Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Redmi 3/3 Pro
Nem 3S! 3S topik erre: [link]
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hakydakillah
senior tag
válasz borsodika #925 üzenetére
Playt felrakja 2perc alatt, de sokaknak a nyelv akadály lehet, viszont kérdés, hogy milyen rejtett szemetet pakoltak bele, gondolom ezáltal frissülni se fog, pedig az alap verzióra ráfér a javítás dögivel. Én pont ezért írom hozzá minden rendelésemhez, hogy „el a kezekkel a doboztól, vagy végetek van!”
-
rgranc
aktív tag
válasz borsodika #939 üzenetére
Nem ellenőriztem, de szerintem nem vagyok root (nincs appom rá).
Minden teljesen magyar, a kamera és a galéria is.
Nem találtam eddig a telefonban se angol, se kínai szöveget, kivéve 2 alkalmazást (mindkettő teljesen angol, nem keveri a nyelveket):
- MIUI Bug Report Center
- MI Remote[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz borsodika #1067 üzenetére
Nem tudom, hogy te vodás vagy-e, de legjobb tudomásom szerint a Vodafone csak B20-on szolgáltat LTE-t, így az teljesen bukó a vodásoknak ezzel a készülékkel.Nekem (Telenor) eddig nem tűnt fel a B20 hiánya -Pesten és Budapest "alatt" próbáltam.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
mike1334
veterán
válasz borsodika #1341 üzenetére
Köszi. Már három teló van versenyben, a Lenovo az MWC-n bemutatott két kelet-európába szánt telót, amiből a gyengébb 38e forint + terhek, és 3 gb Ram van benne ja meg a samsung A3 (2016), ami drágább, de elképesztően elegáns és szép
Szóval nem gond, ha várni kell rá, csak érdeklődtem...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
TomMusic
őstag
válasz borsodika #2749 üzenetére
Köszi!
If your device is locked. please click here to unlock it first.
Itt gondolom ezt meg kell csinálni. El is jutottunk az SMS küldéshez, de a készülékre nem érkezett meg. Valami tipp?
Szerk.: vagy nem kell az unlock?[ Szerkesztve ]
Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
whYz
őstag
válasz borsodika #2958 üzenetére
Nincs szokoz vagy ekezet. Ugye nem kell kitomoriteni vagy atnevezni a .zip romot?
Itt egy kep is a dologrol:
Viktor0610: Nem hiszem, hogy tudom mashogy telepiteni, mivel lockolva van a bootloader.
EDIT: Ezzel fel tudom egyaltalan rakni ezt a stable romot?
[ Szerkesztve ]
-
krisztian07
tag
válasz borsodika #2972 üzenetére
Ha nincs benne, vagy nem rendesen van benne, akkor is felül jeleznie kellene a Simet áthúzva, vagy nem? Vagy a beállításokban látszódnia kellene, hogy sim 2 nincs benne?
[ Szerkesztve ]
Mondtam, hogy a droidot, ne rakjátok ki oda, Mert leviszi a buráját egy aszteroida!
-
Karavik
veterán
válasz borsodika #3205 üzenetére
Melyik részére gondolsz? Az hogy nem lesz rá frissítés, az EDL módban történő módszerre vonatkozik. Redmi 3-hoz (ido) már adtunk ki xiaomi.eu multilang ROM-ot. Itt van pl. az eheti legfrissebb developer kiadás MIUI7 6.3.31 ido: [link] csak nincs benne magyar nyelv. Simán updater app-ból vagy recovery alól flashelhető zip. TWRP integrálva van a ROM-ban, de természetesen csak BL nyitás telepíthető fel
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
eddie17
addikt
válasz borsodika #4116 üzenetére
Igen, sejthető volt.
Viszont, eléggé ki van merülve a készlet. Láttam, hogy ígéret volt, de nekem fashion gold-ot kellene szereznem.
Bár szerintem a fehér szebb. De ki vagyok én, hogy szépségről vitázzak egy nővel.
Van még egy hónapom, remélhetőleg feltöltik a készletet. -
tobias40
veterán
válasz borsodika #4133 üzenetére
Csak a plexi tört be szerintem.,mert a képe az jó és minden működik rajta!
Nincs kép hiba, összefolyt kristály stb...
Majd elviszem komolyabb szakihoz hétfőn, remélem nem kell kijelzőt cserélni!
Ja és pont pofára esett!!Amiket Maximum1 linkelt azok jó minőségűek lehetnek?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
cossie023
csendes tag
válasz borsodika #4731 üzenetére
Persze, ez igaz, csak szerintem már eleve olyan prekoncepciókkal fordul a kínai mobilokhoz, hogy az biztos rossz. Persze az árelőnye sokat jelent, nem hiába használok én is azokat. Szerencsére ma már nem kell google translate-ben olvasott orosz és tajvani fórumok alapján boldogulni.
Csak arra akartam felhívni a figyelmét, hogy egy ilyen mobil nem a csillivilli Samsung shopokban megszokott vásárlást jelent, elképzelhető, hogy valamit kell vele csinálni.
Nekem sem jut eszembe Samsungokkal fogllakozni, hiszen a tudás számít, nem a márkanév, a dual sim-es okostelefonokban pedig a kínaiak a legjobbak.
Abszolút rosszindulat nélkül, ha a kérdező nem tud még különbséget tenni a Wifi adatforgalom és a mobil adatforgalom között, akkor egy esetleges felmerülő BÁRMILYEN probléma esetén nem tud bemenni egy szakboltba, ahol úgy-ahogy orvosolják a hibáját, mint egy Samsung szakszervíznél.
@Viktor0610: Már sajnálom, hogy írtam. Nem első kínai mobilom lesz, Alcatel, Zopo, Jiayu és volt már a kezemben Xiaomi is, pont ezért tettem én is emellé a garast. Csak mertem megjegyezni, hogy hosszabb távon néha előfordul, hogy hozzá kell piszkálni és az nem biztos, hogy neki magától értetődő lenne.
[ Szerkesztve ]
-
hevizms
addikt
válasz borsodika #5339 üzenetére
Köszönöm.
Az "ido" az eddig is világos volt,csak pont a különbségek miatt(Ram,a tárhely és az ujjlenyomatolvasó) nem tudtam hogy vajon ugyanaz a rom jó e mindkettőhöz.Szóval akkor ha jól értem........
A Pro verzióra fellehet telepiteni a nyitáshoz szükséges dev romot,amit a sima Redmi 3-ra is telepitettem???
Mert ha megjön majd a Pro,akkor arra is kell majd a dev rom a nyitáshoz.[ Szerkesztve ]
-
hevizms
addikt
válasz borsodika #5341 üzenetére
Persze nem is pont ugyanarra a dev romra gondoltam,amit akkor töltöttem le,értelemszerűen arra amit éppen akkor majd letölthetek.
Bár az úgyis csak arra kell hogy nyithassam a BL-t,úgyhogy még akár a régi is jó lehet????
Akkor nem kellene letöltenem az újat[ Szerkesztve ]
-
kiborg
aktív tag
válasz borsodika #5373 üzenetére
Lehet az lesz, bár tetszik, mert a gyári névjegykezelővel az a bajom, hogy nem lehet benne keresni
Pl valakinek tudom a nevét és elkezdem beírni vagy tudom, hogy kazánnal foglalkozik és azt írom be.
Ezért lett feltéve.
Ha leszedem és újra felrakom akkor mi lesz? Marad alapértelmezett, vagy újra megkérdi, hogy mi legyen ?Ésszel él az ember - mondá a kannibál!
-
hevizms
addikt
válasz borsodika #5424 üzenetére
Na most én valamit nem értek már régóta ezzel az egész forditásos mizériával kapcsolatban.
Vegyük pld a román nyelvet.Az oldal szerint 90%-os a forditás,mégis benne van a xiaomi.eu-s romban a román nyelv.
Akkor a magyart miért nem tudják belerakni?
Most akkor hogy a fenébe működik ez az egész?
Vagy nem innen szerzik be a forditást?
Azt sem értettem sosem hogy eddig Vagyuláék csinálták a forditást és most már valamiért nem.Ez eddig oké,tök mindegy mi az oka hogy most már nem foglalkoznak vele,az ő dolguk.De az egész országban nincs más aki ezt továbbvinné????
Vagy hogy működik ez az egész?
Valaki tudja világositson már fel,mert engem nagyon is érdekelne a dolog folyamata[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Filmvilág
- PlayStation 5 Pro teszt
- Építő/felújító topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók