- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
#72042496 #113 üzenetére
Igen, ez eléggé nevetséges szerintem is. Elindultam a Microsoft honlapja felé, hogy megveszem letölthetőben, biztos úgy az olcsóbb, meg elég nekem a kód, nem kell egy feleslges doboz, erre ugyanott kötöttem ki, mint te. DHL-lel az Overclockers-től a dobozos olcsóbbra jött ki, mint a Microsofttól a letölthető, és ez is megjött 3 nap alatt ...
Morden24: én, mivel nem egyszerre lesz majd angolul és magyarul használva a Windows 7, ezért inkább a zsebembe nyúltam. Most ott van lesz nekem az angol változat, aztán amikor ezen a gépen cserélődik a Windows, akkor magyar MUI-val jó lesz a szüleimnek.
-
dqdb
nagyúr
válasz
Morden24 #102 üzenetére
Az Office 2007 dobozát pár másodpercig én is nézegettem, amíg észrevettem, hogyan nyílik. Azzal már többet szenvedtem, hogy a pocsék minőségben nyomtatott termékkódot eltaláljam (amikor egy betűről nem egyértelmű, hogy Q vagy G, akkor ott szerintem nem a szememmel van a gond) ...
-
dqdb
nagyúr
Nagyon off: az imént megérkezett Windows 7 doboza eszméletlenül büdös
Az egymásra rakott 32 és 64 bites telepítőlemezek elhelyezése szerintem eléggé igénytelen.
-
dqdb
nagyúr
Körülbelül 1 órája hozta meg a DHL Angliából a pénteken reggel rendelt, dobozos Ultimate-et, ami szállítással együtt 60200 forintomba került. Szóval van olcsóbban is, csak nem itthon kell vásárolni.
Mielőtt valaki megkérdezné, hogy miért dobozos Ultimate:
1. Home Premium kevés volt, nekem szükségem van XP módra
2. kicsi volt az árkülönbség a Pro és az Ultimate között
3. amikor nekem már nem lesz szükségem rá, akkor családban magyar GUI-val fel tudom majd rakni másik számítógépre. Mivel a mostanit sem mindig én használom, ezért már az RC-nél is telepítettem magyar language pack-et
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 32GB DDR5 512GB SSD FHD+ Érintőkijelző Garancia 2026.01.15
- HP LaserJet Toner - Fekete W9004MC ÚJ Gyári Dobozában
- MacBook Pro 14 Apple M1 Pro 2021 16GB RAM 512GB SSD 3K Retina kijelző 246 ciklus
- Hynix 4GB (2 x 2) 1066 MHz DDR3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest