Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penész Gomba
tag
válasz
üzenetére
Legyen és sok sikert. Csak rühellem az ilyen szerencsétleneket mint te (már elnézésed kérem, á mégse inkább vállalom a büntit.), akik azt hiszik valaki egy papír miatt lesz valaki.
Majd térjünk erre vissza 5, inkább legyen 10 év múlva (kapsz kis haladékot) és ha majd többet keresel te mint mérnök annál mint amennyit én keresek mint vendéglős, akkor meglátjuk ki járt jobban. Én már a szakmámban vagyok, és nem panaszkodhatok, mert van 1 panzióm itthon, 1 Szlovákiában illetve egy éttermem van még Budán.
(Mérnökről meg annyit, hogy BME-n végzett nagyon jó barátom tudod mit csinál most? Egy Kebab árusnál sütöget a Délinél).
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest