Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
válasz
üzenetére
Nekem is van egy jó kis EVGA X58-as lap 0 é1 es RAM slot nem megy. Így vettem (eladó nem mondta) próbaltam mar több mindent tisztítás, stb. Lga foglalat lábak rendben vannak . Szerencsére többi megy és így 4x4 gb RAMmal még mindig jól használható. Amúgy meg jó jap. Bírja a tuningot. Rezet és power gomb és post code lcd van a lapon
-
kenand
veterán
válasz
üzenetére
Azéet tettem ve akéoét a foglslatnak, hogy latszódjon. Egy 761 supermicro cpu bordat szétfűrészelve készítettem vrm hűtést, ok ehetett furatozni 2011-re is de mivel felülről zárt nem volt jó top flow hűtőnek. Szerverekben oldalról gefúvásva divat, desktop házsknál nwm működik
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gyúrósok ide!
- Elektromos autók - motorok
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Többet ésszel, mint klisével: mindent felforgat a Gemini 3
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest