- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
Április nálam főleg a Horizon Zero Dawn-ról és a Magic Arena-ról szól, előbbiben már a vége felé járok, utóbbiban pedig a hónap eleje óta csinálgatom a napi küldetéseke, hogy az április 25-én induló új kiegészítőre legyen egy kis pénzmagom packokat venni.
Ezeken kívül megvettem két kisebb indie játékot PS4-re, Heaven's Vault és FAR: Lone Sails. Előbbi egy 10+ órás játék, utóbbi 2-3, szóval akár egyestét kaland is lehet belőle. -2
Emellett GOG-on megvettem az ott most megjelent Diablo első részét. Mivel ez megvan nekem eredeti kiadásban lemezen, így pontot a szabályok szerint nem jelent, de azért végigjátszom ezt is, Napi 1-2 szintet megyek lefelé, a játék felénél tartok a varázslómmal
Amúgy így 20+ év után is zseniális ez a játék, fantasztikus hangulata van, de azért mai szemmel kicsit lassúcska, főleg hogy pont év elején játszottam elég sokat a Diablo 3-mal.
-
RangerFox
veterán
Mivel kizártnak tartom, hogy még ebben a hónapban végzek bármi mással, ezért leírom az e havi termést.
Vettem:
Red Dead Redemption 2Végigjátszottam:
Bioshock InfiniteEladtam:
Dying LightÍgy kereken 0 pontom van.
-
adalbert1
veterán
360 játékot hol tudtál értelmes áron értékesíteni? Vagy beszámították valahol? Nekem is van pár olyan, ami már megvan másik konzolra, így lehet, hogy meg kellene válnom tőlük.
A márciust sikeresen lehoztam nulla ponttal, nem vettem és nem is adtam el semmit, illetve végig sem játszottam semmit.
-
Zsinder
aktív tag
Március
Vettem:
Devil May Cry V Deluxe EditionEladtam:
-Végigjátszottam:
Metro Exodus
Resident Evil 2Egyenleg: 0 pont
Folyamatban:
Gravity Rush 2 -
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #76 üzenetére
...éééééééés megvan a rekord
Letöltöttem a maradék két játékot, amit a Radeon mellé kaptam, de mindezekkel is 0, azaz NULLA pontot értem el márciusban
2019 Március
A hónap során vásárolt játékok
<Dobozos>
<Letöltött>
- Devil May Cry 5 (PC)
- The Divisin 2 (PC)A hónap során végig vitt játékok
-A hónap során szerzett pontok: 0 pont
Az idén szerzett pontok: -3 pont
Az eddigi összes pontom: -186 pontJelenleg ezzel játszom: Doom 3 (PC), Might&Magic Heroes VI (PC)
...már január óta tolom a Doom3-at és a Heroes VI-ot
Egyszer úgyis végük lesz...
-
2019 március: -1, összesen: -4
Vettem:
Switch: SEGA Megadrive Classics
Switch: Yoshi’s Crafted World
3DS: Kirby’s Extra Epic Yarn
PS4: Assassin’s Creed Origins (Deluxe Edition)
PS4: Soul Calibur VI (Collector's Edition)Befejeztem és eladtam: -
Befejeztem: Far Cry New Dawn (PS4)
Eladtam:
XBOX 360: SEGA Megadrive Classics
PS4: Middle Earth: Shadow of Mordor
PS4: PreyJelenleg játszom/unk:
Fortnite (Switch/PS4)
Need For Speed: Most Wanted (Wii U)
Wolfenstein II: New Colossus (PS4)
Call Of Duty: Modern Warfare Remastered (PS4) -
RangerFox
veterán
Kellett valami co-op móka, így megvettem a SpeedRunners című játékot. Nagyon szórakoztató, van benne egy kis sztori rész is, azt végigjátszottam, így a pontjaim nem változtak. Tényleg ajánlom mindenkinek, aki könnyed szórakozást keres társaságban
-
ldave
félisten
válasz
RangerFox #88 üzenetére
Nagyon jó a hangulata, könnyedén elkapott, le a kalappal a fejlesztők előtt ezen a téren, a helyszínek és a zene remek, valószínűleg erre fordították a legnagyobb figyelmet, a karakter modellek már kevésbé meggyőzőek, a harcrendszert sem tudtam úgy igazán a végére sem megkedvelni. Megszokható, de valahogy olyan pontatlan az egész, sose lehet tudni biztosan, hogy az adott támadás talál-e vagy sem.
-
RangerFox
veterán
Végigjátszottam az AC Odysseyt, így már csak -1 pontom van. 61 órámba telt, 87%-on áll a mutató. A sztori dlcket még befejezem, de nem hiszem, hogy rámegyek a 100%-ra, ahhoz nekem túl nagy maga a játék.
-
ldave
félisten
Eddig két játékkal bővült a polc, ebből egyik csak virtuális: PSN-en végre akciós volt az Obduction, régóta rajta volt a wishlist-en, de vártam egy nagyobb kedvezményre. Régen kedveltem a Myst játékokat még PC-n, ez pedig azok örököse. Remélem jó lesz. -1
A másik pedig a Devil May Cry V. -1Most a PS4-en a Vampyr-ral játszom, 3DS-en pedig a Strange Journey-nek álltam neki. Előbbit biztos befejezem még márciusban, utóbbi elég nehezen megy, lassan haladok.
-
2019 február: -2 összesen:-3
Vettem:
Switch: Onimusha: Warlords (japán)
Switch: Asterix and Obelix XXL 2 Collectors’ Edition
3DS: Etrian Oddysey (2x)
PS4: Guns Gore and Cannoli 2 (feles)Befejeztem és eladtam: -
Befejeztem:
The Last Of Us Remastered (PS4)
The Last Of Us Left Behind (PS4)Eladtam: -
Jelenleg játszom/unk:
Prey (PS4)
Fortnite (Switch/PS4)
Tetris 99 (Switch)
Need For Speed: Most Wanted (Wii U) -
RangerFox
veterán
-
Zsinder
aktív tag
Sziasztok!
Már januárban jelezni akartam a részvételi szándékomat, de elfelejtettem a hónap végén, most viszont itt vagyok
Január-Február terméseVettem:
Inustice 2 Legendary Day One Edition
Metro Exodus Aurora Edition
Resident Evil 2 Steelbook EditionEladtam:
-Végigjátszottam:
Red Dead Redemption 2
Ratchet and ClankEgyenleg: -1 pont
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Lassan rekordot döntök, mindössze egyetlen játéknak nem tudtam ellenállni a hónapban. Sajnos februárban csak aludni jártam haza, így három hete hozzá se szagoltam egyik játékomhoz sem. Majdnem úgy van hagyva minden, ahogy január végén volt.
2019 Február
<Dobozos>
<Letöltött>
- Might&Magic Heroes VII (PC)
A hónap során végig vitt játékok
-A hónap során szerzett pontok: -1 pont
Az idén szerzett pontok: -3 pont
Az eddigi összes pontom: -186 pontJelenleg ezzel játszom: Doom 3 (PC), Might&Magic Heroes VI (PC)
-
SH4D0W2011
őstag
Eddigi pontjaim: -2 pont
Vettem: -3 pont
- Metro 2033 Redux (PS4) (Már megvolt PC-n)
- Metro: Last Light Redux (PS4) (Már megvolt PC-n)
- Metro Exodus Gold Edition (PS4)
- UNO® (PS4)
- HITMAN™ 2 - Gold Edition (PS4)Jelenlegi állásom: -5 pont
-
adalbert1
veterán
Nagyszerű, akkor már csak az elköltött pénz miatt kell aggódni, a pontok miatt már nem.
Neked hogy tetszik a PS classic? Nálam pár nap próbálgatás után még az asztalon van, de már nem igazán volt ingerenciám bekapcsolni (a SNES mini is rég került elő, azt is bővíteni akarom, de még nem volt kedvem/időm nekikezdeni).
-
Én mondjuk minden remake-t számoltam Switch-en, pedig nekem is megvan mind wii U-n... mindegy, nincs kedvem számolni
Az eredeti SW Trilógia különböző meglevő verzióit úgysem tudja túlszárnyalni a Nintendo.
Holnap a XVII.Pesti úti Tesco-ban nyíló MM-ban 15k lesz a PS Classic.
-
adalbert1
veterán
válasz
adalbert1 #23 üzenetére
Most nézem csak, hogy megint funkcionális analfabétát játszottam, szóval az előző bejegyzésben szereplő játékok +3 pontot érnek, nem -3 pontot.
Idén eddig ezeket vettem:
Dishonored Defenitive Edition PS4
Dishonored 2 PS4
Dishonored Death of the Outsider PS4
(ezek amúgy az egyik akcióban egész jó áron voltak PSN store-on, talán 16 font volt a 3 játék)
Divinity: The Original Sin Enhanced Edition PS4Mivel a Dishonored 1 és a Divinity megvolt már más platformra, így ez -2 pont.
Az eddigi éves állásom: +1 pont - szerintem ilyen jól még sose álltam 2 hónap után, tervezem, hogy +-ra hozzam ki ezt az évet, igazából 2 olyan játék van, amit biztos megveszek a következő hónapokban, a Bowsers's Inside Story-t 3DS-re (ha itt megvan már a remake alapját képező DS játék, akkor ez - pont vajon?), illetve a New Super Mario Bros.-t switchre (ez is megvan már Wii U-ra, tehát nem tudom, hogy írjak-e be - pontot).
-
ldave
félisten
-
ldave
félisten
Ja, kimaradt, hogy Steam-en, akcióban megvettem az Underworld Ascendant-t, de 40-50 perc játék után ment is a refund, tényleg olyan bugos, mint írják. Konkréten a második ellenfél, aki szembejött, csak állt egy helyben, nem kapcsolt be nála az AI. Kár érte, az Ultima Underworld játékokat kedveltem, de ez egy nagyon korán kiadott játék, még bőven early access kategória, csak sajna ezt nem írják sehol a készítők.
-
ldave
félisten
Vampyr terven összeomlott, nem bírtam kihagyni a Kingdom Hearts 3-at, szóval végül megvettem és most azzal játszom. -1
3DS-re megvettem az Etrian Odyssey Nexus-t, végül két példányban is megérkezett, szerencsére az egyiken sikerült máris túladnom. -1
Ha minden igaz, akkor a héten hozza majd a posta a Steins;Gate Elite-et, ami nekem már megvan PS3-ra és az előzetesek alapján ez ugyanaz a játék, csak beleszőtték az anime epizódjait is megfelelő helyekre. Szóval ez így 0 pont.Ha minden jól megy a KH 3 végére érhetek még a hónapban, de azt majd akkor. Meg szeretném benne összeszedni a legjobb fegyvert, arról pedig azt olvastam, hogy nagyon sokat kell gyűjtögetni, szóval a stáblista után is lesz még sok dolgom a játékban
Ja, meg vettem használtam egy PS Classic gépet, szombaton szórakoztam vele pár órát.
-
ldave
félisten
válasz
SH4D0W2011 #59 üzenetére
Üdv újra
Sok sikert a célodhoz
-
SH4D0W2011
őstag
Sziasztok, csatlakozom az idei játékhoz is.
A tavalyi évet elég csúnyán zártam (-45 pont), idén megpróbálom jobban csinálni, és az lesz a célom, hogy több játékot fejezzek be, mint amennyit megveszek.Vásárolt játékok: -4 pont
- GRIS (Steam)
- The Walking Dead: A New Frontier (PS4)
- Resident Evil 2 Deluxe Edition (PS4)
- Drowning (PS Vita)Befejezett játékok: +2 pont
- GRIS (Steam)
- Uncharted: Golden Abyss™ (PS Vita)Jelenlegi állásom: -2 pont
-
válasz
RangerFox #55 üzenetére
Bakker tényleg
Nagyon igyekeztem, hogy befejezzem, biztos emiatt lett Run. Amúgy elég jó volt, a címe alapján meg, hogy milyen "régi", rosszabbat vártam.
Próbálok megszabadulni a dobozos PS4 játékoktól (pl. Middle Earth, Prey), amilyen gyorsan csak lehet (kivéve a spéci kiadásokat egyelőre...) -
Dr.F.E.R.I.
addikt
Hó végéig úgyse fogok már se venni se kijátszani semmit, hadd szóljon:
2019 Január
<Dobozos>
- Etrian Odyssey Nexus (3DS) --> Még nem jelent meg, de előrendelve -1 pont
- Mad World (Wii)
- Zelda The Phantom Hourglass (DS) --> 0 pont, megvan bontottban<Letöltött>
- Resident Evil 2 Remastered (PC) --> 0 pont, promóciós játék a Vega 64 mellé
A hónap során végig vitt játékok
-A hónap során szerzett pontok: -2 pont
Az idén szerzett pontok: -2 pont
Az eddigi összes pontom: -185 pontJelenleg ezzel játszom: Doom 3 (PC), Might&Magic Heroes VI (PC)
-
2019 január: -1
Vettem: -3
Switch: Trevis Strike Again: No More Heroes
3DS: Mario and Luigi: Bowser's Inside Story and Bowser's Journey
PS4: Kingdom Hearts III Deluxe EditionBefejeztem és eladtam: 1
Killzone: Shadow Run (PS4)Befejeztem: -
Eladtam: 1
Diablo (PS4)Jelenleg játszom/unk:
Middle Earth Shadow of Mordor (PS4)
Prey (PS4)
The Last Of Us Remastered (PS4)
Fortnite (Switch)
Need For Speed: Most Wanted (Wii U)
Syberia (Switch)
New Super Mario Bros. U Deluxe (Switch) -
ldave
félisten
-
Wesder
titán
Csak akkor érdemes, ha nincs otthon PC, amivel jàtszani tudsz.
Én vàlaszthattam. Veszek egy új kàrtyàt a gépbe, és osztozkodunk, vagy veszek magamnak boxot. Mostmàr az sem bànt hogy újra meg kellett vennem minden jàtékot rà.Egyébként a Mario Odyssey is érdekelne, csak sokallom az àràt a Switch-nek.
-
Wesder
titán
Ebben a hónapban -10 pontot szedtem össze, és kijàtszottam az Odyssey-t. (75 óra) Most újrakezdtem egy mindent IS megcsinàlok végigjàtszàssal.
-
ldave
félisten
Lassan itt a hónap vége és még nem vettem semmit
-
ldave
félisten
válasz
RangerFox #30 üzenetére
Diablo 3 nekem ilyen örök visszatérő
Még PC-n (2012) kezdtem, aztán PS3-on (2013) folytattam az alapot. Amikor megjelent a kiegészítő, azt PS3-ra (2014) vettem, majd PS4-re is, amikor gépet cseréltem. Aztán megvettem hozzá a nekrót (2017), amikor megjelent és most vettem elő újra
-
RangerFox
veterán
Gratu a platihoz!
Én ebben a hónapban végigjátszottam a CoD WWII-t, de azért már nem jár plusz pont, tavaly egyszer már adtam magamnak egyet érte. Ezen felül a R6S-ben megcsináltam az össze szituációt, plusz az eddig beletett multis játékidőmért megadom magamnak a +1-et.
Ebben a hónapban vettem a Dying Light The Following Enhanced Editiont -1, jelenleg az AC Odyssey-vel játszok, de kétlem, hogy valaha is a végére érek...
-
ldave
félisten
Napokban újra rákattantam a Diablo 3-ra (PS4), nemrég indult új season, azt még sosem próbáltam, szóval belevágtam. Előtte bemelegítésnek csináltam egy hardcore karaktert (1 élet, ha meghal, akkor tényleges game over) és végigcsináltam azzal a sztorit, így meglett menet közben a platina trófea is a játékból. Jó volt ez a hardcore egynek, de azért tudott stresszes lenni pár helyen.
-
ldave
félisten
No, megkezdtem az évet a Torment: Tides of Numenera-val, ma délután fejeztem be a játékot PS4-en. +1
Remek RPG játék volt, ahol tényleg lehetett szerepet játszani. Egy jófiú mágus karakterrel vittem végig a játékot, egyszer majd lehet megnézem a másik oldalt is, mert érzésre bőven van benne még tartalom, amit nem láttam.
-
adalbert1
veterán
A tavalyi év végén kicsit elhanyagoltam a listát, idén igyekszem jobban követni.
Egyelőre jól indult az év, eladtam pár játékot:
Skyrim Enhanced Edition Xbox One
Forza 7 Xbox One
Gear of Wars Unlimited Xbox One
Rare Replay Xbox OneErre beírok -3 pontot, a Skyrim ugyanis megvan Switchre és PC-re is.
Játszani az elmúlt 1 hónapban szinte csak a Battlefield V-tel játszok, 6x órát már beletettem, szerintem egész jó lett, jó irányba fejlődött a BF1-hez képest.
Illetve ha ma/holnap átveszem a PS Classic-ot, akkor azt hogy lenne érdemes számolni? -20 pont?
Minden rajta lévő játékot természetesen nem akarok végigjátszani, inkább azért veszem, mert kíváncsi vagyok rá, és egész elviselhető szintre esett az ára.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Vettem:
Metro Exodus
Kingdom Hearts III -
ldave
félisten
Ha valaki szeretné egy Google táblázatban vezetni az évet, annak megosztom sablonnak, amit én csináltam: [link] Ha lemented a saját Google Drive-odra, akkor tudod szerkeszteni.
Az első fül a játéklista:
Itt most még régebbi címek vannak, ide kell beírni azokat, amikért pontozni szeretne az ember, szépen egymás alá sorban.
A második fül az eredmények, ennek nincs szerepe, akár törölhető is, az ldave füllel együtt.
A draft-ot nevezd át magadnak és oda vezetheted a játékokat és a pontokat:
Az A oszlop kilistázza a játéklista fülön beírt címeket, ha elkezdesz oda gépelni, akkor szürni is lehet az adott címre.
A pontok oszlopba -1, 0 és +1 írható, érték alapján formázza majd a cellát, példaképp nekem a tavalyi év így néz ki ebben a rendszerben: -
ldave
félisten
Az a baj ezzel, hogy az ilyet nehéz egyben értelmezni, minthogy DLC, mert az lehet egy karakter egy verekedős játékhoz, lehet valami ruha egy rpg-hez vagy autó egy versenyjátékhoz, de lehet komoly tartalom is, mint a Witcher 3 esetében. Egyéni elbírálás alá kell hogy kerüljön.
-
Wesder
titán
Season Pass megvéteke is minusz? Mert akkor màris -1 pontom van
-
RangerFox
veterán
Nekem lenne is egy kérdésem. Ha már egy adott játékot egyszer kijátszottunk (mondjuk 2 éve), és ebben az évben újra előveszem, azért jár a + pont?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Üdv itt ebben az évben is.
Idén többet vásárolok már az tuti.
-
Wesder
titán
Csatlakozom.
Idén az Odyssey-val kezdek. Ha kapok jàtékot az - vagy ingyennek tekinthető?
Gondolom screenshot kell, nem bemondàsra jàtszunk. -
ldave
félisten
+ és - pontokban gazdag új évet mindenkinek
Kérdések jöhetnek, a többi infó hamarosan. A szabályok se kőbe vésettek még, pl nem tudom, hogy a Xbox Game Pass-t miként számoljuk, mert az teljesen más mint a Gold előfizetés mellé kapott játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Horgász topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Macska topik
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)