Hirdetés
- Pitterix: Gyógytorna
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WhrlpoolMind: Amikor vízre oldódó festék van a vízautomata karján
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rambi
tag
Sziasztok, Vettem egy Kolink Nimbus házat, tudna segíteni valaki abban, hogy képeken látható kábeleket hogyan kellene összekötnöm, hogy alaplapról vezérelhető legyen a házba gyárilag beépített argb ledsor?
3pines argb foglalat van az alaplapomon, hiába dugom rá nem tudom vezérelni. Satás tápkábelen az a 4pines csati mi lehet? Led szalagot lehet rádugni pluszba?A háznak a gyári oldalán azt írják, hogy címezhető rgb szalag alaplapra csatlakozva címezhető. (egyébként egy gomb van a házon, azzal lehet váltogatni a színeket emg módokat)
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Plasticbomb
üzenetére
Jéééé, itt egy hozzászólásom...
Hogy on is legyek, csinált már valaki karácsonyfaégő sor helyett ilyet?
Régen volt egy égősorunk, ami szekvenciákra volt osztva, amiket egy "speciális" égő vezérelt, hogy milyen ütemben gyulladt fel, és aludt ki. (A díszítés a foglalaton olyan volt, mint a bogáncs, baromira szúrt, ha rosszul fogtad meg..
) Az évek folyamén tönkrement, elfogytak az égők, akármi, gyerek voltam még akkor. Viszont most...Mpost szeretnék valami hasonlót, LED alapon, hogy sokkal erőteljesebb-teltebb színeket kapjak, (festett üveg vs LED), természetesen szekvenciákra osztva, amik különböző "programokat játszanak". WS2812B ledeket nézegettem hozzá, mint egyedileg címezhető ledek (pluszba multirotor építés közben ez került elém, és ebből van is 5 méter most itthon), láttam arduino alapú vezérlést is (ambilight témában került elém), de nem tudom, hogy lehetne ezt összehozni. Van ötletetek?
-
Bobby G.
senior tag
Sziasztok!
Nem szorosan kapcsolódik a cikkhez, de lenne egy kis problémám.
Még külföldön vettem 2 előregyártott RGB ledszalagot. Sajnos csak miután hazajöttem próbáltam ki, így kiderült, hogy az egyik nem működik. A másikat felszereltem a plafonra, és hónapokig nagy megelégedéssel használtam. De sajnos a kutyáimnak nem tetszett a távirányítója, így darabokra rágták. Gondoltam megpróbálom a másikéval, hátha megy vele, de csak annyit tudtam elérni, hogy néhány led világít. Lehet ezt valahol összehangolni, vagy valahogy összehozni a kettőt?Nem vagyok egy műszerész alkat, így bocsi, ha hülyeséget kérdeztem...

-
ZTE_luky
senior tag
Sziasztok. Nemrégiben vettem két ledsort (5050 rgb) 2x5m,
azaz 12V 150W (12,5A)ÉS ehhez szeretnék venni tápot, és érdekelne hogy az alábbi modell megfelelne-e hozzájuk.
2sor:
http://www.gearbest.com/led-strips/pp_226145.html
http://www.gearbest.com/led-strips/pp_202311.htmla táp:
http://www.gearbest.com/led-accessories/pp_218764.htmlElőre is köszi szépen a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Videó stream letöltése
- Vezetékes FEJhallgatók
- GTA V
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple HomePod Mini fehér
- Lenvoo M70q / M90q Micro - Mini PC - Core i5 10400T / 10500T- 16GB DDR4 256GB NVMe SSD - több db
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProDesk 600 G6 mini - Core i5 10500T -16GB ram 256Gb NVMe SSD -gyári WIFI - számla is -1 év gari
- Eladó Hori Split Pad Compact (Switch)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- TP-LINK TL-WA850RE 300M vezeték nélküli jelerősítő / 12 hó jótállás
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) Az évek folyamén tönkrement, elfogytak az égők, akármi, gyerek voltam még akkor. Viszont most...