Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
üzenetére
Igen, ez eléggé nevetséges szerintem is. Elindultam a Microsoft honlapja felé, hogy megveszem letölthetőben, biztos úgy az olcsóbb, meg elég nekem a kód, nem kell egy feleslges doboz, erre ugyanott kötöttem ki, mint te. DHL-lel az Overclockers-től a dobozos olcsóbbra jött ki, mint a Microsofttól a letölthető, és ez is megjött 3 nap alatt ...
Morden24: én, mivel nem egyszerre lesz majd angolul és magyarul használva a Windows 7, ezért inkább a zsebembe nyúltam. Most ott van lesz nekem az angol változat, aztán amikor ezen a gépen cserélődik a Windows, akkor magyar MUI-val jó lesz a szüleimnek.
-
dqdb
nagyúr
válasz
Morden24
üzenetére
Az Office 2007 dobozát pár másodpercig én is nézegettem, amíg észrevettem, hogyan nyílik. Azzal már többet szenvedtem, hogy a pocsék minőségben nyomtatott termékkódot eltaláljam (amikor egy betűről nem egyértelmű, hogy Q vagy G, akkor ott szerintem nem a szememmel van a gond) ...
-
dqdb
nagyúr
Nagyon off: az imént megérkezett Windows 7 doboza eszméletlenül büdös

Az egymásra rakott 32 és 64 bites telepítőlemezek elhelyezése szerintem eléggé igénytelen.
-
dqdb
nagyúr
Körülbelül 1 órája hozta meg a DHL Angliából a pénteken reggel rendelt, dobozos Ultimate-et, ami szállítással együtt 60200 forintomba került. Szóval van olcsóbban is, csak nem itthon kell vásárolni.
Mielőtt valaki megkérdezné, hogy miért dobozos Ultimate:
1. Home Premium kevés volt, nekem szükségem van XP módra
2. kicsi volt az árkülönbség a Pro és az Ultimate között
3. amikor nekem már nem lesz szükségem rá, akkor családban magyar GUI-val fel tudom majd rakni másik számítógépre. Mivel a mostanit sem mindig én használom, ezért már az RC-nél is telepítettem magyar language pack-et
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pánik a memóriapiacon
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Forrmell.enn
- EAFC 26
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6600 XT / B550 / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe M.2 / 650W
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,ÚJ! Verbatim VX500SSD 480GBusbcÚJADATA SD700512GB
- GAMER INTEL I5 10400/16GB DDR4/RTX 3070/256GB NVME SSD/500GB HDD
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA Ultimate SU800 1TB
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- Silvercrest Rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új MSI GF63 Thin 15 FHD IPS 144Hz i7-12650H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi