Hirdetés
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
Ez akkor sem reális(az én igazságérzetem szerint..), mondjuk az, hogy nagyüzemben csinálta persze súlyosbító körülmény. Itthon, nem oly rég Pesten CD/DVD másoló ürgét fogtak el aki szintén nagyüzemben csinálta, na nekem ehhez hasonlít ez az ügy. De persze különbözik a jogrendszer így elfogadom, hogy ott mindent szigorúbban büntetnek, de akkor is túlzónak tartom, hogy akár 40 évet is kaphat, ha ez a maximum kiszabható büntetés akkor már örülhet ha 10-20 évvel megússza.
-
Narxis
nagyúr
különösen veszélyes a társadalomra az, aki ilyen cselekedetet követ el.
Ezt valahogy nehezen hiszem el ezzel a konkrét üggyel kapcsolatban. Egyszerűen számomra a modemek hekkelgetése nem tűnik többnek mint a bolti tolvajlás. Gyakorlatilag "internetet lop", semmi több. 5-6 évnél nem adnék többet érte, nálunk is valahogy így büntetik pl. a telefonok függetlenítését, STB-k módosítását stb.
Érdekes ez az angolszász jogrendszer.
-
Narxis
nagyúr
40 év?

Még jó, hogy gyilkosságért kevesebbet kapnak emberek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robotporszívók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen autót vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- További aktív témák...
- LG OLED TV 55CS6LA
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4045, 100% Akkumulátor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest