- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- weiss: Pant* rant
- N€T0X|N: SSD cserék
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rambi
tag
Sziasztok, Vettem egy Kolink Nimbus házat, tudna segíteni valaki abban, hogy képeken látható kábeleket hogyan kellene összekötnöm, hogy alaplapról vezérelhető legyen a házba gyárilag beépített argb ledsor?
3pines argb foglalat van az alaplapomon, hiába dugom rá nem tudom vezérelni. Satás tápkábelen az a 4pines csati mi lehet? Led szalagot lehet rádugni pluszba?A háznak a gyári oldalán azt írják, hogy címezhető rgb szalag alaplapra csatlakozva címezhető. (egyébként egy gomb van a házon, azzal lehet váltogatni a színeket emg módokat)
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Plasticbomb #2 üzenetére
Jéééé, itt egy hozzászólásom...
Hogy on is legyek, csinált már valaki karácsonyfaégő sor helyett ilyet?
Régen volt egy égősorunk, ami szekvenciákra volt osztva, amiket egy "speciális" égő vezérelt, hogy milyen ütemben gyulladt fel, és aludt ki. (A díszítés a foglalaton olyan volt, mint a bogáncs, baromira szúrt, ha rosszul fogtad meg..
) Az évek folyamén tönkrement, elfogytak az égők, akármi, gyerek voltam még akkor. Viszont most...
Mpost szeretnék valami hasonlót, LED alapon, hogy sokkal erőteljesebb-teltebb színeket kapjak, (festett üveg vs LED), természetesen szekvenciákra osztva, amik különböző "programokat játszanak". WS2812B ledeket nézegettem hozzá, mint egyedileg címezhető ledek (pluszba multirotor építés közben ez került elém, és ebből van is 5 méter most itthon), láttam arduino alapú vezérlést is (ambilight témában került elém), de nem tudom, hogy lehetne ezt összehozni. Van ötletetek?
-
Bobby G.
senior tag
Sziasztok!
Nem szorosan kapcsolódik a cikkhez, de lenne egy kis problémám.
Még külföldön vettem 2 előregyártott RGB ledszalagot. Sajnos csak miután hazajöttem próbáltam ki, így kiderült, hogy az egyik nem működik. A másikat felszereltem a plafonra, és hónapokig nagy megelégedéssel használtam. De sajnos a kutyáimnak nem tetszett a távirányítója, így darabokra rágták. Gondoltam megpróbálom a másikéval, hátha megy vele, de csak annyit tudtam elérni, hogy néhány led világít. Lehet ezt valahol összehangolni, vagy valahogy összehozni a kettőt?Nem vagyok egy műszerész alkat, így bocsi, ha hülyeséget kérdeztem...
-
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok. Nemrégiben vettem két ledsort (5050 rgb) 2x5m,
azaz 12V 150W (12,5A)ÉS ehhez szeretnék venni tápot, és érdekelne hogy az alábbi modell megfelelne-e hozzájuk.
2sor:
http://www.gearbest.com/led-strips/pp_226145.html
http://www.gearbest.com/led-strips/pp_202311.htmla táp:
http://www.gearbest.com/led-accessories/pp_218764.htmlElőre is köszi szépen a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mobil flották
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- GTA V
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest