- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Rák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
És itt jön az összehasonlítás, hogy miért vegyen az ember 200k-ért telefont, amikor a 100k-s is nagyjából ugyanazt tudja.
na pontosan itt a bökkenő.
nem nézem, hogy más mit tud mennyiért. azt nézem, hogy amit én kinéztem magamnak, az megfizethető-e számomra. legyen az iphone, vagy mosógép. ha igen, akkor megveszem, ha nem, akkor meg nem. semmi mást nem mérlegelek. -
madgie
titán
"Én pl a mai napig azt mondom, hogy az iPhone-os érintőkijelzők érezhetően jobbak, mint bármelyik másik telefoné."
Bizony így gondolom én is, ma is egy Galaxy Tab 10.1-et nyomkodtam egy ideig, valahogy nincs meg az a finomság "érintőképernyőileg", mint az iPad-nél. iPhone dettó, ettől függetlenül a mostani árán nekem nem kéne, asztali gép meg tablet mellé nem is kell nekem a Blade-nél drágább telefon. Az kapott egy jó kis kelzsoca romot, azzal vészhelyzet esetén még hajtépés nélkül is el lehet netezni (rövid távon
), arra viszont nagyon jó, hogy csicseregjen, ha mailem jött, meg székelyül kurjantson az autóban a navi
-
k.
őstag
Jogos, lehet, hogy sántított a példa, hirtelen ez jutott eszembe.
Nyilván, ezek is jó dolgok, én csak arról beszélek, ami engem az elején nagyon lenyűgözött, hogy tényleg hülyebiztos az egész. Nem kell foglalkoznom vele, Out of the box működik minden úgy ahogy kell.
Ebben pedig verhetetlen az apple.Egyébként ne hidd azt, hogy én rühellem az androidot, ismerősöknek napi szinten segitek ilyenekben, egy haver nemsokára akar új telót, és rádumáltam egy Xperia P-re.
Szóval nem arról van szó, hogy az android mai szinten rossz, csak -mégegyszer mondom számomra!- ezek az apróbb plusz feautre-ök adják el az Applet.Amúgy pl most igy gondolkodtam, hogy milyen érdekes, hogy az autógyártók mennyire apple-ra áltak rá. Itt fogom a kezemben a Volkswagen Golf 6 katalógust, és külön benne van, hogy mennyire jól együttműködik iPhoneal, és a rendszer mennyrie jól kezeli. Androidra kb marad a z aux bemenet. Jó nem az én problémám, szüleimet érdekli ez a típus, csak megjegyeztem, hogy rengetek olyan helyen is apple dominancia van, amire az ember nem is gondolna.
Vagy ottvan az új Merci A osztály, aminek a rendszerét úgy fejlesztették, hogy a Sirivel együtt tudjon működni. -
k.
őstag
Közel egy éve vettem egy használt iPhone 4-et.
Macbookom van ugye, így tökéletesen együttműködik a két rendszer.
NEKEM így megéri legközelebb is iPhonet venni, mert biztos vagyok benne, hogy minden tökéletesen úgy fog működni ahogy kell.
Az Apple termékek ereje abban rejlik, hogyha Apple cuccokat vásárolsz magadnak, a kész pack elképesztően jól együtt fog működni. Az már csak hab a tortán, hogy rettentő sok igényes tartozék van hozzá.
Ettől függetlenül nem vitatom, hogy nem biztos, hogy mindenkinek megérné ezt venni.Az eladásról:
2007ben lett egy Sony laptopom. 2010ben adtam el 80! ezer forintért. Ha 2007ben ugyan annyi pénzért(270 ezer forint) vettem volna egy Macbookot, akkor 150-180 ezer forint között kaphattam volna a gépért. Ez nagyon nem mindegy. Ahogy az sem, hogy egy használt 3 éves iPhone 3GS 70 ezerért is eladható manapság. Drágának drága, de egyszer ilyen drága, aztán a következő iPhone-t az ember már nem veszi ekkora ráfizetéssel, hanem beáll átlagteló mértékűre, hála az előző telefonért kapott szép summának. -
Legendd
senior tag
No igen, az ár az ténylegesen hihetetlen...bár én továbbra is úgy érzem, hogy az Apple rendszere és összeszerelése minőségibb, nem értem, miért nem lehetett a Sony Xperia P fémvázát használna a csúcsnak számító S-ben?!
Na meg megint előállt az, ami az SGS 2-mnél volt, hogy melegszik nagyon, mobilnetezés után a fülemhez rakva szinte megizzadok... -
Syl
nagyúr
Én az enyémet egy vödör domestos-os vízbe ejtettem bele
Kicsit hycomatos lett szegény - nem működik a home gomb. Így a lányomnak vehettem másik iphone-t.
15 éve mobilozok és 90%-ban előfizetéses konstrukcióban élek. Persze nem ilyen eszement 20 ezres csomagokkal. Bőven elég a 3-4 ezres is. -
-
madgie
titán
" Erőteljesen kétlem, hogy ez a vásárláskor egyik elsődleges szempont lenne
"
Pedig de, apple cuccoknál sokszor szempont, másfél éves iPad-en max 20 ezret bukok, ezt hozza össze bármelyik droidos tablettal/telefonnal bárki. iPhone 3G-vel anno szintén összejött és az aprók alapján egyik sem volt egyedi jelenség, nagyon jól tartják az árukat két generációig visszamenőleg az iKütyük.
szerk: elolvashatom ugyan, de ez is kétélű kard. Vagy kiadsz kétévente 100 ezret, vagy kétévente megpótolod 30 ezerrel az eladott kütyü utáni pénzt. Lehet a számok nem stimmelnek, elsősorban nem telefonra gondoltam a csereberénél, telefonból nekem 40-50 ezer a plafon, afölött nem vennék távrecsegőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Hosszú idő után döntöttem úgy, hogy bizony eladom a szeretett iPhone 4 telefonom és kísérletet teszek a nagyra tartott...
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- EAFC 25
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest