Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
válasz
Oryctolagus
üzenetére
ITSH-ról hallottam jót is rosszat is. Itt is az van, ami máshol: attól függ, milyen projektre kerülsz. Lehetnek kellemes körülmények, vagy konstans szívás.
Na de hogy melyik ágával érvényesülhetsz, azt én nem tudhatom. Egyrészt bármelyikkel, mellényúlni nemigazán lehet, másrészt leginkább azzal, ami téged érdekel.
Én java fejlesztő vagyok, ezt ismerem, bárkinek nyugodt szívvel tudom ajánlani, mást nem is tehetnék.
Bár az Oracle-nek vannak szemét húzásai, de azért remélem, még elég sokáig népszerű marad a java.Mondhatnám, hogy legyél platformos, ha szeretsz a hardverrel foglalkozni, meg virtualizációval, szívesen írogatsz shell scripteket, de nem mondom, mert marhára nem értek hozzá... ha nem megy a szerver, odamegyek egy platformoshoz és megkérem, hogy kapcsolja már fel, vagy csináljon már egy virtuális gépet nekem, mert valamit kipróbálnék... és akkor megcsinálja. Ennyi a rálátásom más területekre.

Ami meg a programozást illeti, ha valakit a c vonz, vagy a c# meg a windóz, nem fogom lebeszélni róla, ízlés dolga. Ahogy az is, ha valaki a fiatalabb programnyelvekkel szeret kísérletezni. Vagy épp például a matuzsálem korú cobolt szereti. Mellesleg azt hallottam - pusztán a beszélgetés kedvéért -, hogy brutális hiány van cobol fejlesztőből, és azon kevesek, akik értenek hozzá, folyamatosan mennek nyugdíjba.

Namármost a bankok mindent megadnának egy csillogószemű fejlesztőért, aki hajlandó lenne kitanulni egy holt nyelvet. Csak hát ez rizikós, mert oké, hogy most fájdalmas lenne átállni egy másik (modern) rendszerre, de mi van, ha x év múlva megteszik. A fejlesztő meg ott marad a használhatatlan tudással. Cserébe viszont valószínűleg örömmel tanítanak ki, és jól meg is fizetnek.
Ez például tipikusan az, amit egy középiskolás sem ismer, még hírből sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- PlayStation 5
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Üzletből, lenovo garanciával, ThinkPad X1 Carbon Gen 9 Intel core i7/32GBRAM/512SSD/OLED kijelző
- XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia ALZA)
- ÚJ MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Core 7 240H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- ROG Strix G732LWS 17.3" FHD IPS i7-10875H RTX 2070 Super 32GB 1TB NVMe gar
- Logitech PRO-X, Yeti, G303, G502 (Bontatlan)
- Apple iPhone 15 Pro - Black Titanium - 128GB - Akku: 87% - Megkímélt állapot!
- Logitech z5500 5.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest