Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necroman_Mk2
őstag
Önmagában az, hogy Kína is fel akar zárkózni a vezető űrhatalmak közé, egy üdvözlendő dolog. A kérdés nem is annyira a technikai fejlettségük, illetve ennek potenciálja, mert az szerintem megvan nekik, inkább az, hogy ezt milyen áldozatok mellett akarják véghezvinni.
Mert például oké, hogy előbb létesítenek bázist a Holdon, mint a nyugat vagy az oroszok, ha viszont az ott élő asztronauták úgy járnak, mint a tavalyi év elején fellőtt műhold kísérleti növénykéje, azt bizony nem fogja a világ közvéleménye jó szemmel nézni. Ha meg, ismerve az ottani propagandát, ezt el akarják hallgattatni, és csak később derül ki a "turpisság", az még csak tetézné a dolgot.(#14) Reggie0 Itt azért jegyezzük meg, hogy egy transzatlanti út több órán át tart, egy rekéta fellövés azonban csak néhány perc, ráadásul az utóbbi kisebb területen, koncentráltan is teríti szét a szén-dioxidot.
(#43) btprg Bár nem ez a mindennapok legfontosabb vívmánya, de pl. a digitális fotózás is az űrkutatásnak köszönhető.
(#50) Tetsuo Ebben sok mindenben egyet kell értenem, sőt, szerintem Kína most ott van fejlettségi mentalitásban, ahol Nagy-Britannia volt 150-200 évvel ezelőtt, csak egy magasabb technológiai lépcsőfokon. A hogyan tovább azonban érdekes lesz mind nekik, mind a világ számára - különösen, hogy ha a kiapadó kőolajkészletek + megfelelő alternatívák hiánya miatt a tengeri szállítás költségei drasztikusan megnövekednek.
(#70) azbest "Egyébként pont vidéken volt enyhébb az egyke szabály is. Ha az első lány lett, akkor lehetett mellé mégegy, hátha fiú. Plusz több millió regisztrálatlan ember él ott, akik létszámon felül születtek."
Aminek gyökere az a barbár hagyomány, hogy a legidősebb gyereknek mindenképpen fiúnak kellett lennie, mert ha lány, megölik a szülők. (Ezt egy pekingi egyetem professzora mondta nekem, mikor az előadása után megkérdeztem, hogy "Ha él az egy gyerekes törvény, akkor hogyhogy nő a lakosságszám?", amire ő utalt az előadsában.)
Új hozzászólás Aktív témák
it Kísérleti űrhajót indított útnak Kína kedden az ország űrprogramjának legújabb lépéseként – számolt be a CGTN kínai nemzetközi hírcsatorna.
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Suzuki topik
- Gumi és felni topik
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest