- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Furcsa nekem ez a kapcsoljuk ki az smt-t HT-t dolog.
egy régebbi 4.genes 6 magos intelen ha kikapcsolom a ht-t olyan tetveslassu a gép betöltése a HT-hoz képest, hogy rossz nézni. Szóval lehet hogy HT nélkül +10 FPS játék alatt , de az egész gép használata, tetvesül belassul, amit nem jegyeznek sehol.
Szóval kikapcsoltam, 1 óráig bírtam , kapcsoltam is egyből vissza a ht-t. Oké hogy programokban esetleg nem hoz semmit, de a win betöltés progik betöltése amikor egyszerre van több, ott rohadtul érezhető a jelenléte.
Csak kíváncsiságból kapcsoltam ki, mert mindenhol írták hogy nem ér semmit, és még a játék is gyorsabb lesz " . Kikapcsolva jobban akadozott " a gép..
De próbálja ki mindenki sztem, és látni fogja. -
Egy 12 magos proci SMT on/off tesztje a 6/6-os 3500-ra szerintem nem igazán vetíthető ki. Ahová nem kell erős proci, ott mondjuk hasznos lehet a tesztben lévő eredmény, mert lehet belőle következtetéseket levonni, de nem véletlen, hogy BF5-ről és Star Citizenről beszéltem, mikor a lehetséges problémákra gondoltam. A BF5 a tesztben is szerepelt, így:
Nagy kérdés, mit szól majd a játék, ha a 12 mag helyett csak 6-ot kap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Nők, nőügyek (18+)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- További aktív témák...
- I5-11400
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core Ultra 9 285k /// Teljesen ÚJ // Üzletből, számlával és 2 ÉV Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Újszerű Lenovo Yoga 7 - 14" 2.8K OLED Érintő - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - HUN
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest