagyúr
igazi igényes, ph szintű kreténség!!!
vártuk már a szeder ápdétet.
lasan szappanopera szintű lesz a dolog.
és nem ám az eéőbb említett fülzsír a legfifikásabb.
van még 1-2 5let:
- fifikás fika
- lux videó, by kovi: procira rántva - (gyk: rárántva...)
- ... -ezt már le sem írom...
szerk:
jah, visszaolvasva látom, már járt másnak is az agya. (vagyis az agya helye....)
-
KillHates
félisten
-
eastsider
nagyúr
-
30z.Samu
titán
Hát ez se semmi!
Joghurtot próbáltad már? 
-
Kendek
MODERÁTOR
-
mave13
őstag
-
fekeandras
őstag
Te tényleg egy beteg ember vagy...

-
8nemesis8
veterán
Korábban már logouton olvashattunk pasztaként is jól működő lekvárról és krémről, újra megbizonyosodtunk

-
FireKeeper
nagyúr
gratulálok az újabb cikkhez. most is egyből lehetett tudni a szerző kilétét

-
KillHates
félisten
Hát lehetne a következő teszt, az a szitu mikor nincsen nálunk hőátadó anyag. Egy lakatlan szigeten tuningolnánk a velünk együtt lezuhant PCnket. Itt jöhetne számításba:
-nyál
-vér
-kaka
-amit csak a fiúk tudnak produkálni
-csarnokvíz
-gyomorsavOké, ez nagyon bizarr. Hagyjuk...
-
Laslow
senior tag
Sosem nevettem még cikken úgy, mint most ezen. Köszönöm!

De van egy megjegyzésem is: hiányoltam a tesztből a paszta nélküli hőmérséklet-méréseket.
-
bacsis
Közösségépítő
-
anjani182
őstag
-
Tulkas
tag
JA!..mégegy(nem, nem az újoncságomat akarom "eltüntetni")
Ha már a különleges hővezető pasztákról beszélünk...A grafitzsírt próbálta már vki?
(márha nem nézzük az átütési feszt.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Battlefield 6
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Robotporszívók
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Horgász topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Xiaomi 17 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- CANON E-FS 18-55MM F3.5-5.6
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 250GB I 14" HD I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP 250 G7 - Intel N4020 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de a jó hír hogy hamarosan egy újabb cikket készítek, és aktulaizálva lesz az egész

) tettem szilikont is rá, most jelenleg 6 perc prociterhelés után 84fokos a téma... picit jobb mint a 120
Ha csak ráteszed a hűtést, akkor nincs az a hűtőpaszta, ami ár tudja adni a hőt... Addig semmiképp sem használd így, mert örökre elbúcsúzhatsz tőle.
Ahogy láttam szederlekvár a best buy pasztának.