Új hozzászólás Aktív témák

• KIRA\/NOVA

aktív tag

válasz CPT.Pirk #268 üzenetére

Az a helyzet hogy volt egy adott talált kiszuperált kacat "lom"-talanítás ott találtam rá!
    Van benne egy ősi táp és ősi elkók még 1968-ban forgalmazták őket haza hoztam és akkor még nem tudtam mi-fán terem de viszont annyit én is észre vettem hogy az egyenirányító diódák nem jók így a csere után szolt és nem is érdekel hogy mi rossz még benne aztán egyre jobban búgott meg kértem valakit hogy nézze már meg elvitte egy évig ott volt nála majd mikor nagy nehezen vissza könyörögtem kiderült hogy semmit se csinált vele így kénytelen lettem ehhez is érteni egy picit és már ott tartok hogy építeni szeretnék egyet ami ennek az erősítőnek a be kalibrálásával kezdődött.
    Gondolom a kiközelgés az ecc83-as 9. lábra kell érteni mivel a fűtőszálak itt érnek össze a csőben és ha jól gondolom akkor erre kell a trimer poti amit szerintem 4. vagy az 5. lábhoz kell kössek függően attól hogy melyik oldal izzik jobban, azt kell leszabályoznom a másikhoz képest.
    Én speciel különálló tápokról fogom hajtani a csövek fűtését 4 cső 4 táp AC 6V 400mA így tudom megoldani, majd megspékelem árnyékolt kábellel ami antenna koax lesz hangfalakhoz is ezt a kábelt használom minőségben eget verő. :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés