Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz t72killer #15 üzenetére

A szülési jogait követelő nő se lesz annyira hangos, ha az állam komplett kiszáll a 2.-3.-x. purdé finanszírozásából, és a kb 6-8ezer fontos kórházi számlával kezdődnek a dolgok. És ez még full demokratikus eljárás. Csak épp ENSZ-szintű, valóban betartott megállapodás kell hozzá, a "szüljük ki a többieket a világból" országok miatt. A csóribb országokban lehet tovább kell menni, bár Kínában működött a dolog.

A baj az, hogy mindennek megvan az ára.

Ezert írtam, nem akarok senkit megregulázni, elég az nekem, hogy magamat regulázom.

Arra kellene megoldás, hogy a fejeket elindítani a jó irányba, rájöjjenek, hogy senkivel nem tolnak ki csak a születendő kölyökkel. Persze ez megint csak az önzőségre vezethető vissza, hiszen a nagy családmodell, pont a nyugdíj/szociális háló/tisztes megélhetés hiánya tartja életben, ezert fogy a fejlett civilizációk populációja, hiszen nincs rá szükség, ami a paradoxon kedvéért ismét az önzésre vezethető vissza.

Sajnos a megoldás drasztikusabb formában kell, hogy elérkezzen, hogy hatása is legyen, hamar a fejekben nem lehet egyik napról a másikra rendet tenni :(

Nem jó, de mindennek megvan az ára.....

Azt viszont nehéz elképzelni, amit más emberek átélnek. A belém szorult empátia miatt sokszor igen csak borús kedvem támad.
    Ahogy egyre több infóhoz jutok, egyre jobban elgondolkozok azon, mit is kellene tenni :(((

Az első dolog amit tennék, kötelezővé tennem MINDEN új műanyag cucc biodegradálhatóságát/kiváltását.
    Utána adnék 5-10 evet mindenkinek, hogy beszerezze az új cuccokat.

Ha ez letelt, akkor a nem biodegradálódó műanyagokra specifikus bacikat küldenék, hogy bontsák elemeire(ha jól tudom már működik, csak nem lehet kiereszteni mert minden amiben műanyag alkatrész van annak lőttek).

Energia termelés/tárolás: Atomerőmű szimpatikus de olvastam mi történt Szomália partjainál(nem az Atomerőmű hibája) kicsit elgondolkoztatott.

Ha pl a sivatagi környezetben jelenlevő napsütés legalább 2 formában hasznosítható(PV+hő) akkor már valamit lehet vele kezdeni.
    Persze az alaperőműveknek kell valami szilárd...Más nincs csak az atom egyenlőre.

A többi meg kifundálás alatt, de míg sokan a nemzetközi vándorlás ellen tiltakoznak, én pont forditva látom, akik kimozdultak a lehetetlen állapotokból, azokban megvan az akarat amivel igen is lehet változtatni nagyon sok mindenen.

Ez már politika sajnos...nekem meg nem kenyerem(Csak mellékesen: Kötelező szavazni, de elolvastam hogyan lehet kijelentkezni a választási regiszterből. Hivatalosan hajléktalannak deklaráltam magam így nem kell szavaznom, és büntetést sem kapok

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés