- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhu
veterán
Nekünk vannak ingyen sms-ek a csomagban, így használjuk is sokszor (pl. üzleti életben tudod a partner mobilszámát, de nem kontaktod az üzenetküldő appokon) - még nem fordult elő, hogy ne mentek volna át azonnal.
Nem lehet olyan beállításod, ami nem kompatibilis a hálózattal? Régen volt pl. az sms küldése gprs-en keresztül, annak idején azt kipróbálva kaptam hasonló eredményt, vagy ott az RCS / csevegés funkció, ami megint elég szolgáltatófüggő dolog is.
-
zsolt501
nagyúr
Műszaki hátterét nem annyira ismerem, csak annyit tudok tudok amit nekem is elmondtak a szakik, és sajnos tényleg egyre lassabb és bizonytalanabb az SMS továbbítás mostanában, még 2G hálózat esetén régi telefonnal is ugyan ez a helyzet, jó lenne ha a szolgáltatók lépnének ez ügyben, mert ezt így eléggé nehezen nevezhetjük megfelelő szolgáltatásnak.
-
-
zsolt501
nagyúr
Eddigi tapasztalataim alapján szolgáltatói hiba, amit sikerült megtudnom a felhívott ügyintézőtől, hogy túlterhelt az a szerver ami az üzeneteket kezeli, ezt elég furának éreztem, mert ha jól tudom az SMS forgalom évek óta csökken, ha csak nem valami őskövület szerver gép intézi az SMS-ek és MMS-ek kezelését.
Az biztos, hogy volt olyan SMS amit igen komoly késéssel kaptam meg, ami már nem CSAK egy egyszerű technikai gond, de akár élet és vagyonbiztonsági szempontból sem mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest