- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
válasz
#25954560 #74 üzenetére
Nekem is van egy jó kis EVGA X58-as lap 0 é1 es RAM slot nem megy. Így vettem (eladó nem mondta) próbaltam mar több mindent tisztítás, stb. Lga foglalat lábak rendben vannak . Szerencsére többi megy és így 4x4 gb RAMmal még mindig jól használható. Amúgy meg jó jap. Bírja a tuningot. Rezet és power gomb és post code lcd van a lapon
-
kenand
veterán
válasz
#25954560 #20 üzenetére
Azéet tettem ve akéoét a foglslatnak, hogy latszódjon. Egy 761 supermicro cpu bordat szétfűrészelve készítettem vrm hűtést, ok ehetett furatozni 2011-re is de mivel felülről zárt nem volt jó top flow hűtőnek. Szerverekben oldalról gefúvásva divat, desktop házsknál nwm működik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest