Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Gurulunk, WAZE?!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
ez is meglegyen itt
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
Köszönöm az elismerést, még nincsen készen teljesen
Normál i5 box-ot vegyél, sok játéknak kel a CPU erő is, pláne, ha videókat is akarsz csinálni, skylake-ből az is csak 65W
gtx 950 ami nekem van max 75W, rx 460-at várd meg mit tud, mert nagyon meg lesz csonkítva rx 470-hez képest.
Itt van mini-ITX topik
elfelejtette: köszi[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz #16939776 #63 üzenetére
van pár, ez lenne a sorrend is kb (nem ipon-ból veszem, pcx-ben mind olcsóbb, csak innen könyebb összeszedni):
Raijintek Themis processzor hűtő
SCYTHE Katana 4
RAIJINTEK Aidos
RAIJINTEK Rhea[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz #73173120 #61 üzenetére
most már kb ugyanannyi, az alaplap lett volna pár eFt al olcsóbb atx-ből
proci, RAM, VGA, ház ugyanannyi, ha ATX tápot veszek az is, az sfx kicsit drágább volt, de ez is csak pár ezres
ami neked nagyon bejött ház az 14eFt a mostani 15eFt, a táp ami benne van 15,5eFt, a mostani is ennyi csak 450W vs 350W
szóval ugyanannyiból van építve a 2 gép, a jelenlegi max fogyasztása játék alatt eddig 155W volt, szóval elég lesz ez a 350W táp is neki[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
válasz #73173120 #54 üzenetére
mert valakinek a fiat 500 tetszik, van akinek a 7-es BMW
Az alkatrészek összevállogatása, hogy minden beférjen, színben passzoljanak, teljesítmény is jó legyen, halk legyen... ez adja nekem első körben az örömet, aztán minnél kisebb helyre összerakni, nekem a konzol méret lenne a cél, egyébként ez már nincsen attól messze
előző gépem, ebben nem volt semmi kihívás 20 perc alatt összeszereltem és meg is untam[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz #16939776 #53 üzenetére
nem csak az, hanem 3 másik kábel is került bele és fent vagy 5 cm-re vannak egymástól, ezért nem tudom teljesen felhúzni, majd megcsinálom szebbre, de nem otthon lakom (nyaraltatunk, ki van adva a ház), itt nincsen szinte semmi eszközöm, ezt is alig találtam meg, feltúrtam a fél pincét, ezért a harisnyáért, egy pwm venti elosztóért és mx4 pasztáért
nem akarok hátlapos CPU hűtőtAlfa Romeo Giulietta Sprint
-
kisza25
félisten
ok-ok nem mértem le, bevallom, de 65W CPU-ra kicsit már overkillek, meg most kipróbálom a ID-COOLING IS-50-et érdekes, hogy ID-COOLING IS-60 mennyivel nagyobb/drágább és a gyártó ugyanúgy 130W TDP-t ad meg mindkettőre
jim bcs: hát ezek, biztos jól hűtenek, de valami ritka rondák[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
mondjuk nekem nem ilyen alaplapom van, és ugye a foglalatok nem ugyanott vannak, de az tény, hogy sokkal okosabb helyen van a foglalat és a csatlakozók is ezeken az 1151 itx lapokon.
Mindent kipakoltak a szélekre és a CPU foglalatot is messzebb rakták a VGA-tólAlfa Romeo Giulietta Sprint
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
köszi
Az aljába, vagy a VGA főlé, én a VGA fölé raktam, hogy kevesebb legyen a kereszt kábel.
Meg az alaplap hátulján van egy m.2 PCI-e, de azt nem mertem bevállalni, mert elégé melegszenek.
Alig van a tápnak kábele, de azt sem tudom elrejteni rendesenMás: A táp megfordításáról valakinek vélemény?
akkor elölről szedné a levegőt(bár ott nincsen nyílás) de a kábelek hátrébb kerülnének.[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
A régi SSD maradt, a VGA felett van, de a képen nem volt még bekábelezve, azért nem látod.
Igen az lenne az ideális, de ekkora fogyasztású gépnél még elmegy, hogy fent nincsenek lyukak
VGA felett eddig max 40 fokos volt az SSD
shteer: köszi, nem mindenkinek tetszik ez a ház[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
köszi, elégé megoszlóak a vélemények
Gyári hűtő 65 fokon fogja meg a procit, de akkor már elég hangos
A hátsó venti 3pines, nem tudom szabályozni 1200rpm-es, ahhoz mérten halk, csak szélzaja van, nyomja kifelé a levegőt szépen.
A kábeleket már felhúztam a gépház tetejére, mert ott van egy beépített kábeltartó.Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
kisza25
félisten
Majd ma elrendezem rendesen a kábeleket, de a 3. szét és össze szerelés után, már nem volt lelki erőm és a képek is sötétben készültek.
Azon is gondolkozom, hogy a tápot megfordítom, hogy a kábelek a ház belső felére essenek.
Várom az észrevételeket, tanácsokat, CPU hűtésére isAlfa Romeo Giulietta Sprint
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest