Hirdetés
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penész Gomba
tag
válasz
üzenetére
Legyen és sok sikert. Csak rühellem az ilyen szerencsétleneket mint te (már elnézésed kérem, á mégse inkább vállalom a büntit.), akik azt hiszik valaki egy papír miatt lesz valaki.
Majd térjünk erre vissza 5, inkább legyen 10 év múlva (kapsz kis haladékot) és ha majd többet keresel te mint mérnök annál mint amennyit én keresek mint vendéglős, akkor meglátjuk ki járt jobban. Én már a szakmámban vagyok, és nem panaszkodhatok, mert van 1 panzióm itthon, 1 Szlovákiában illetve egy éttermem van még Budán.
(Mérnökről meg annyit, hogy BME-n végzett nagyon jó barátom tudod mit csinál most? Egy Kebab árusnál sütöget a Délinél).
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- World of Tanks - MMO
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- Napelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 2025 - Elrajtolt a Steam téli vására
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi