Új hozzászólás Aktív témák

• szupermacs

veterán

válasz #40553216 #58 üzenetére

Az én szemem akkor is orgazmust kapott tőle, főleg a színek miatt. Annyira modern volt, hogy a 7 egyszerűen bántotta az esztétikai érzékem utána.
    A henger alakú tálca a füstszínű, félig áttetszőségétől és a Start gomb üveggömb alakjától én odavoltam. A fekete UI a böngészőnél, amikor teljes ablakba tettem (és a tálca is) annyira megfogott, hogy hiányzik mindenhonnan.
    Még Nokia telefonra is elkészítettem témázó alkalmazással ezt a felületet magamnak. Talán az volt a baj, hogy túlságosan meghaladta a korát, mert a korábbi rendszerekhez képest hatalmas eltérés volt. Ez olyan dolog, hogy elsőre vagy megtetszik, vagy sose fogod megszokni. Esetleg a Zune téma volt kicsit hasonló XP-re, amit szintén sokáig használtam. Szerintem szépen volt megtervezve.
    A csempés felülettel sincs gondom az újabb rendszerekben, de az inkább egy olyan rendszerben jó, ahol az irányítás nagyon kötött, mint az X-Box.
    A 7-ben vitték tovább a Vista felületet (telepítésnél még az eredeti fekete tálca egy részlete is benne maradt) csak teljesen lecsupaszították. Nekem ez felfoghatatlan volt. Ahelyett, hogy inkább finomítottak volna, legyalulták a szépséget.
    Szeretem a bonyolult dolgokat. :B

Új hozzászólás Aktív témák