Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Redmi 3/3 Pro
Nem 3S! 3S topik erre: [link]
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bpisti84
tag
Nem jön meg az sms amiben a kódot küldik a bootloader nyitási kérés elküldéséhez, tehát az első sms, ami elvileg 5-10 percen belül meg kellene, hogy érkezzen.
Már harmadik napja próbálkozok vele.
Van valami trükkje?
-
Raruh
tag
válasz hevizms #5750 üzenetére
Félreérted. Nem menteni(exportálni) szeretné, hanem amikor új névjegyet ír be, azt szeretné a telóra menteni. Sajnos tudtommal erre nincs lehetőség, nekem is meg kellett barátkoznom a mi fiókkal, ami valljuk be, nem is olyan nagy hátrány.
(#5751) Bpisti84 : várni kell.. kb 7-10 nap volt mire másnak megjött, olvass vissza
[ Szerkesztve ]
Raruh voltam! ~Do or do Not, There is NO try!
-
senior tag
Bejegyzés a hajónaplónak. Tegnap írtam, hogy a frissen nyitott Redmi 3 Pro-ra feltettem a legújabb stabil EU romot és azóta a google szolgáltatások szinkronizálásával mindenféle problémáim voltak. A végén már a Store-ba se tudtam belépni, de az emailek lekérdezésekor is állandóan azt írta ki, hogy lépjek be.
Úgy tűnik, hogy sikerült megoldanom. Letöltöttem az opengapps.org-ról az ARM64 / 5.1 / pico csomagot és felraktam TWRP-ből. (Előtte ugyanitt teljes rendszermentés, utána cache és dalvik ürítés.) Azóta minden úgy működik, ahogy kell...Nothing Phone (1) | Samsung Galaxy Watch5 Pro
-
-
dioka7
senior tag
válasz hevizms #5750 üzenetére
Most én nem értem. Jelenleg üres a tel.könyv. Ha most hosszan nyomom a bal gombot, akkor előjön a menü, ahol lehet állítani a megjelenítés beállításait, az lenne a cél, hogy új névjegyeket rakjak bele, és a készülékre. Ha rámegyek az új névjegyre ott pedig csak a 2db online lehetőséget dobja fel lehetőségnek.
-
Kuter
senior tag
-
TripleB
senior tag
Sziasztok!
Kipróbálná valaki az Endomondo-val való track rögzítést egy Pro-val? Ha másnak sem fog működni ,adom el a fenébe. Tökéletesen talál elvileg GPS jelet, de a programban kétszer 600 m-re jelöl csak utat a 19 km-ből...
[ Szerkesztve ]
"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
MODERÁTOR
válasz TripleB #5762 üzenetére
Ez már rég nem jelentett probléma. Úgy emlékszem, az volt a megoldás, hogy a program beállításait módosítani kell, hogy a háttérbe kerüléskor engedje a MIUI az erőforrások használatát.
Sikerült kicsit körülményesen fogalmaznom, de az útvonal, ahol nézelődj: Settings - Additional settings - Battery & performance - Manage apps' battery use. Itt kikeresed a kérdéses appot, majd átállítod a Background settings lehetőséget No restrictions-ra és a Background location lehetőséget Allow-ra.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
TripleB
senior tag
válasz Viktor0610 #5763 üzenetére
Már mindent engedélyeztettem elvileg, még a futó taszkok között is "ráraktam a kis lakatot", hogy a memóriában maradjon. A-datá-t indulás előtt programmal letöltettem. Hol nem lehet akkor engedélyeztetve a program?
Szerk, mert közben látom a te szerkesztésedet, köszi! Holnap ki is próbálom ezekkel a beállításokkal.
[ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
válasz TripleB #5762 üzenetére
(#5763) Viktor0610 +1
Mint minden más alkalmazásnak, amit szeretnénk engedélyezni a háttérben futni, ennek is meg kell adni az engedélyt, valamint, hogy használhassa háttérben a lokalizációt.
Én runtastic-ot használok, így kell bállítani a battery&performance=>Manage apps battery usage=>Choose apps menüben:
[link]Szerk: ezt a sok szerkesztgetést pedig már nem tudom követni.
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
MODERÁTOR
válasz TripleB #5766 üzenetére
"Egyébként milyen típusú programoknak érdemes ezt az engedélyeztetés beállítani? Sms kezelő stb?"
Azokat, amiket szeretnél a háttérben is futtatni. Legjellemzőbb a "futó"/sport tracker appok, de én holnap pl. a Deezerrel fogom kipróbálni. (Nekem is kiment a fejemből, hogy van ilyen feature a MIUI-ban. )
Xiaomi 13T
-
fuze
őstag
Sziasztok!
Holnap tervezek rendelni egy pro változatot. Szeretnék feltenni néhány kérdést a telefonnal kapcsolatban, melyekre nem igazán térnek ki a tesztek, de nekem elég fontosak.
Laminált a kijelző? (úgy értem össze van ragasztva a panel és az üveg?)
GPS pontossága? Glonass van?Beszélgetéskor milyen a hangminőség? Pl mennyire hangosan hallom a másik felet (3-as metró teszt ), illetve a másik fél milyen tisztán hall engem? Zajszűrős a mikrofon? Egy régebbi kínai telefonomban nem volt az és lehetetlen volt skype-al videofonálni a visszhangtól.OKé, most olvastam, hogy zajszűrős, és hangos a mikrofon is, illetve a másik fél is jól hallható!
3,5-ös jack csati minősége? Van egy egész jó fülesem, szeretném kihasználniRemélem tud valaki válaszolni ezekre. Köszönöm szépen
[ Szerkesztve ]
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
Ja, meg a facebook chat szokott akadni? Őszintén mondom, hogy ezt az egyet utáltam az androidban a leginkább, hogy befagyogatott a billentyűzet írás közben. Tény, hogy mindig középkategóriás telefonjaim voltak, de azért ez röhej Ezért váltottam WP-re, azt meg megbántam más dolgok miatt
[ Szerkesztve ]
adms.hu | UI Designer
-
MODERÁTOR
A kijelző lamináltságáról nem tudok nyilatkozni, inkább a szoftverhez értek.
A GPS-t néha használtam autóban rövidebb ideig, nem volt baj vele, gyalogos üzemmódban nincs vele gond, miután (gyorsan) talált jelet.
A jack csatlakozóról: Piston 2-vel használom, nekem megfelelő a hangminőség, nem hallok semmi hibát.Facebook chat alatt a Messengert érted? Bár fenn van a készülékemen, nem igen használom. Amikor mégis, akkor nincs vele gond.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
TripleB
senior tag
válasz jocoka1848 #5771 üzenetére
Szépen kértem... nem publikus a rom és megkértek, hogy ne is adjam tovább. A Spemall csoportos rendelés hardveraprós topikban érdeklődj.
-
teki91
csendes tag
Most vettem egy redmi 3-at héten. Mivel még nem volt időm átteni a simet ezért csak most vettem észre higy a kis tartó az egyik oldalon lóg. És csak egyik oldalt van rögzítve a kihúz elemhez. (ami a telefon oldala) ez másnak is ilyen?
-
fuze
őstag
válasz Viktor0610 #5770 üzenetére
A laminált kijelző két szempontból is jó. Egyrészt az, hogy telibe van ragasztva az üveg a panelre, megakadályozza, hogy por kerüljön a kijelzőbe. Másrészt meg annyira közel kerül a panel és az üveg, hogy jobb a betekintési szög és élethűbbek a színek. Máshogy törik meg rajta a fény. Én úgy gondolom, hogy lamináltnak kellene lennie, mert ez már az a szint.
A gps jó hír
Nekem piston 3 van, amit eddig egy lumia 640-el használtam. Annak elég jó volt a kimenete, így remélem hasonló lesz ennél is. Fontos, hogy tiszta dinamikus hangot adjon.
Messenger: Na az jó. Elég sokat használom, így nem árt ha gyors, akadásmentes.
[ Szerkesztve ]
adms.hu | UI Designer
-
Goldmen75
őstag
Srácok launcher-t hol tudok váltani? feltettem a hola-t de nem kapok értesítést viber, messenger. Gyárinál szépen megjelennek az értesítések...
-
MODERÁTOR
-
Raruh
tag
Elég rosszul indult a reggel.. Párom kelt, hogy nincs áram, de a lámpa működik (mondom dafaq?). Persze meg is lett a ludas, valami leverte a biztosítékot. Visszanyomom, örülök mint majom a farkának, nézem a telefont... Egész este alatt 15%-ot töltött, és most se világít. Átdugom máshova, semmi.. Széthúzom a kábelt, bedugom a gépbe, semmi.. Aztán vettem csak észre, hogy feketére égett az usb csatlakozó, szaglik az egész adapter is..
Egyszóval megholt.. Garanciába beletartozik, vagy így 2 hét után mehetek venni másik töltőt?Raruh voltam! ~Do or do Not, There is NO try!
-
teki91
csendes tag
-
Raruh
tag
Eu... websopból lett rendelve, ez a másokdik telefonom tőlük, az előzővel nem volt semmi probléma (nem azért adtam el ..)
Eu-s Doogee töltőt adnak hozzá 2A-sat. Hál' Istennek a teló csatija megmaradt. Így párom töltőjével felkúszik a %, de meglehetősen lassaabban mint a 2A-s töltővel.(#5780) teki91 : Onnan biza hiányzik egy rözgíző..
[ Szerkesztve ]
Raruh voltam! ~Do or do Not, There is NO try!
-
Surda-
őstag
A PRO változatot nincs kedve valakinek összehasonlítani a simával az örs környékén?
Nekem sima van."Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"
-
Goldmen75
őstag
Én a kapott dodgee töltőt nem használom! Saját töltőt használok....
-
fuze
őstag
Egyszer egy hibás leírás miatt, kompenzációként kérhettem egy töltőfejet a gearbesttől. Választhattam, így kiválasztottam azt, amelyik a legminőségibbnek tűnt. Egy qualcomm gyorstöltős fejet választottam és nagyon jó tényleg, kicsit sem sípol, gyorsan tölt! Ha venni akarsz másikat, vagy kompenzációt kérsz a shoptól, én ezt ajánlom.
[ Szerkesztve ]
adms.hu | UI Designer
-
trouble
senior tag
Ha esetleg valaki tud segíteni:
hol lehet kikapcsolni a rezgést(végleg)mikor néma üzemre állítom telefont ? -
Surda-
őstag
Olyan alkalmazást ismertek,amelyik widgetjére kattintva onnantól kezdve csak a kedvencek tudnak felhívni?
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"
-
TripleB
senior tag
Ugye ujjlenyomattal lehet oldani a képernyőzárat, de a zárást is meg lehet valahogy oldani a Pro-n?
-
punk17
aktív tag
Ma megjott az elso update a tickettel, igaz ez nem paypalon keresztul, hanem az oldalukon az RMA, de jol gondoltam, hogy oda PayPal-re kell irni.
Idezem a teljes level tartalmat:We are so sorry for any inconvenience!
Pls try to update rom as the link below.thanks
http://xiaomi.eu/community/forums/miui-weekly-rom-releases.103/Ez mind. Szoval oda koptek nekem, hogy tegyek fel egy nem hivatalos romot, egy zart bootloaderes telora...
Hat kezd meginogni a bizalmam. De szepen megirtam nekik, hogy zart a loader es nem lehet kinyitni mert nincs mi accounthoz rendelve. Kivancsi leszek mit irnak(Bocsi, hogy nem irok ekezetet, meloban vagyok)
[ Szerkesztve ]
Oneplus 3T | Apple iPad Air
-
szociologus
csendes tag
Index címoldal lett:
http://rendeljkinait.blog.hu/2016/05/30/xiaomi_redmi_3_pro_teszt_igazi_xiaomi_minoseg
-
scyllarus
veterán
válasz szociologus #5794 üzenetére
Ez nem Index címoldal és elég pongyolán és hibásan fogalmaz az írója (itthon nem lát 4G-s hálózatot, pl.), de azért minden cikk jól jöhet egy leendő vásárlónak, köszi.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
eustock
tag
A töltő-kábelcserét intézi a szerviz.
(#5797) gerii
~2 hét múlva várhatóan már nálunk is kapható lesz a pro verzió, árat még nem tudunk mondani, első körben fehér és arany színben, későbbiekben fekete színben is.
A készüléken magyar nyelvet támogató szoftver fog futni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Autós topik
- DIGI kábel TV
- Bluetooth hangszórók
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Tőzsde és gazdaság
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest