Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Redmi 3/3 Pro
Nem 3S! 3S topik erre: [link]
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
robekri
addikt
Fényképező qrva sz@r helyen van, de még ilyen dollár mellett is ez egy nagyon jó vételnek tűnik.
Jiayu g4s-em van.
-Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!
-
tothmaxy182
őstag
Sokszor van olyan cikk, amikor meg nem írják le az árat a végére. Engem az sokkal jobban idegesít, minthogy pluszba be kell szoroznom a leírt összeget 1,3-mal (inkább 1.5-tel a helyi eladók profitja miatt).
Szóval írják csak le nyugodtam a kínai árat. Tájékoztatónak jó.(#104) eustock: nah, az frankó. A barátnőm Redmi 2 Pro-ját is nálatok vettem, azóta is tökéletesen üzemel!
[ Szerkesztve ]
Minden szavam magánvélemény!
-
Vincent_
aktív tag
válasz tothmaxy182 #105 üzenetére
Én is úgy gondolom, hogy helyes, ha a cikk végére odaírják. De azzal nyitni, hogy 30k-s telefon jön, az azért hamis képzeteket sugallhat. De persze, tudom, hogy itt mindenki tudja már, hogy szorozni kell ezzel-azzal, hogy kijöjjön az "igazi" ár.
Első hirdetésem: https://hardverapro.hu/apro/vadiuj_magyar_kiosztasu_dell_noti-billentyuzet_d62/hsz_1-200.html
-
Departed
őstag
Jobb lett volna 4.7-es képernyővel ugyanez, de ezenkívül lehet hogy ez lesz a következő telóm.
Lefeljebb övre rakom nem pedig a zsebembe.Szóval várjuk idehaza is kedves kereskedők!
Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
Simid
senior tag
Hihetetlen, hogy minden ilyen cikknél háborogni kell emiatt. Ennyiért jelentette be a cég, gondolom ennyiért szállítja is a megrendelőknek. Gondolhatod, hogy a világ másik felére küldve, egy vámköteles országból érkezve nem ennyi lesz. Azt meg, hogy itthon mennyiért szerezhető be (ilyen-olyan úton) ne a cikk szerzőjének kelljen már kinyomozni. Tájékoztató jelleggel leírják, mert ez a hivatalos infó, ennyi...
-
Halkow.
senior tag
Bár 30k ért szórnák idehaza! Best Buy lesz adókkal is egyébként, ha jól látom még irDA is van a tetején
-
Simid
senior tag
válasz Maximum1 #111 üzenetére
Ezt most nem értem. Oda van írva, hogy ez nagyjából 30eFt átszámítva. Mit szeretnél? Kalkulálja ki neked a várható legalacsonyabb webshop árat, EUs szállítási költséget és találja ki, hogy melyik országban fogják vámkezelni? Ezt a telefont holnaptól fogják csak forgalmazni és (egyelőre) csak kínában. Nem olyan egyszerű saccolgatni ilyen esetben.
-
Vincent_
aktív tag
"A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmipartnereinklistái alapján képeztük."
Ez a szöveg ismerős? Ha rudi minden egyes cikkébe képes ezt beleírni, akkor miért nem tartja ezt szem előtt a kedves cikkíró?
Első hirdetésem: https://hardverapro.hu/apro/vadiuj_magyar_kiosztasu_dell_noti-billentyuzet_d62/hsz_1-200.html
-
Ren Hoek
veterán
Na most, hogy megvettem a Redmi 2-őt, jön ez ilyen speckókkal. Na mindegy... a hátulja gusztustalan, úgyhogy csak tokkal merném fülhöz venni
Egyébként meg akinek befér a zsebébe a 4.7 annak az 5 col is... cserébe egy kicsit nagyobb betűméret, pont akkora hogy jólesik olvasni - de még a HD kijelző nem pixeles. Szóval ha tehettem volna 5 colt vettem volna Redmi 2-vel.
-
wlandroid
tag
Hogy lehet belépőszintűnek nevezni a Helio X10-et, amikor még mindig jelennek meg Androidos telefonok 2 maggal?
-
KurtCobain
őstag
válasz #79335424 #74 üzenetére
Azért ezt így ne nagyon terjessze senki, mert lesz anyázás.
Amit a csóka betesz a videóban, az csak az érintkezője a kártyának. A memória chip abban a részében van a kártyának, amit levágott, tehát 100%, hogy ez így kamu.
Itt van néhány kép a microsd kártya belsejéről:
[link] [link]
Gyakorlatilag a lényeget vágta le a kártyáról.
A videóról meg csak annyit, hogy pont az a rész nem látszik, ahol belerakja a sim tálcát, és 4:25 körül van még egy vágás, amikor mutatja az SD kártya tartalmát, ott az értesítési sávon már csak 1 sim látszik.Mmm'kay?
-
Jazz
veterán
(#11) Hunt3r22 válasza pengwin (#9) üzenetére
Mi a bajod azzal, hogy nem cserélhető az akksi?Az a legfontosabb. Mit csinálsz ha lefagy a telefon? Vársz fél napot amíg lemerül az aksi, és addig sem tudod használni a telefont, vagy vársz amíg megsül a proci?
free your mind
-
törölt tag
válasz KurtCobain #119 üzenetére
Nem azt írtam, hogy nézze meg a videót, hanem azt, hogy olvasgasson a témáról a topikban. Ott pl. linkelnek egy XDA -s topikot, ahol páran megerősítik a módszer működőképességét. Szerinted ez hogyan lehetséges, ha full kamu a videó?
-
KurtCobain
őstag
válasz #79335424 #121 üzenetére
Nézted azt az XDA-s topikot? Ott az van, hogy a SIM kártyából kiszedik a chipet, és ráragasztják a microsd-re. Az nyilván nem kamu, de ott pl el kell találni azt a pontot, ahol rendesen érintkezik a sim kártya chip az olvasóval.
A videón meg a tag levágja a kártya elejét. Na arra írtam, hogy kamu.Mmm'kay?
-
Jazz
veterán
(Itt most arra gondolj, hogy az asszony munkában van, és nem is hord magánál csavarhúzót, de ha lenne se biztos hogy széttudná kapni gari vesztés vagy roncsolás nélkül, és nyilván semmilyen gombnyomogatós variációra nem reagál nem kapcsol ki, csak világít a kijelző és forrósodik a telefon.)
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
ZolkoW
őstag
én el tudom képzelni, hogy valóban létezik olyan telefon, aminél nem működik a hosszan nyomott 1 vagy 2 gomb resetre, de őszintén nagyon csodálkoznék. a hosszan nyomás lehet bőven 10 mp fölötti is..
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
mike1334
veterán
Ha a Microsoft nem gurít nagyot a Lumia 650-nel, akkor ez a következő telóm (Eddig a Lumia mellett a Lenovo Vibe P1m volt versenyben az akksi miatt, de ez lealázza )
Ja és várom a holnap/holnaputáni Meizu teló bejelentést a még jobb ajánlattal, úgyis így szokták
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Jazz
veterán
Ha te ezért eldobsz egy a3-as galaxy-t, gratulálok. Főleg hogy software-es a hiba. Ennyi erővel dobd el a számítógéped is.
(#126) ZolkoW:
Lásd pl. a lenti telefon. Még az 1 perc is meg volt.... Ezen felül software-es a hiba. Pl. az android lefrissítette magát a legújabbra, amivel elég sokaknak borzasztó lassú lett a telefon. (megelőzés már késő, auto frissítés kikapcsolása, stb.)(#127) helixP:
Először én is hitetlenkedtem. Aztán mikor kézben tapasztaltam...[ Szerkesztve ]
free your mind
-
m-anti
csendes tag
Van nekem Note2, hibátlan a szoftvere, és heti frissítés van, tehát a felmerülő hibákat szinte azonnal javítják. OTA frissítéssel pedig egy elmebeteg molylepke is megbirkózik. Megjegyzem egy olyan hibával sem találkoztam, ami a telefon napi rendes használatába bezavart volna.
A csájníz viszonteladók által buherált romokkal valóban sok a baj, illetve néhány júzer erősen túlvállalja magát a romok cserélgetésével. Amúgy van itthon Meizu M2 szintén hibátlan. Van LG, samu, és Sony na ez a három viszont tényleg xar. A vas hibátlan csak egy jó szoftver kellene. Az LG egész elfogadható, a samu elfogadhatatlan, de telefonálni jó, a sony még arra sem alkalmas. Ja és a legfontosabb, a xiaomi esetében tudok beszélni a fejlesztőkkel, és segítőkészek. Ráadásnak én nem vagyok csodagyerek, vagy kivételezett, ezt bárki megteheti, és nekik is segítenek. A nagy nevek ellenben olyan mértékben tesznek a felhasználókra, hogy az döbbenet. Még az E51-es Nokiám esetében pecsétes papírom volt a magyarországi vezér személyes aláírásával, hogy a készülékem hibátlan és a gyári paraméterek szerint üzemel. Na az a telefon minden hívásfogadás esetében lefagyott, és csak az aksi kivétele segített. a telefon fizikailag egyébként tényleg hibátlan volt, a szoftvere volt selejt. A szervíz nem tudta javítani, szegedi gyerekek megoldották okosba. Nokia tönk szélére került. Hasonló problémám volt Motorola, samu, Sony szervizekkel is. És ezen ponton figyel be az ár. Egy hasonló tudású nevesebb gyártó készülékének áráért, legalább kettő xiaomi telefont vehetek, de néha három is kijön, és a szervíz van olyan jó, a készülék van olyan jó. -
törölt tag
válasz KurtCobain #122 üzenetére
Tehát az egészből milyen következtetés vonható le? Az, hogy a SIM/mikroSD slotban technikailag lehetséges a SIM+mikroSD használata. Én pontosan ezt írtam. Arról egy szót sem írtam, hogy a mikroSD -t faragják a SIM -hez, vagy a SIM -et a mikroSD -hez. Ezt már Te írtad. De a lényeg az hogy lehetséges.
[ Szerkesztve ]
-
Potrien
senior tag
Hát én elszomorodtam!
Ez nem a redmi 2 utódja!
Minek kellett az 5"?--elég lett volna 4-4,7"
Miért nem tudja B20 at?---képtelenség beleépíteni?
Miért nem lehet belőle kivenni az akkut?-----iphone nál elmegy ,mert atomstabil,de miui nál.....(ráadásul érdemes megnézni, hogy a beépitett akkus xiaomi-k ban az akku mennyire erősen van beleragasztva,hányinger végignézni a szétszerelését,inkább széttrancsírozását.)
5.0 lollin alapuló miui-----6 stock android kellett volna.
Volt redmim ,de a miui-egy katasztrofa volt rajta,ha valamit kijavitottak rajta , három másik dolog elromlott.
El kellene felejteni ennek a gyártónak a miuit, végre.
És az öldöklő hardver túllicitállások után inkább, figyeljenek arra ,hogy pl a telefon telefonként jobban megállja a helyét!(pl beszélgetési hangminőség,hangerő)
És ne legyen annyi selejtes,gyárihibás készülékük újonnan.(pl kamerahiba,selejtes az egész szállítmány)
Még egy darabig nem lesz xiaomi telefonom.
De borzasztó az ,hogy a többi gyártó is hanyagolja a 4-4.5"körüli szegmenst! -
nordo
tag
Hali
Most akkor Helio X10 vagy Snapdragon 616-os SoC? A cikkben mindkettő szerepel. -
mike1334
veterán
"Minek kellett az 5"?"
Asszonynak Redmi 1S van, így alig nagyobb, mint az övé (2mm-rel hosszabb, 0.5mm-rel szélesebb, ugyanakkor vékonyabb és könnyebb).
De ne mond már, hogy a 139,3 x 69,6 x 8,5 milliméter olyan sokkal nagyobb, mint a 134 x 67,2 x 9,4 milliméter....
-
Graphics
Jómunkásember
Power gomb hosszu nyomasra.
Es nem fog elotte se semmi megsulni....
Ha filmezik vki egesz delutan a telefonon akkor is megsul?
Hulyeseget ne irjunk mar lehetoleg... Foleg hogy elegge off...
De ezt a proci megsul tezist ha alaramasztod... Habar ketlem
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
SkyLine3000
addikt
B20-at azért nem építik be, mert nem az eu-ba szánják, főleg nem Mo-ra, úgyh magasról lesz@rják, h itt milyen frekik vannak. Náluk műxik, oszt jóvan.
Egyébként a 4g Telenornál simán műxik vele, még itt nagyon vidéken is.
Pisztolyt sem tartanak a fejedhez, h minden héten frissíts. Nekem spec a Redmi 2 Pro telómon elég régi rom van. Hibátlanul műxik. Nem is frissítettem régóta. Gyors, mint a szélvész és teszi a dolgát, ahogy kell.
Ez az unibody megoldás mondjuk nekem sem szimpi. Viszont még nem volt olyan telóm, amiben idő előtt megadta volna magát az akksi. Soha nem volt gondom ilyennel.
Azt mondjuk én sem értem, h miért LP-al jön és mér nem MM-al? Bár, gondolom, meg fogja kapni.Ha max 50ben megáll a Redmi 3 ára, akkor ez is best buy lesz. Én biztos benevezek egyre.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz SkyLine3000 #138 üzenetére
Egyébként a 4g Telenornál simán műxik vele, még itt nagyon vidéken is.
Fogalmazz pontosan: van ahol működik B20 nélkül is.
Mert én is nagyon vidéken élek és NEM működik. EDGE vagy 4G, ez a választék... -
r3dsnake
nagyúr
"PDAF-autófókusszal"
Phase Detection AutoFocus-autofókusszal?
-
SkyLine3000
addikt
válasz #32577792 #140 üzenetére
Itt Somogyban, Barcs-Nagyatád-Kaposvár aranyháromszögben mindig van 4g. Ahol nincs (városon kívül), ott az előd Lg-men sem volt. Megvan az is, a gyereknek adtam. Nemrég direkt figyeltem és nem volt lemaradva a Xiaomi. Szinte egyszerre váltottak mondjuk 4g-ről H vagy H+-ra, edge-re, stb. és vissza.
Ahhoz meg, h menet közben frissítsem mondjuk a livescore-t, meg működjön rendesen a waze, esetleg megkapjak emaileket, vagy mittomén, nem kell nyóc gigás mobilnet. Nem nézek mobilnetről hd filmeket vezetés közben...
Az meg h vodkafonnál vagy a telecomnál milyen vele a 4g, nem tud érdekelni. Nekem a lényeg, h a Telenorral jó.[ Szerkesztve ]
-
Goxi
tag
Minden dicsőséget neki! Dicséretes, hogy léptek egy nagyon komolyat a tejfölösdoboz minőségről. Minden elemében erősebb az elődjénél úgy h maradt az árazás. Respekt!
-
törölt tag
válasz SkyLine3000 #143 üzenetére
Na látod, akkor OTT van, itt nincs. Nem kell nekem 1000mbit/s, de töltsön már be egy oldal.
Voda? Semmi gond vele, stabil 5-15Mbit szinte mindenhol, ahol a tré és telerongy bukik.
7GB-os csomagom mellett kénytelen voltam vodánál is fizetni.
DE ne offoljuk -
Ren Hoek
veterán
Tejfölösdoboz? Nekem totál nem olyan érzésem van... teljesen jól össze van rakva, sehol sem nyekereg. Személy szerint én nem szeretem a fémet. Sokkal könnyebben deformálódik, behorpad ha leejted. Szerintem a Wifinek sem tesz olyan jót egy fém kasztni... lehet azóta már kitaláltak rá valamit, de a műanyag hátlapok mindig jobbak voltak jel szempontjából tableteknél/telefonoknál.
Ha meg vesz rá tokot az ember úgy is, akkor nem tökmindegy miből van?
-
mike1334
veterán
válasz Maximum1 #141 üzenetére
Van a családban xiaomi is meg wp is...hidd el, mindkettőt ismerem...a saját álláspontomat írtam le. Szeretem a windows rendszerét és sose volt megoldhatatlan app hiányom, ha nekem megfelelő árral és hardverrel jön a 650 akkor az a nyerő, csak akkor játszik a xiaomi, ha a lumia nem sikerül jóra...
-
Jazz
veterán
válasz Graphics #137 üzenetére
Az ne zavarjon hogy rajtad kívül senki nem vette szó szerint. Bár gondolhattam volna hogy lesz aki rákap a konca hogy beszólhasson.
A topicban lévő telefonról volt szó, annyi megjegyzéssel hogy jó ha cserélhető az aksi és pont, ebbe aztán semmi off nincsen. Viszont a "beszólok" off hsz.-nél off-abb már nem nagyon van, ha már itt tartunk
A tippről: köszi, de olvass vissza. "...és nyilván semmilyen gombnyomogatós variációra nem reagál" ebbe a minden kategóriába beletartozik a volume down + power és társai nyilván.
Itt ennél a pontnál legye is lezárva a téma. További hsz.-eket inkább privátba ha muszáj. Köszi.(#148) ZolkoW: Köszi, de ezekkel kezdtük a próbálgatást.
[ Szerkesztve ]
free your mind
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest