Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
Eddigi tapasztalataim alapján szolgáltatói hiba, amit sikerült megtudnom a felhívott ügyintézőtől, hogy túlterhelt az a szerver ami az üzeneteket kezeli, ezt elég furának éreztem, mert ha jól tudom az SMS forgalom évek óta csökken, ha csak nem valami őskövület szerver gép intézi az SMS-ek és MMS-ek kezelését.
Az biztos, hogy volt olyan SMS amit igen komoly késéssel kaptam meg, ami már nem CSAK egy egyszerű technikai gond, de akár élet és vagyonbiztonsági szempontból sem mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Szólánc.
- Cyberpunk 2077
- Escape from Tarkov
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- i7 12700k 2026.07.23ig aqua gari
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- Lenovo Legion 5 Ryzen 5 5600H/ RTX 3060/ 16GB RAM /1,5TB SSD +ajándék!
Üzleti előfizetők hirdetései
- AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest