Hirdetés
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
Ahogy hallottam az első egy órában nincs is játék, csak videók Valamelyik tesztben írták, hogy kikapcsolt a kontroller és elsötétült neki a kép Xbox X-en, mert olyan hosszú volt a jelenet, hogy közben nem nyúlt a kontrollerhez és azt hitte a gép, hogy inactive
[ Szerkesztve ]
A Slime draws near! Command?
-
Wesder
félisten
Csak akkor érdemes, ha nincs otthon PC, amivel jàtszani tudsz.
Én vàlaszthattam. Veszek egy új kàrtyàt a gépbe, és osztozkodunk, vagy veszek magamnak boxot. Mostmàr az sem bànt hogy újra meg kellett vennem minden jàtékot rà.Egyébként a Mario Odyssey is érdekelne, csak sokallom az àràt a Switch-nek.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
MODERÁTOR
Tudom ám, csak vicceltem. Bocsiiiiii
Annyira vennék egy x-t de nem tudom, mivel tudnám itthon megmagyarázni... hátha a lemez nélküli olyan pici lesz, hogy el tudom dugni valahová...
AC: O -t órás verzióban vettem meg bf körül...[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Wesder
félisten
-
Wesder
félisten
Ebben a hónapban -10 pontot szedtem össze, és kijàtszottam az Odyssey-t. (75 óra) Most újrakezdtem egy mindent IS megcsinàlok végigjàtszàssal.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
MODERÁTOR
-
ldave
félisten
Lassan itt a hónap vége és még nem vettem semmit
-
ldave
félisten
válasz RangerFox #30 üzenetére
Diablo 3 nekem ilyen örök visszatérő Még PC-n (2012) kezdtem, aztán PS3-on (2013) folytattam az alapot. Amikor megjelent a kiegészítő, azt PS3-ra (2014) vettem, majd PS4-re is, amikor gépet cseréltem. Aztán megvettem hozzá a nekrót (2017), amikor megjelent és most vettem elő újra
[ Szerkesztve ]
-
RangerFox
veterán
Gratu a platihoz!
Én ebben a hónapban végigjátszottam a CoD WWII-t, de azért már nem jár plusz pont, tavaly egyszer már adtam magamnak egyet érte. Ezen felül a R6S-ben megcsináltam az össze szituációt, plusz az eddig beletett multis játékidőmért megadom magamnak a +1-et.
Ebben a hónapban vettem a Dying Light The Following Enhanced Editiont -1, jelenleg az AC Odyssey-vel játszok, de kétlem, hogy valaha is a végére érek...
-
ldave
félisten
Napokban újra rákattantam a Diablo 3-ra (PS4), nemrég indult új season, azt még sosem próbáltam, szóval belevágtam. Előtte bemelegítésnek csináltam egy hardcore karaktert (1 élet, ha meghal, akkor tényleges game over) és végigcsináltam azzal a sztorit, így meglett menet közben a platina trófea is a játékból. Jó volt ez a hardcore egynek, de azért tudott stresszes lenni pár helyen.
-
ldave
félisten
No, megkezdtem az évet a Torment: Tides of Numenera-val, ma délután fejeztem be a játékot PS4-en. +1
Remek RPG játék volt, ahol tényleg lehetett szerepet játszani. Egy jófiú mágus karakterrel vittem végig a játékot, egyszer majd lehet megnézem a másik oldalt is, mert érzésre bőven van benne még tartalom, amit nem láttam.
-
adalbert1
veterán
A tavalyi év végén kicsit elhanyagoltam a listát, idén igyekszem jobban követni.
Egyelőre jól indult az év, eladtam pár játékot:
Skyrim Enhanced Edition Xbox One
Forza 7 Xbox One
Gear of Wars Unlimited Xbox One
Rare Replay Xbox OneErre beírok -3 pontot, a Skyrim ugyanis megvan Switchre és PC-re is.
Játszani az elmúlt 1 hónapban szinte csak a Battlefield V-tel játszok, 6x órát már beletettem, szerintem egész jó lett, jó irányba fejlődött a BF1-hez képest.
Illetve ha ma/holnap átveszem a PS Classic-ot, akkor azt hogy lenne érdemes számolni? -20 pont? Minden rajta lévő játékot természetesen nem akarok végigjátszani, inkább azért veszem, mert kíváncsi vagyok rá, és egész elviselhető szintre esett az ára.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Vettem:
Metro Exodus
Kingdom Hearts IIILive-Die-Respawn
-
ldave
félisten
Ha valaki szeretné egy Google táblázatban vezetni az évet, annak megosztom sablonnak, amit én csináltam: [link] Ha lemented a saját Google Drive-odra, akkor tudod szerkeszteni.
Az első fül a játéklista:
Itt most még régebbi címek vannak, ide kell beírni azokat, amikért pontozni szeretne az ember, szépen egymás alá sorban.
A második fül az eredmények, ennek nincs szerepe, akár törölhető is, az ldave füllel együtt.
A draft-ot nevezd át magadnak és oda vezetheted a játékokat és a pontokat:
Az A oszlop kilistázza a játéklista fülön beírt címeket, ha elkezdesz oda gépelni, akkor szürni is lehet az adott címre.
A pontok oszlopba -1, 0 és +1 írható, érték alapján formázza majd a cellát, példaképp nekem a tavalyi év így néz ki ebben a rendszerben:[ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
Az a baj ezzel, hogy az ilyet nehéz egyben értelmezni, minthogy DLC, mert az lehet egy karakter egy verekedős játékhoz, lehet valami ruha egy rpg-hez vagy autó egy versenyjátékhoz, de lehet komoly tartalom is, mint a Witcher 3 esetében. Egyéni elbírálás alá kell hogy kerüljön.
-
Wesder
félisten
Season Pass megvéteke is minusz? Mert akkor màris -1 pontom van
-
RangerFox
veterán
Nekem lenne is egy kérdésem. Ha már egy adott játékot egyszer kijátszottunk (mondjuk 2 éve), és ebben az évben újra előveszem, azért jár a + pont?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Üdv itt ebben az évben is. Idén többet vásárolok már az tuti.
Live-Die-Respawn
-
Wesder
félisten
Csatlakozom.
Idén az Odyssey-val kezdek. Ha kapok jàtékot az - vagy ingyennek tekinthető?
Gondolom screenshot kell, nem bemondàsra jàtszunk.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
ldave
félisten
+ és - pontokban gazdag új évet mindenkinek
Kérdések jöhetnek, a többi infó hamarosan. A szabályok se kőbe vésettek még, pl nem tudom, hogy a Xbox Game Pass-t miként számoljuk, mert az teljesen más mint a Gold előfizetés mellé kapott játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest