Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Én és a számítógép
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Ez így van. Ezért sajnálom, hogy az emberek nem képesek hosszútávon és globálisan gondolkodni. Rövidtávon és egyéni érdekszinten sokkal kényelmesebb a nem becsületesség, ezért a többség ezt választja, meg ezt látja, ami még igazolja is a döntését. És amíg az emberek gondolkodása nem változik, addig a helyzet sem fog. Marad a tespedés, meg az "Aki meg próbál a rögös úton járni, az meg szakadjon meg".
bkv/máv/állam párhuzam: Persze, ez is csak egy indok, hogy emelhessék az árakat, meg többet lehessen lopni. Meg tudom, hogy rengeteget, NAGYON rengeteget ellopnak. De én azért bízom benne, ha az emberek között mindenki becsületes lenne, (és mondjuk csak a politikusok maradnának ilyenek), akkor valóban több jutna vissza. De azzal nem lehet vitatkozni, hogy a fejétől bűzlik a hal, rossz mintát mutatnak, ezért az átlagmorál sem jobb - csak a lehetőség kevesebb
.
-
-
llax
senior tag
Valódi brand gép (pl. HP, Dell és tsaik) viszont nálunk drága, mivel náluk nem csak a szoftvert, de a márkával járó integritást és supportot sem hajlandóak megfizetni az emberek.Így viszont marad a "népnek" a hipermarketes, vagy sarki boltban összehegesztett gép, amire viszont annyiba kerül az OS, mintha külön vennél egy OEM Win-t.
Saját (nem túl széleskörű) tapasztalatom az, hogy nálunk egy otthon összeszerelt gépen nagyobb eséllyel lehet legális OS-t találni, mint egy bolti gépen (arra felteszi a sógor vagy a szomszéd Pistike szívességből, vagy a boltos "ötezerért"), aki meg hipermarketben vásárol, az olcsóbbat veszi nagyobb számokkal...
-
Morden24
nagyúr
Ez nem csak a warez oldalon hangzott el hanem PiciPuha valamelyik fejesétől is.
Pont ezt írtam. Mármint hogy attól, hogy anno ezt mondta (talán Allchin? nem tudom már), még nem lesz sem legálisabb, sem erkölcsösebb, sem egyéb módon indokoltabb a warez. Az csak marad warez, simán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One mobilszolgáltatások
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5 / 16 GB / 256 GB SSD + Windows 11
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3530
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest