Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hobizoli
üzenetére
Az E5 célterülete : szerver. Pld az E5-2640 v3 : Use Conditions
Server/EnterpriseAz E5 v3- as széria pont azért tetszik, mert viszonylag alacsony órajel mellett is elképesztően brutális teljesítményt hoz. 2014- es technika, bizonyítja hogy az Intel abban az időszakban sem xarral dobálózott. Mai szemmel is jó teljesítmény, bár én ugye úgy vizsgálom ezt, hogy átmenet a félretro és a modern gép között, abban pedig verhetetlen egyértelműen. Tehát én nem mai gépnek szereltem össze(de abban is megállja a helyét), hanem hobbi/feeling gép. A prociválasztást is pont ezen szempontok motiválták : legyen a core/freki kombináció egy közepes érték, tehát mindegyikre kis kompromisszum, az arany középút - az E5-2640 v3- ban találtam ezt meg :
Intel Xeon E5-2640 v3 8C/16T 2.60GHz 3.40GHz DDR4 1600/1866 90W TDPA v4, meg a 2066 - ezek már kiesnek ezen feelingből, túl magas órajelek, magas fogyasztás(ami természetesen nemigen érdekelne amúgy, csak az van hogy felesleges hő, meg nyírja a VRM- et).
Összességében : az összerakott X99- em tehát az irányzott vágyálmomat messzemenően teljesíti, és pont hogy az is elsöprően növeli a feelinget hogy kínai lappal van. Amint már említettem, az ilyen Asus csodalapok biztosan jobbak, de teljesen kívül esik az érdeklődési területemből, egy olyannal már nem egzotikus a v3, tehát egy nagyon lényeges paramétert vesztene az egész gép. Ok, ha ingyen utánam dobnának egy csoda brand X99 lapot, azért kipróbálnám...

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ASUS Vivobook S14 OLED - Ultra 5 226V - 16/512GB - Garancia
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve, garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- XBOX Series S 512GB, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- ELKELT!!! Ubiquiti Unifi UCG-Fiber eladó. Gar:2027.05-ig Fox az árban.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: BLACK NOVEMBER -30%
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest