Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kolondrum
üzenetére
Ha jol sejtem in mint befele fordulo.
I N T J
100% 56% 51% 72%Az hogy forditva forog a turbina lapat, mint a legaramlat indokolna, mar sokaknak feltunt, gyartasi hiba, a gyartosor nem fogad el reklamaciot, probaltam hidd el.
Volt egy pont az eletemben, azalatt a 3 ev alatt, amikor mindent atertekeltem, hiszen akkor dobbentem ra, mi tesz/tett boldogga. Ezert irok folyamatosan hulyesegeket, mert mindenkit kell hagyni elni ahogy tud, csak azert erdemes elgondolkozni azon, hogy az ahogy tud, nem jelenti azt hogy boldog. Ezt nagyon sokszor felre ertik tolem, mert, hogy en milyen vagyok mindenkire ra akarom eroltetni. NEM, csak meg szeretnem mutatni, milyen az, ha az agyban egy tenyleges endorfin bomba robban fel, es harom evig repulsz tole. Nem kellett hozza se penz, se auto, se haz, se semmi. Csak magad.
Ezt lehet nem lehet elmondani/megmutatni, itt bukik el minden kezdemenyezes.
Mert a jelenlegi felallassal, pont ezt az urt probaljak kitolteni mindenfele potcselekvessel. Aminek sokszor alkoholizmus/fuggosegek/gyilkossag/megcsomorlott penzhajhaszas lesz a vege.
Igen en is fuggo vagyok, de nem tartott sokaig felismernem, kulsoleg ezt nem tudom elerni sehogy sem. Meg sem kellett probalnom epp elenkezoleg, minden egyebb kellemetlen lett. Furcsa az biztos, ahogy irtam, beteg vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hyundai, Kia topik
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Drón topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Asztalos klub
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Új Biztosító Által Cserélt iPhone 14 Pro 128GB Független Lila/3 hónap gar./p4612
- DJI Mavic 2 Pro drón +koffer +szűrők +landing pad +SD kártya
- Oneplus Pad lite 128 Gb Új, bontatlan
- Latitude 7440 27% 14" FHD+ IPS i7-1365U 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- OnePlus 12 256Gb 1 éves, 2027. szeptemberig gaarnciális MAGYAR vásárlás
- DJI Mic Mini (2 TX + 1 RX + Töltő tok)
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16GB I 1TBSSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi