Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
https://logout.hu/tema/kinek_milyen_a_desktopja/hsz_41507-41507.html
Itt már nem akartam offolni.
Akkor a kép szerint nekem is van külön /home-om!

Az openbox testreszabás útmutató jó, hogy szóba került, mert mint látod a képen, két procmagot mutat a conky, ami a Toshibán nem aggasztott, de desktopon kevés. Igaz ide csak azért raktam fel, mert kényelmesebb ezen tesztelgetni a beállításokat és úgy végrehajtani a laptopon.
bocs, a kép nem túl jó, Mint alatt csökkenteni akartam az 1,6MB-on

-
A unity-t viszont reggeli után közzéteszem. Jaj....
Syl burzsuj! Azért csak kíváncsi rá, mit használ a szegény nép!
poen, nem megsértődniReggel felraktam a régi Toshibára ezt a verziót és ugyanolyan jól megy, mint az előző kettő, viszont ez végre teljesen jól kezeli a proci melegedés okozta venti felpörgést, de annyira, hogy a többi disztrónál is jobban. Ráadásul ez alapból, a normál eddigi disztróknál kellett alkalmaznom tlp-t, kivéve a 18.3-as Cinnamont, az például szintén jól elvan az öreg gépen, több 18.3-at még nem próbáltam.
A mostani remastert teszteltem jó sok YT videóval egyszerre és ugyan nincs rpm-jelző, de tökéletesen lehetett hallani, ahogy felpörög a venti és ahogy kilövöm a böngészőt, azonnal reagál, nem csak percek múlva áll le a venti max pörgése. Egyszóval nagyon jó lett szerintem, gratula!

További tesztelést most nem csináltam, de gyanítom, ugyanolyan jó lesz minden, mint az eddigin, nekem ez a venti szabályozás volt a gondom csak. Ja igen, az előző remastereken nagyon sokáig be sem kapcsolt a venti, de aztán bekapcsolt és még 30 fokos proci mellett is ment ezerrel.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

poen, nem megsértődni