Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
Fecogame
üzenetére
tudom... nem rendszeresen lottózok... "a bolondok adója"
amikor már milliárdok mennek, akkor szoktam venni és ezzel megveszem magamnak azt a "szórakozást", hogy álmodozok pár óráig/napig, hogy mire verném el... mibe fektetném be... (még akkor is, amikor tudom, hogy nagyon kicsi az esélyem... kb 0) más az automatába dobál tízezreket napi szinten... én lottót veszek párhavonta és 1-2ezret költök erre évente......emlékszem, amikor kicsi voltam, akkor volt utoljára 2esem... talán 10-20ft volt akkor a szelvény (most 200) és a postán anyukámnak kikönyörögtem, hogy vegyünk egy lottót...
de volt, hogy sorsjegyet könyörögtem ki szintén 10-20ft-os értékben és azzal meg az árát nyertük vissza 
-
mephi666
nagyúr
összehozzuk ezt

megy a tévé, asszony nézi a retekklub (<-nem húzza alá a ff... hehe) színvonalas sztárkereső műsorát... hallgatom épp nosztalgiából jutúbról az alvintól a 21múltam c. alkotást... a tévében meg valami 80éves papa alkotott... asszony röhögött rajta ezerrel... én meg mondom, hogy alvin aláfestéssel durvább... "21 múltam... teljesen kész vagyok, pedig droghoz sem nyúltam..." aztán így végighallgattuk már kihangosítva
kemény volt... a fickó elvileg a pampák királya (vagy minek) a betétdalát énekelte 
,,no name": ezt neked küldöm

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- Autós topik
- Kutya topik
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Unreal Engine 5-re vált az Alien: Isolation folytatása
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 Pro Max 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Asus VivoBook W11 Laptop (X1504ZA-BQ856W)!
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
amikor már milliárdok mennek, akkor szoktam venni és ezzel megveszem magamnak azt a "szórakozást", hogy álmodozok pár óráig/napig, hogy mire verném el... mibe fektetném be... (még akkor is, amikor tudom, hogy nagyon kicsi az esélyem... kb 0) más az automatába dobál tízezreket napi szinten... én lottót veszek párhavonta és 1-2ezret költök erre évente...

most kapcsoltunk az 1esre... most volt a joker-sorsolás... ezután lesz a lottó, nem?