Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Redmi 3/3 Pro
Nem 3S! 3S topik erre: [link]
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mezzi7
tag
-
MODERÁTOR
-
hakydakillah
senior tag
Na megrendeltem ma én is Spemallról. Haverral, kuponnal 150,8 dollár lett a vége. Váltásnál átraktam a saját bankomra, így az 136eurót vett le tőlem. Elég baráti ár egy ilyen telóért
-
torp
tag
válasz hakydakillah #1055 üzenetére
Melyik kupon kodot hasznaltad?
-
torp
tag
válasz hakydakillah #1057 üzenetére
Es ezzel adnak tokot/foliat is?
-
torp
tag
válasz hakydakillah #1059 üzenetére
Ugy legyen!
-
skristof
tag
akik a kínai új év alatt rendeltek: látszódik nálatok már valami mocorgás?
nálam csak paid a status, nyilván próbálják utolérni magukat... de azért remélem nem lesz időközben out of stock
-
kisszoli0707
tag
válasz Potrien #1033 üzenetére
Ez elméletileg a MultiRom telepítésének a folyamata és a hozzá szükséges programok, az oldalon több sikeresen végrehajtott telepítésről számolnak be,de nekem sajnos nincs "téglásítani" való készülékem.
Igaz,elvileg van módszer visszahozni a halálból,de mivel nem vagyok ekkora PCguru nem ugranék neki. -
Karcsi1980
csendes tag
Sziasztok!
Eddig csak kívülálló olvasója voltam a topicnak, de február 03-án rendeltem egy arany színű redmi 3-at a feleségemnek a spemalltól 5$-os kuponnal EU Expressz szállítással így 155,59 $ volt és ma megérkezett. A telóhoz küldtek egy EU átalakítót, de tokot illetve kijelzővédőt sajnos nem kaptam. Viszont nem nem nyúltak bele a rendszerbe, mert a MIUI 7.1 Stable / 7.1.1.0 rommal érkezett, google play nélkül. A teló beállítása és belakása még folyamatban van, de eddigi véleményem, hogy megérte és mind minőségben, mind sebességben nagyon rendben van az eszköz.
-
gilead
tag
válasz Karcsi1980 #1064 üzenetére
Gratulálok! Én is követem a fórumot, tetszik a készülék, és a szülinapomon rendelted! Használd megelégedéssel, várjuk a visszajelzéseket!
-
atthany
aktív tag
Vodás tulajok!
B20 hiánya konkrétan mit jelent mind a vidéken mind a fővárosban? -
MODERÁTOR
válasz borsodika #1067 üzenetére
Nem tudom, hogy te vodás vagy-e, de legjobb tudomásom szerint a Vodafone csak B20-on szolgáltat LTE-t, így az teljesen bukó a vodásoknak ezzel a készülékkel.Nekem (Telenor) eddig nem tűnt fel a B20 hiánya -Pesten és Budapest "alatt" próbáltam.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
eustock
tag
válasz Viktor0610 #1068 üzenetére
A Vodafone 2600MHz-en is sugároz a 800MHz mellett.
-
MODERÁTOR
-
ertekesa
csendes tag
Azt hiszem, a MIUI 7.1.2 frissítés után még annyira sem zoomol, mint azelőtt. Mondjuk lehet, csak béna vagyok.
-
MODERÁTOR
-
ertekesa
csendes tag
válasz Viktor0610 #1075 üzenetére
Bocs, a fókuszra gondoltam. Szóval az autofocus nem tűnik jónak.
-
MODERÁTOR
válasz ertekesa #1076 üzenetére
ertekesa:
Jah, hogy autófókusz.
Az tényleg nem az igazi. Ma ismét tettem egy próbát a gyári programmal és a Camera NextModdal. a NextMod képe szép éles lett, ellentétben a gyári kamera app által készített képpel.mezzi7:
Pszt! Ő a jövőből jött.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
mezzi7
tag
dehát nincs is még hivatalos 7.1.2.0 Redmi 3-ra
-
Kecsotam
tag
Nagyon irigy vagyok már azokra, akik kezében ott a készülék.....
Elsősorban azokhoz szól a kérdés, akiknek már megjött a készülék:
Ti milyen ROM-al rendeltétek? Légy szíves magyarázzátok el mik az előnyei ha gyári ROM-ot kérek és csak angol/kínai nyelv lesz rajta? Illetve ha valamelyik webshop rárakja az általa megbütykölt multinyelvet, akkor az miért probléma? Ez miért hátrány számomra a jövőben?
Köszi! -
MODERÁTOR
-
South Velen
addikt
válasz Kecsotam #1081 üzenetére
Illetve ha valamelyik webshop rárakja az általa megbütykölt multinyelvet, akkor az miért probléma?
Telepítenek neked mindenféle kémprogramot, amivel adatokat lopnak, de jobb esetben ha ilyen nincs is (de szokott lenni) ezen romok működése instabilabb, lassabb a gyárinál...
-
Potrien
senior tag
Totálkáros kezdek lenni
A redmi 2 prom nem volt képes távolra élességet állitani rendesen.
Erre megrendelem, a redmi 3-at, adok még egy esélyt a xiaominak.
Erre ebben a topicban is felüti a fejét a kamerahiba
Nem igaz ,hogy nem képesek, végre már egy normális kamerát, vagy szoftvert csinálni, a xiaominál
Most olvasom a külföldi topicokat, hogy a note 3 is hajlamos erre sajnos
Lehet elállok a vásárlástól a végén a spellmallnál.
Mert azért igenis számít az ,hogy jó legyen egy kamera.
-Legalábbis nekem -
DaWe94
senior tag
válasz South Velen #1083 üzenetére
Továbbra is zárt a Bootloader...
-
mezzi7
tag
válasz Kecsotam #1081 üzenetére
Én elsősorban azért írtam meg nekik, hogy ne bontsák fel a csomagot meg ne taknyoljanak rá multilanguage romot, mert ki tudja, hogy a nagy kapkodásban milyen romot tákoltak össze. Jobb egy konzisztens angol nyelvű rendszer, mint egy fele magyar, fele angol, ahol még a magyar szövegek fele is google fordítóval kerül bele. Ezen kívül még az is lehet, hogy valamilyen nem kívánatos programokat is raknak rá, amik a háttérben futnak system appként, te meg nem tudsz velük mit csinálni. Én azért kértem gyári rommal, mert ilyen esetben nem akartam bevállalni a kísérletezést, hogy fastboot romot flasheljek rá, ha esetleg mégsem tetszik a kapott rátákolt rom és esetleg bootloopba rakjam a mobilt. Igaz már elvileg van rá leírás, hogyan lehet onnan visszahozni, de inkább legyen teljesen angol hivatalos ROM rajta és tudjam használni egyből.
-
-
mezzi7
tag
válasz trebrona #1089 üzenetére
én ezt értem, de az más, ha hivatalos forrásból jön a rom és más, ha valaki tákol egyet a megjelenés után 4 nappal, ami elvileg felmegy... ami mint kiderült, nem mindenkinek ment fel. És még ott a lehetőség, hogy csiszolnak az unlock processen és addigra egyszerűbb lesz. Itt az volt a kérdés, hogy most miért kértük angol/kínai hivatalos rommal.
[ Szerkesztve ]
-
Kecsotam
tag
Igen köszi, erre voltam kíváncsi, mert én is megakarom végre rendelni a héten.
És a kérdésem arra szólt, hogy rendeljem meg original angolul és majd egyszer csak fog jönni egy hivatalos magyar ROM, amit majd valahogyan majd csak fel tudok rakni, akkor is ha sosem csináltam még ilyet. Vagy pedig vállaljam be valamelyik webbolt multi romját aztán majd csak lesz valahogy elven olyan használhatatlan nem lehet. és magyar nyelvem is lesz.. -
trebrona
nagyúr
Én is értem, ugyan neked ment a válasz, de igazából azoknak szólt, akik "out of box" használják, vagy szeretnék használni a telefonjukat. Nekik nem biztos, hogy javasolt készülék.
Átírom: Ha később megjelenik a hivatalos multi rom, akkor sem úszható meg a flashelés. Global és multi romok között máshogyan nem lehet váltani.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
trebrona
nagyúr
Jól sejted, utána már van OTA.
Abba most ne menjünk bele, hogy "stable" vagy "developer" rom kerül rá, azok sem frissíthetőek keresztbe.
Redmi 2-t "developer" azaz fejlesztői rommal árulták.Különbség a stabil és fejlesztői romok között, hogy a stabilra ritkán van frissítés, míg a fejlesztőire hetente, illetve a stabilban nincs root, a fejlesztőiben pedig van.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
hevizms
addikt
válasz trebrona #1092 üzenetére
De a varázsszó a "hivatalos"-ban van.
Mezzi7nek igaza van abban és én is úgy gondolom,hogy nem mindegy hogy egy miuiandroid.hu oldalról letöltött multi rom és hozzá a telelpitési segédlet,vagy pedig innen onnan összeszedett info és rom alapján kell telepiteni,ráadásul ahogy olvasom felemás sikerrel.
Míg a hivatalos multi rom 100%-os biztonsággal bevállalható egy nem sík hülye felhasználónak,aki kicsit is tud értelmezni leírt segitséget.Te tudod a Hongmi topikból hogy én aztán szinte mindent kipróbáltam amit ott szoktunk irogatni,de pld most ebbe ami ezzel a telóval van,nem mernék belevágni.
[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
Sziasztok!
Ma képbe került ez a telefon nálam.Valakinek van már tapasztalata főleg az akku idő lenne lényeges mert látom elég nagy aksival adják.
Előre is köszi![ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
válasz hevizms #1095 üzenetére
Egyetértek veletek, én is kínai "webshop rom" ellenes vagyok. A lényeg az volt, hogy kintről rendelőknek előbb-utóbb muszáj lesz flashelni, ha hivatalos magyar nyelvet tartalmazó romot szeretnének használni.
Aki ezt nem meri/tudja megoldani a majdani leírásokkal, annak nem ajánlott a készülék.
-
mezzi7
tag
Nekem még sosem merült le teljesen, mert eddig mindig 3-4 nap után töltöttem rá. Az én esetem nem annyira tipikus, mert nincs mobilnetem, így 2G-n lóg a teló, ami kevesebb akkut eszik. Jellemzően ezek alatt a 3-4 napok alatt 4-6 óra képernyőidőm gyűlik össze. Wifizgetni, fényképezni, telefonálni és navigálni szoktam vele.
-
hevizms
addikt
válasz trebrona #1097 üzenetére
Aki ezt nem meri/tudja megoldani a majdani leírásokkal, annak nem ajánlott a készülék
Na ez az a pont amivel eltér a véleményünk.
Mert ha az a majdani leírás legalább olyan lesz mint pld a többi xiaomi készülékhez a miuiandroid.hu-s segítség,akkor miért ne lehetne ajánlott?
Én a mostani kitudja honnan szerzett félreérthető és nem is 100%-os leírásokkal vagyok hadilábon.
Nem biztos hogy neki mernék állni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja