Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Ez rendben is van! De nem erről volt szó!
Itt nem arról volt szó, hogy valamelyik kollega kinézte magának az iPhone-t vagy az Xperia S-t. Hanem kellett egy jó telefon és választott, váltott.
Neki megfelelt az Xperia S-is, de tény, hogy az i4S jobb választás lett volna, de kicsit sok volt az ára. Tehát nem beszéltünk arról, hogy lenne / lett volna egy konkrét típus utáni vágyakozás. Nincs konkrét kinézett telefon. Csak úgy általánosságban kell egy jó telefon.szerk.: nekem is kezd elmenni a kedvem a P-től. Főleg amiket ma olvastam a fórumban (kijelzőprobléma). A One S nekem nem tetszik. Kinézetre. Kinézetre a P tetszik
Úgyhogy még várok egy ideig szerintem. Mindenképpen megvárom az új iPhone-t. Ha lesz valami bomba design mellé valami áll leesős mutatvány akkor tuti. Ha nem akkor megvárom amíg javítják a P hibáit, kijön gyári ICS-sel kicsit lejjebb megy az ára és azt veszem. (Ha.)[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
ja, egyébként tudod, hogy engem is érdekelt a P, hááát. gyengébb mint az s, és az s is csúnyán elvérzett nálam a próba alatt. laggol a böngető flash nélkül is, képek visszanézése sem jó. közelében sincs a htc és samu párosnak (direkt droidost említek, flame elkerülése végett) szóval keress szerintem valami mást.
One S, vagy SGS2 mondjuk.
én is (anyag)minőség párti vagyok, ott meg jobb a sony, de a rendszer sokkal akadozósabb sajnos.33: ok, zárjuk le, nem érted szerintem (lehet rosszul magyarázom). de kurva fáradt és lusta vagyok tovább magyarázni, bevallom.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest