Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Beszélgetni és eszmecserélni jó! Szeretem a fórumokat....
MIndenféle sértés és rosszindulat nélkül mégis azt mondom, mikor előjön egy egy ilyen topic, hogy igazi "bolhacirkusz"! Beszélgetni milliós nagyságrendekről meg privát warezkodásról, és etikáról.....céges dolgokról....
Kevesen fizetnek adót 3-4 millió a 10 ből,ezért magasak az adó és járulékterhek,,értem! húznám a párhuzamot az ország és a BKV/MÁV között....Kevesen vesznek bérletet, ezért drága a bérlet, és a menetjegy...."szerintük" (sajnos sokan el is hiszik)
Úgyan már uraim!!!! Ez valóban logikusnak is tünne egy "normális" világban..de mi nem abban élünk....Nem csak a saját adónk és járulékaink százmilliárdjai tünnek el a privát szférába vándorolva,,hanem még az uniós kölcsönök, hitelek, és "segélyek" többsége sem kerül az állam tulajdonába.....
Az általunk 3-4 millió ember adójából ha mindent "ránk" fordítanának,,,akkor abból a párszáz milliárdból ami eltűnik, menyi óvoda, iskola, egészségügyi intézmény épülhetne fel, és alakulhatna újjá....
Mennyi uj járművet vásárolhatna a MÁV, és a BKV,,aból a "kevésből" amit befizetünk....
Ezért bolhacirkusz szerintem az hogy nállunk ki viselkedik etikusan szoftverhasználatot illetően és ki nem...lehet róla beszélgetni,,,hiszen legalább mi kommunikálunk egymással,,,csak szerintem szükségtelen elragadtatni bármelyik félnek is magát...
b@szhatjuk az eredeti windowsunkat ha megölnek a korházban.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Direct One (műholdas és online TV)
- PlayStation 5
- Projektor topic
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 96GB DDR5/ RTX 5070 Ti/ Ryzen 7 7700X/ PRIME X670-P/ Freezer 36/ új, bontatlan/ garancia
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone SE3 128GB független, fehér színű telefon eladó
- Xiaomi 14T Pro / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi