- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Ég veled, KEndre! :(
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen mosógépet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
angyalpc2
aktív tag
Nem vagyok ADHD...(annyira, de a zavaró környezet nagyon ki tud billeneteni) de introvertált igen.
A családban volt alkoholista anyám előző házassága. Nagyapámat(egyébként borivó volt) is megverte részegen
Majd a keresztapám aki elitta a házát a gyerekei fölül. Majd beledöglött. Anyám azért is ment hozzá apámhoz
anti-alkoholista (bagó se). Nem is láttam ilyen családban, hogy inni kellene. (bárszekrény rottyig prémium ajándék italokkal) ...mert senki nem issza Bár apám nagyon jól bírja az alkoholt, lazán benyomott egy üveg bort egy karácsi vacsorán De egyébként semmi. Alkalomra, ünnepre, vacsorához 1 doboz sör 3 embernek.
2%-os sört olyan 20+ évesen ittam először, bornak szar íze van(szerintem), cider még amit meg tudok inni. Viszont azonnal fejen üt.Engem álmosít. Viszont vízzel 3 feles este meg se kottyant. 5-kor keltem dolgoztam.(még én is meglepődtem). Sajnos tudok olyan embereket akik 1 tálca/este... vagy napi 2-3 doboz az átlag.
De ennyi erővel a bagó témát is felvethetnénk, az károsabb és többen is teszik nap mint nap.Magyarországon iszonyat sok alkoholista van.
világ vezetők vagyunk, az elhízás/dohányzás mellett. Csoda hogy döglik a magyar, a "tüskék" országában.
A legnagyobb hiba volt a kormánynak adómentessé tenni a házi páleszt.
(Ez régen fűzőmesterek munkája volt, a fokot nagyon pontosan beállították, csak egészséges gyümölcsből lehetett csinálni, nem úgy mint ma, hogy kb a hulladék, rothadásnak indult vagy beteg gyümölcsből a sufniban.) Ne vegyél példát a körlötted lévőkről, járd a saját utad.
Külföld igen...vannak részeg ivós nemzetek, de ott is a normálisabbja nem iszik. Egy olasz vagy egy francia tudja, hogy ebédhez vacsorához megiszik egy pohár vöröset és tudja mértéket. Nem iszik többet, a magyar 2 üvegig meg se állna...délben.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Újszerű Dell Latitude 7390 2-in-1 Prémium érintőkijelzős-13,3"FHD-i5-8350U-8Gb RAM-256Gb SSD
- Lenovo ThinkPad T480 S széria 8 mag/ 16 GB DDR4 Memória/512 GB NVMe SSD
- Sony xperia M
- Eladó iPad 9th gen 10.2" 64GB Silver (2021) + Apple Pencil +1 bontatlan heggyel!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest