Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Redmi 3/3 Pro
Nem 3S! 3S topik erre: [link]
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunaqua
addikt
válasz ottoyes #1750 üzenetére
01.03.2016 13:34 NT (HK)
A küldemény beérkezett a feladó depóba
01.03.2016 13:10 NT (HK)
A küldemény beérkezett az elosztó központba
26.02.2016 17:34 DPD adatközpont
A megrendelési adatok továbbitva a DPD felé.....ezt látni.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
hunaqua
addikt
válasz hevizms #1753 üzenetére
22.-én
...és a múlt héten jött sms,hogy 2-5 nap a kézbesítés!
..aha
[ Szerkesztve ]
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
vampire17
addikt
Stabil Multi ROM!!
xiaomi.eu_multi_ido_V7.1.3.0.LHPCNCK_v7-5.1
Elvileg a feltolto a Xiaomi.eu, tehat nem hinnem hogy Kamu! Viszont a forumon meg semmi hiret nem olvastam....
-
hege21
aktív tag
-
Hompi01
tag
Sziasztok ! Szerintetek amit az Eustockon lehet majd kapni azon stabil magyar ROM lesz ?
"Együtt erő vagyunk, szerteszét gyengeség."
-
calamites
őstag
válasz Hompi01 #1758 üzenetére
A magyar rom MIUIHU, nem stabil, hanem fejlesztői. Stabil global szokott lenni úgy tudom, magyar nyelvvel.
De ehhez a MIUI Magyarország-os fiúknak előbb barkácsolni kell még.
-
hlevi05
csendes tag
válasz skristof #1730 üzenetére
Nekem ilyen van. Meg vagyok vele elégedve, főleg ennyiért. A kivágások rendben vannak rajta, viszonylag pontosak, a gomboknál kényelmesen benyomható. Egy kis hátrány, hogy a zsebpiszok könnyen bemegy az élekhez, tehát néha le kell venni kipucolni. A mobillal egy napon rendeltem, meglepő módon a tok hamarabb itt volt.
-
Lesliegold
tag
Sziasztok,
Közel egy árban (Eustock Redmi3 50.000 versenyez a 55e Ft-os P8-al) lehet rendelni Huawei P8 Lite készüléket. Az akksit leszámítva, nem azonos liga? Azon kívül, hogy a P8 Lite lassan kifut, miért érdemes még várni a Redmire? Köszi!
Xiaomi Redmi 3
-
ttt1
őstag
Egyébként az üvegről lehet tudni valamit?Azaz gg2-3? stb?Vagy egyéb? Nekem járt hozzá 9H üveg de egy kicsit szerintem kiállna a síkból így még nem raktam fel rá..
[ Szerkesztve ]
-
Potrien
senior tag
Szombaton átvettem a dpd-től az új redmimet.
Nem akartam elkapkodni a vélemény írást.
Szerettem volna, ha előtte kiismerem a telefont.
1: A Spemall- nagyon korrekten küldte, kérésemre nem bontotta fel a dobozt, a gyári védőfólia is a dobozon volt.
2: Jól gondoltam azt, hogy először a nyelvválasztást ajánja fel a készülék (angolul is) ha nem volt még előtte bekapcsolva.
3: bekapcsolás után egyből kiirta, hogy talált frissítést, természetesen egyből frissítette magát, majd ma reggel ismét frissítette magát ,mert újabb frissítés érkezett.
4: Jelen pillanatban miui 7.2.4.0 (lhpcndb) stabil romot tett fel magának
Röviden leírom a készülékkel a tapasztalataimat, hátha valakit érdekel.
Előzetesen tudni kell, hogy jóval drágább készülékeim voltak előtte, és volt egy hibás redmi 2-m is, tehát kissé szkeptikusan, kritikusan álltam a redmi 3 hoz!
A kijelzője gyönyörű, színkalibráció gyárilag kissé minimálisan hideg, betekintési szög kiválló, érintés érzékelése kifogástalan.---szó mi szó a kijelző partiban van a többszörösébe kerülő mobilokkal, egyedül a felbontás kissebb, de a kép éles, számomra tökéletes.
A telefon élőben még sokkal szebb mint a képeken,videokon, nyugodtan oda lehet tenni egy prémium készülék mellé.
Összeszerelése kifogástalan.
Két nap alatt ,még az Iphonomat is sikerült kiakasztanom, idáig minden mobilomat sikerült megakasztanom, de ez a mobil idáig kivételt képez!
Gördülékeny,fluid,gyors mint a villám ,atomstabil--nem hittem volna, hogy ezt egyszer androidos telefonra írom.
Hihetetlen jól optimalizált ez a telefon!
Akkuideje idáig minden telefonomat magasan veri öt! óra navigáció ,pár telefonállás, két óra youtube, több óra matatás, a telefon még mindíg több mint 50%-on áll
Hangminősége kiválló, külső mikrofonja hangos ,jól szól, szinte a legjobb idáig!
Beszéd érthetősége, minősége tiszta hangos, tökéletes.
Fülessel tisztán szépen hangosan szól, minőségi zenei élményt nyujt!
Kamerája meglepően jó minőségű,nagyon pozitívan csalódtam benne!
Szerintem ezért az árért a legjobb ami ma kapható!
Nagyon jól sikerült eszköz,bátran ajánlom!
Nem hittem volna, pár napja, hogy így írni fogok róla, de bevallom ez a készülék megtérített, nagyon maximálisan elégedett vagyok vele!
Számomra a zárt bootloder nem jelent hátrányt, mivel úgysem piszkálom a telefonjaimat.
Angol menüvel elboldogulok, nem egy ördöglakat, hamar meg lehet szokni.
Aki ilyen telefonon töri a fejét annak csak egy lehet a tanácsom.
HAJRÁ -
MODERÁTOR
válasz Potrien #1768 üzenetére
Akkuideje idáig minden telefonomat magasan veri öt! óra navigáció ,pár telefonállás, két óra youtube, több óra matatás, a telefon még mindíg több mint 50%-on áll
A te készülékedbe valami örök-akkut tehettek, mert öt+kettő+"több" óra használattal állsz 50%-on, az elég impresszív!
(Nem került "véletlenül" töltőre közben? )
Nem cserélünk? Ezek után keveslem a 8-10 óra kijelzőidőmet...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Departed
őstag
válasz Viktor0610 #1770 üzenetére
Gondolom ez szarkazmus volt 10 óra screentime kétszer annyi mint amit az egyik legfrissebb hasonló kategóriás ám 80ezer forintos Samsung A3 tud a felekapacitású aksijával.
Mondjuk ez legalább logikus, kivéve a samsung árazását.Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
ottoyes
senior tag
-
MODERÁTOR
válasz Departed #1771 üzenetére
No de érted...
Ha 50%-on áll 5+2+"több" óra használattal, az legalább 14 óra kijelző idő, ha felszorzom a teljes 100%-ra, és a "több"-et még hozzá sem számoltam.
Nem vagyok SoT-fetisiszta, de kíváncsi volnék, hogy hozta ki a készülékből ezt a durván jó kijelzőidő-értéket.ottoyes:
Én is erre gyanakszom, csak akkor illenék pontosan fogalmazni, vagy egy SoT-értéket beírni.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Departed
őstag
válasz Viktor0610 #1773 üzenetére
Talán az android töltöttségszázalék kijelzője még mindig gyenge láncszem + inkább feeling-ből (és igazából ez a lényeg) nem pontos időadatokból számolta a kolléga.
Akárhogy is, ez a telefon végre használható kakaót tud tárolni hogy ne állandóan a konnektorra kelljen gondolni ahelyett hogy csak nyomkodnánk használnánk a cuccot.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
MODERÁTOR
-
ottoyes
senior tag
..és mokor lesz 6.1?Stabil multi (hun is) rommal?..és különben is! Jó ez a teló,na!
Ottoyes
-
ttt1
őstag
válasz Viktor0610 #1777 üzenetére
Tudok linkelni 6.0 is [íme] a verziószám ugyanaz de 6.0 ír
-
MODERÁTOR
-
-KP-
addikt
üdv!
a redmi note 3 pro és a sima redmi 3 közt vacilálok. mi az ami a két készülék ellen/mellett szól pro és kontra? játék nem játszik így nem érdekelnek az antutu és egyéb benchmarkok.
-
-KP-
addikt
-
Örni
senior tag
Mivel minden honlapon más szerepel, ezért meg kell kérdeznem, hogy van benne gyro szenzor? Google-féle gömbpanorámát lehet vele fényképezni?
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
MODERÁTOR
-
Potrien
senior tag
Megprobálom minél pontosabban leírni a használatot!
Reggel 4-órakor ébresztett a mi-bandom, telefont levettem a töltőről,gyors email ellenőrzés.
6-'/4 8- ig youtube,nézés és ebay nézés vegyesen.
10-'/2 12--here maps navigáció.
12-'/22---here maps navigáció.
3-4-ig nyomkodás, ismerkedés.
5-'/4-7-ig here maps.
7-8-ig here maps.
Napközben 4-hívásom volt!
Akku este 9-kor 52% -
MODERÁTOR
válasz mike1334 #1790 üzenetére
mike1334:
Biztos, rossz A3 topikot nézek, mert "csak" 6-7 órát olvasok ( ), persze, ez is jól hangzik a kisebb akku tekintetében.
Gondolom, az AMOLED kevesebbet eszik.velosolex:
Nem kell ilyen részletesen. Amúgy sem értem amit írsz. Elég csak egy képernyőkép a képernyőidővel.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Örni
senior tag
Köszi a válaszokat! Egyre jobban tetszik a masina
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
MODERÁTOR
-
Igric
tag
válasz Viktor0610 #1796 üzenetére
Szeretem a megszokott dolgaimat. Innen már többször rendeltem, gond nélkül.
Spemallról meg sok rosszat olvastam más topikokban is. Valahogy nem szimpatikus az az oldal. -
nihil41
tag
válasz Viktor0610 #1796 üzenetére
Nem ragaszkodunk, egyáltalán. Ha lenne rá pénzem, már megrendeltem volna még akkor, amikor 150-ért lehetett kapni.
-
Ereshkigal
őstag
Giztop megint emelt? Már 175 $. Ráadásul pre-order.
-
Igric
tag
válasz Ereshkigal #1799 üzenetére
Most arra leszel kíváncsi, hogy a pre order után mi lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- ZIDOO médialejátszók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá