- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
llax
senior tag
válasz
waterman_ #48 üzenetére
Nem az lenne a kívánságom, hogy holnaptól egy lapon se legyen PCI... Hanem az, hogy szállingózhatnának lassan a tisztán PCIe lapok... (egyébként én is PCI-s BT878-as tunert használok)
az a gond, hogy nem mindenki dobja ki a gép teljes belét
Nekem sem szokásom. Legutóbb is csak egy kis felújítást terveztem az "első" gépemnél, a bevásárlást eredetileg ennek megfelelően kezdtem. De a végén csak az említett tunerkártya, meg a korábbi HDD-kből a két legfiatalabb maradt... A végén még tápot és házat is újat kapott az új konfigA "régi" alkatrészekből "felújítottam" a "második" konfigot, a "második" alaktrészeiből összejött egy harmadik gép, amit családon belül továbbadtam, a korábban továbbadott szintén "családon belül maradt"... De a perifériák is hasonló utakat járnak be... Szóval kidobva semmi nincs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Vigneau interaktív lokálblogja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmvilág
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest