Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ja értem. Ha valamit legálisan nem tudok elérni, akkor tegyem illegálisan? Te szó szerint ezt állítod.
Még néhány ilyen megjegyzés tőled, és hosszabb időre küldelek pihenni.
(#540) rii: egyáltalán nem az, egyszerűen a szűklátókörűséged miatt nem látod mekkora kárt okoz az országnak ez a mutyizás.
-
shev7
veterán
"az egyetlen dolgot amit szeretsz, tudsz csinálni, otthagynád, csak mert nem tudod megvenni a software-ket?"
Mar feltettem a kerdest, de akkor ujra. Autoszerelo muhelyt akarok. Ezt szeretem csinalni, ehhez ertek. De ez egy ilyen kegyetlen vilag. Ha nincs ra penzem, akkor nem lehet autoszerelo muhelyem. Hat elmegyek valakihez dolgozni autoszerelonek. Ha nincs penzem photoshopra, de muveszkedni akarok, akkor elmegyek egy ceghez, ahol munkaeszkozkent kapom a szoftvert. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Home server / házi szerver építése
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Elektromos autók - motorok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Pixel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest