- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neem azért annyira nem erős. A fehérnél annyira nem lehet érezni a fényerőállítást, de minimumon végülus jó.
Mást nem tudok. Inkább az, hogy kikapcsolás után újra be kell állítani hogy fehér legyen. Annyia nem okos cucc. Igazából nem is értem, ennyi erővel egy softver is jólenne hozzá, vezérelni és akkor még rahedli funkció lehetne benne. Na akkor nyilván nem ennyibe kerülne -
Oldman2
nagyúr
válasz
Lalikiraly #2 üzenetére
Éppen az a kérdés, hogy nem vakít-e éjjel, mert nem lehet eléggé levenni...
-
Szia!
Igazán nincs mit
Kis esti írás volt csak. A videót megcsinálni több idő volt
Hát legkisebb fényerőnél a fehér még szerintem akkoris bőven megfelel egy 15W körüli égőnek vagy egy kb 1-2W os lednek ami éjjeli lámpában van. Nem tudom ezzel mennyire segítettem. Arra bőven elég hogy orra ne ess
-
Oldman2
nagyúr
Köszi a tesztet!
A világítás ereje (éjjeli lámpaként) mennyire minimalizálható?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged