Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pitralon
tag
Hát ez aztán tényleg teljesen mindegy....Te írtad...: "Ahol leesik 30-40 FPs re ott RT nélkül sem nagyon megy 60 70 FPs nél jobban..." erre akarok kilyukadni, hogy ez az effekt egyenlőre túlságosan erőforrás igényes és drága, és az első széria brutálisan avulni fog, mert még a használtpiacon sem kell majd senkinek..
Na..., jó éjt kendteknek, aztán reggelig nehogy bevásároljon...!
-
Pitralon
tag
Aktíváható, csak minek, ha lezabálja a kártyát 30-40 FPs.re akár FHD-n...,
Te direkt nem akarod megérteni mire gondolok...?
Szerintem ez egy elhamarkodott, kényszermegoldás volt az Nvidia részéről, amivel balanszírozták volna a bánya beomlást. Idő előtt hozták ki, nem adok 1 évet sem, és ezt az effektet tudó kártyák, jönnek majd..., sokkal jobb paraméterekkel... -
Abu85
HÁZIGAZDA
Mondjuk az pont nem szerencsés.
Úgy értettem a már megjelent címeket, hogy a Metrót kizárva.
Valószínűleg a telepítő bugja miatt felkúszott a szükséges modul a driver telepítésénél. A check nem igazán a hardvert ellenőrzi, hanem az ehhez való NN modul meglétét. Az, hogy működik-e... nem valószínű, de a modul ott lehet, és azt látja a program.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Szerintem ne az UE4-ben hasonlítsátok ezt össze. Ott még egy Early Access feature a DXR. [link] - Az NV szerint egyáltalán nincs még rajta performance optimalizálás. Bele van rakva kb. működőre, de lényegesen lassabb mindegyik DXR effekt a már megjelent játékokhoz viszonyítva. A legnagyobb gondot az jelenti, hogy az UE4-ben a DX12 nem élvez kiemelt támogatást. A DX11 és a Vulkan a kiemelten támogatott API.
Nézd meg inkább a megjelent játékokban, ott sokkal jobb ám a sebesség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest