Hirdetés
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
válasz
Oryctolagus
üzenetére
ITSH-ról hallottam jót is rosszat is. Itt is az van, ami máshol: attól függ, milyen projektre kerülsz. Lehetnek kellemes körülmények, vagy konstans szívás.
Na de hogy melyik ágával érvényesülhetsz, azt én nem tudhatom. Egyrészt bármelyikkel, mellényúlni nemigazán lehet, másrészt leginkább azzal, ami téged érdekel.
Én java fejlesztő vagyok, ezt ismerem, bárkinek nyugodt szívvel tudom ajánlani, mást nem is tehetnék.
Bár az Oracle-nek vannak szemét húzásai, de azért remélem, még elég sokáig népszerű marad a java.Mondhatnám, hogy legyél platformos, ha szeretsz a hardverrel foglalkozni, meg virtualizációval, szívesen írogatsz shell scripteket, de nem mondom, mert marhára nem értek hozzá... ha nem megy a szerver, odamegyek egy platformoshoz és megkérem, hogy kapcsolja már fel, vagy csináljon már egy virtuális gépet nekem, mert valamit kipróbálnék... és akkor megcsinálja. Ennyi a rálátásom más területekre.

Ami meg a programozást illeti, ha valakit a c vonz, vagy a c# meg a windóz, nem fogom lebeszélni róla, ízlés dolga. Ahogy az is, ha valaki a fiatalabb programnyelvekkel szeret kísérletezni. Vagy épp például a matuzsálem korú cobolt szereti. Mellesleg azt hallottam - pusztán a beszélgetés kedvéért -, hogy brutális hiány van cobol fejlesztőből, és azon kevesek, akik értenek hozzá, folyamatosan mennek nyugdíjba.

Namármost a bankok mindent megadnának egy csillogószemű fejlesztőért, aki hajlandó lenne kitanulni egy holt nyelvet. Csak hát ez rizikós, mert oké, hogy most fájdalmas lenne átállni egy másik (modern) rendszerre, de mi van, ha x év múlva megteszik. A fejlesztő meg ott marad a használhatatlan tudással. Cserébe viszont valószínűleg örömmel tanítanak ki, és jól meg is fizetnek.
Ez például tipikusan az, amit egy középiskolás sem ismer, még hírből sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Automata kávégépek
- Futás, futópályák
- Flint 2 OFF topik
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen házat vegyek?
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest