- Gurulunk, WAZE?!
- Rák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
ja, egyébként tudod, hogy engem is érdekelt a P, hááát. gyengébb mint az s, és az s is csúnyán elvérzett nálam a próba alatt. laggol a böngető flash nélkül is, képek visszanézése sem jó. közelében sincs a htc és samu párosnak (direkt droidost említek, flame elkerülése végett) szóval keress szerintem valami mást.
One S, vagy SGS2 mondjuk.
én is (anyag)minőség párti vagyok, ott meg jobb a sony, de a rendszer sokkal akadozósabb sajnos.33: ok, zárjuk le, nem érted szerintem (lehet rosszul magyarázom). de kurva fáradt és lusta vagyok tovább magyarázni, bevallom.
-
Dany007
veterán
Ez rendben is van!
De nem erről volt szó!
Itt nem arról volt szó, hogy valamelyik kollega kinézte magának az iPhone-t vagy az Xperia S-t. Hanem kellett egy jó telefon és választott, váltott.
Neki megfelelt az Xperia S-is, de tény, hogy az i4S jobb választás lett volna, de kicsit sok volt az ára. Tehát nem beszéltünk arról, hogy lenne / lett volna egy konkrét típus utáni vágyakozás. Nincs konkrét kinézett telefon. Csak úgy általánosságban kell egy jó telefon.szerk.: nekem is kezd elmenni a kedvem a P-től. Főleg amiket ma olvastam a fórumban (kijelzőprobléma). A One S nekem nem tetszik. Kinézetre. Kinézetre a P tetszik
Úgyhogy még várok egy ideig szerintem. Mindenképpen megvárom az új iPhone-t. Ha lesz valami bomba design mellé valami áll leesős mutatvány akkor tuti. Ha nem akkor megvárom amíg javítják a P hibáit, kijön gyári ICS-sel kicsit lejjebb megy az ára és azt veszem. (Ha.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Hosszú idő után döntöttem úgy, hogy bizony eladom a szeretett iPhone 4 telefonom és kísérletet teszek a nagyra tartott...
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motoros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Opel topik
- Házimozi haladó szinten
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest