- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaby67
csendes tag
válasz
Morden24 #382 üzenetére
"Ja, ha nincsen netje a parasztnak, akkor ne tudjon WMP híján lejátszani egy vacak video cd-t sem."
Akkor fogja magát és elmegy a legközelebbi számtech bolta és beszerzi ami kell..
Telepíti és használja ha akarja, mert ugye akkor ha megveszi használatra veszi.Én megvettem-kifizettem, de sosem használom!
Melyik a fair eljárás?
-
Chaby67
csendes tag
Hívhatod "platform"-nak meg minden egyébnek. Attól még egy OP rendszer ami a perifériákat kezeli. (amit teleraktak a lusta embereket kiszolgáló sallanggal amitől a platform jelzőt kapta)
Ízlések és pofonok tipikus esete..
Érdekes, hogy ha használni akarok egy programot akkor én nem sírni kezdek, hanem megkeresem a megfelelő programot hozzá. (csodálatos módon nem sok MS van közöttük)
-
Chaby67
csendes tag
válasz
Morden24 #372 üzenetére
Itt nem csak a legújabb w7-re reagáltam csak.
XP home/pro-ban benne voltak.MacOS - Bemész a boltba és dobozosan megveszed ennyiért. Nem kérdezik mire kell.
link: http://www.starking.hu/categories.php?category=Macintosh-szoftverek/Apple
(elnézést ha reklámnak minősül törölhető)
Persze itt alapfeltétel, hogy legyen már egy működő MacOS azon a gépen ahova telepíteni akarod.Ha nekem van egy dobozos XP pro-m, miért kell vagyonokat kiadnom, ha upgradelni akarok w7-re? (gyakorlatilag újra meg kell vennem az OP rendszert)
-
Chaby67
csendes tag
Tisztelt Mindenki!
Lehet vitatkozni a warez meg az eredeti oldal ellentétéről. Én leírom, hogy miért tartom drágának az összes MS OP rendszert.
Integrálva vannak olyan alkalmazások amiket a büdös életben nem használok.
- Beépített játékok (ezeket is le kellett programozni, tesztelni idő, energia..minek egy OP rendszerbe?)
- Beépített médialejátszó (lsd. fent)
- Beépített web böngésző (akármit is mondanak ennek is ára van, és beépítve az OP rendszerbe)
- Beépített videoszerkesztő
- MSN
- Beépített levelező programEzeket ha nem kellene kifizetnem, talán a feléért lehetne hozzájutni egy OP rendszerhez.
Ha a fenti programok bármelyikéből kellene valami, akkor ingyenes (és esetenként klasszisokkal jobban, gyorsabban és könnyebben kezelhető) programhoz juthatok.
Vagy ha fizetni kell érte akkor is magam tudom kiválasztani a kínálatból, nem olyat veszek meg amit nem használok.Ha a fentieket nem akarom (mert nem akarom) használni, miért nincs meg a lehetőségem, hogy hackelésnélkül, egyszerűen véglegesen eltávolítsam a rendszerből és fizikailag a tárolóból? (és esetleg ne hulljon darabjaira a rendszer)
A problémát és a MS monopól helyzetét sajnos a program fejlesztők támogatják. Mi lenne az MS-el ha minden OP rendszerre fejlesztenének (pl.a játékkiadók)?
Ha egy ingyenes OP rendszerre megjelennének ugyanazok a programok ugyanolyan áron meddig lenne kötelező megvenni bármilyen MS OP rendszert? (költői kérdés)Persze tudjuk, hogy az MS igen nagy pénzzel "támogatja" a programkiadókat, hogy Linux-ra ne fejlesszenek! (ezt persze tagadhatják és lobbinak hívják a legitimizált megvesztegetést)
Akárki akármit mondd:
Az MS OP rendszer túlárazott!
Sallangokat kivéve hasonló árfekvésben mint a MacOS (1 licences 9e ft, family pack 5 licence 15e ft) foghúzásos effekt nélkül venném meg a dobozos verziót. Így viszont nagyon fájt kiadni érte ennyi pénzt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple MacBook Air M2 (2022) hibátlan, magyar billentyűzet, csak külső monitorral használt!
- Eladó Apple iPhone 11 128 GB hibátlan állapot + Apple Care Plusz!
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- I7-11700K-Gigabyte Z590 Aorus Ultra
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest