Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Pitterix: Gyógytorna
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
válasz
üzenetére
Az én szemem akkor is orgazmust kapott tőle, főleg a színek miatt. Annyira modern volt, hogy a 7 egyszerűen bántotta az esztétikai érzékem utána.
A henger alakú tálca a füstszínű, félig áttetszőségétől és a Start gomb üveggömb alakjától én odavoltam. A fekete UI a böngészőnél, amikor teljes ablakba tettem (és a tálca is) annyira megfogott, hogy hiányzik mindenhonnan.
Még Nokia telefonra is elkészítettem témázó alkalmazással ezt a felületet magamnak. Talán az volt a baj, hogy túlságosan meghaladta a korát, mert a korábbi rendszerekhez képest hatalmas eltérés volt. Ez olyan dolog, hogy elsőre vagy megtetszik, vagy sose fogod megszokni. Esetleg a Zune téma volt kicsit hasonló XP-re, amit szintén sokáig használtam. Szerintem szépen volt megtervezve.
A csempés felülettel sincs gondom az újabb rendszerekben, de az inkább egy olyan rendszerben jó, ahol az irányítás nagyon kötött, mint az X-Box.
A 7-ben vitték tovább a Vista felületet (telepítésnél még az eredeti fekete tálca egy részlete is benne maradt) csak teljesen lecsupaszították. Nekem ez felfoghatatlan volt. Ahelyett, hogy inkább finomítottak volna, legyalulták a szépséget.
Szeretem a bonyolult dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- BestBuy topik
- Battlefield Redsec - Ma délután indul az EA ingyenes battle royale játéka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Gumi és felni topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest