Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneg86
csendes tag
Nálam Asus laptopnál eleinte az olcsó fehér paszta volt, mert gondoltam nem számít.
Terhelésnél nem csak hogy visszavett az órajelekből, de úgy is képes volt addig elmenni, hogy lekapcsolt a hővédelem. ( ez kb 100-105 foknál történik meg ).
Vettem MX4 pasztát. Szépen letakarítottam féktisztítóval a GPU-t és a CPU-t, aztán vékonyan elterítettem a pasztát a GPU és CPU felületén. Azóta nyáron sem megy 80 fok fölé akárhogy nyúzom
A másik vicc az, hogy 1 év után be kellett küldenem szervizbe. Alaplapot cseréltek benne a tápcsati hiba miatt. Mikor visszajött, akkor alapjáraton is 60-70 fokos volt, és minimális terheléstől visított a hűtő. Drága szíveim elfelejtettek pasztát rakni a procira meg a gpu-raez után szedtem szét először és kentem meg magam.
Asus k53sv
I7 qm2630
gt540m -
ldave
félisten
Xigmatek pasztát vettem. Laptopnál pár fok is sokat jelenthet, ha épp az gátolja meg a CPU/GPU-t attól, hogy visszavegyen a teljesítményből. WoW alatt néztem, ahol eddig 20-30 fps volt, most 40 körül mért a gép. Tudom, hogy nem egzakt mérés ez így, mert mindig más a látvány, de csak ezt tudtam megnézni.
-
kmisi99
addikt
Totál mindegy a módszer, annyira jelentéktelen, hogy a processzor hőszenzora ezt képtelen kimutatni a neten tesztelték a legfőbb módszereket, egyedül a túl kevés paszta volt rosszabb pár fokkal, A paszta minősége jólva többet számít de ez is csak +-5 fok.
-
ldave
félisten
válasz
Hieronymus #1 üzenetére
Ahány leírás, videó, fórum, annyi tanács. Nagyon vékonyan bekentem az egész felületet. Ha nem vállna be, akkor már tudom hogy kell módosítani rajta.
-
Hieronymus
veterán
".. alig volt ott paszta, ahol lennie kéne."
Mivel a paszta rossz hővezető - ugyan a levegőnél sokkal jobb - elegendő annyi, amennyi kitölti a két felület közötti egyenetlenségeket. (Lehetőleg légbuborék maradék nélkül.)
A kenés, nem a legszerencsésebb megoldás, mert az egyeletlenségekben bent ragadnak légbuborékok és rontják a hővezetést. Inkább középre érdemes egy borsónyit rakni. Majd szétnyomja a hűtő, a visszahelyezésekor.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az utóbbi időben azt vettem észre, hogy egyre gyakrabban és hamarabb kapcsol fel a laptopom hajszárító üzemmódba a...
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest