- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
Ez valami AMD fan betegség, hogy a ti világképetekben két féle ember van, rendes derék AMD hívő és undoritó szarszemét Intel/Nvidiás? Komolyan néhányan már a legdurvább Apple fanatikusokat idézitek. Rühellem az Intelt és sz Nvidiáért se vagyok oda, elhiszed? Olvasd már visdza mit írt a kolléga, aki kritizálja az AMD-t az akkor is propagandát tol ha éppen ryzent használ :D :D
-
GeryFlash
veterán
válasz
wwenigma #105 üzenetére
,,Mondom hogy ne hozd ide a propagandád a masik forumrol, itt nem véd meg ha benyogod hogyhátdenekedryzenedvan."
Igazából csak egy progpaganda van ebben a topibkan, és zat te tolod. Nyugodtan ignorálj engem is, vitatkozni úgyse vagy képes, hiába törölte fel a padlót Cifu mind érvekben mind stílusban aki nem az AMD ajnározza minden tekintetben az neked sorosügynök.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest