Hirdetés

2022. június 27., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) zsolt501


zsolt501
nagyúr

Kíváncsiságból kipróbáltam MI9T-vel és szépen megy, kár hogy csak 1 PC-hez lehet regisztrálni.

''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''

(#2) Victoryus


Victoryus
addikt

Köszönöm, most jól jött ez a leírás nagyon! Frankón működik az ivcam.

A facebook profilnak a valósággal való bármilyen hasonlósága csak véletlen egybeesés. --> Huawei band 6 aprón

(#3) Auratech


Auratech
őstag

Én is hasonló hercerurcán vagyok túl telós webkamera ügyben. Szintén az ivCam lett a befutó. Ios eszközzel használom. A próbák után hezitálás nélkül megvettem a teljes verziót. Az usb-s kapcsolattal fullos, stabil webkameraként működik. iPhone7-tel nincs akadálya a 4K30fps-nek sem usb-n. De a széles látószögű Fullhd60 fps és az autofókusz a teló kiváló hangjával együtt a teló árával pariba tehető kamerát is kiválthat.
Arról nem beszélve, hogy egy középkategóriás, akár több éves teló optikailag mennyire fejlettebb képet ad, mint akár bármelyik webkamera. Nincs elmosódás a széleken, hordótorzítás, kromatikus aberráció.. A szégyen a gyártókra, fejlesztőkre nézve az, hogy az olcsó telókban használt optikákhoz képest is a drága webkamerákban tízenéves, immár filléres megoldásokat használnak. Kábé olyat, mint egy nagyitelefonban..
A wifis kapcsolat meg hab a tortán. Az, hogy lan-ra kötött gép, ami a wifit is adó ruteren lóg minden további nélkül képes a wifin keresztül kameraeszközként használni a telót, az nem magától értetődő. Ruteren a port forwarding legyen bekapcsolva..
Ha a mobil appot veszed meg, akkor azt a mobileszközt bármely pc-vel használhatod, amin az ingyenes kliensprogi fut.
A családi megosztás nincs tiltva, de nem használhatsz egy licencet több eszközhöz, hogy mondjuk multikamerás streamet csinálj obs-sel. Vagy a kamerából egy-pro licenccel, akármelyik ingyenes kliens futtató pc-n vagy fullos pc-s kliens egy gépen , bármilyen becsatolható mobileszközzel, amin fut az ingyenes app.
[iVCam-iPhone7-tel]

[ Szerkesztve ]

Auratech Field Recording

(#4) Victoryus válasza Auratech (#3) üzenetére


Victoryus
addikt

Ne is mondd, olyan ocsmány képet ad mindhárom laptopunk webkamerája, mintha kb 640x480 felbontásuk lenne... Ja tényleg annyi :D IdeaPad 330... ezt leszámítva meg baromi jó gép.

A facebook profilnak a valósággal való bármilyen hasonlósága csak véletlen egybeesés. --> Huawei band 6 aprón

Hirdetés

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.