Új hozzászólás Aktív témák

• angyalpc2

aktív tag

Nem vagyok ADHD...(annyira, de a zavaró környezet nagyon ki tud billeneteni) de introvertált igen.
    A családban volt alkoholista anyám előző házassága. Nagyapámat(egyébként borivó volt) is megverte részegen
    Majd a keresztapám aki elitta a házát a gyerekei fölül. Majd beledöglött. Anyám azért is ment hozzá apámhoz
    anti-alkoholista (bagó se). Nem is láttam ilyen családban, hogy inni kellene. (bárszekrény rottyig prémium ajándék italokkal) ...mert senki nem issza :D Bár apám nagyon jól bírja az alkoholt, lazán benyomott egy üveg bort egy karácsi vacsorán :D De egyébként semmi. Alkalomra, ünnepre, vacsorához 1 doboz sör 3 embernek.
    2%-os sört olyan 20+ évesen ittam először, bornak szar íze van(szerintem), cider még amit meg tudok inni. Viszont azonnal fejen üt.Engem álmosít. Viszont vízzel 3 feles este meg se kottyant. 5-kor keltem dolgoztam.(még én is meglepődtem). Sajnos tudok olyan embereket akik 1 tálca/este... vagy napi 2-3 doboz az átlag.
    De ennyi erővel a bagó témát is felvethetnénk, az károsabb és többen is teszik nap mint nap.

Magyarországon iszonyat sok alkoholista van.
    világ vezetők vagyunk, az elhízás/dohányzás mellett. Csoda hogy döglik a magyar, a "tüskék" országában.
    A legnagyobb hiba volt a kormánynak adómentessé tenni a házi páleszt.
    (Ez régen fűzőmesterek munkája volt, a fokot nagyon pontosan beállították, csak egészséges gyümölcsből lehetett csinálni, nem úgy mint ma, hogy kb a hulladék, rothadásnak indult vagy beteg gyümölcsből a sufniban.) Ne vegyél példát a körlötted lévőkről, járd a saját utad.
    Külföld igen...vannak részeg ivós nemzetek, de ott is a normálisabbja nem iszik. Egy olasz vagy egy francia tudja, hogy ebédhez vacsorához megiszik egy pohár vöröset és tudja mértéket. Nem iszik többet, a magyar 2 üvegig meg se állna...délben.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák