Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elég erős gépem volt Vista megjelenésekor és én is azt mondom, hogy vacak volt. A sunyi meglepetésekről nem is beszélve (ugye említettem a WDDM driver kezelést, hasonló volt a directaudio kidobása, amit ugyan a rendszer stabilitással meg magyaráztak, de a felhasználóknak mégiscsak az volt a napi szinten jellemző, hogy nem ment az összes korábbi, népszerű játékban az 5.1-es hang -pl CS:Source, illetve ezzel pl. a Soundstorm-os kártyákat is kiherélték, pedig mekkora királyság volt már azokban a DDL 5.1...- Érdekesség egyébként, hogy a Vista publikus beta-jában még volt directaudio).
De ami nagyon szar volt a Vista-ban (alap, nem SP1) az a memóriakezelés, nem minden géphez idomult megfelelően a prefetch és az volt a jellemző, hogy sokkal többet lassított, mint amennyi érzékelhető javulást okozott volna, ez Win7-re már ki lett javítva (úgy sejtem Vista SP1-re is, de addigra már a többség leírta a Vista-t) és ezekhez jött a korábban írt ipar lassúsága driver-ek, szoftverek tekintetében. Utóbbit még az is tetézte, hogy a Vista-nál már érdemes és egyre szükségszerűbb volt a 64bit-re váltani (4 giga ram már megengedhető volt, és pl. egy Crysis simán benyelte - ha nem volt lapozó fájl, még hibaüzenettel el is tudott szállni játék közben memóriahiánnyal -, pedig még csak nem is max-on futott -mint írtam, jó gépem volt, de nem abszolút csúcs, ergo Crysis közepes beállítások alatt egy picivel volt még élvezhető.
)
És igen, van kék, sőt citromsárga (háttér, kék betűk) halál is van Win7 alatt. Mindketttőhöz volt szerencsém. Utóbbira azt hittem valami bónusz (gyűjts össze 5 kéket egy sárgáért, 5 sárgáért jár egy piros, 5 pirosért egy jó öreg monokróm, aztán majd az olyan gépet, aminek már volt piros, meg fekete, nem szabad bekapcsolni szmogriadóban, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fogyjunk le!
- BestBuy topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Horgász topik
- Xbox Series X|S
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest