Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vektor_75
csendes tag
Végigfutottam a kommenteket, látom sokan révbe érnek lassan, ami a súlyukat illeti.
86-87 kg-ról indultam, most a pálinka és forraltbor kombók miatt 77-78 kg vagyok. Magasságom alapján a 77 kg a normál alkat felett van már, tény hogy van még a hasamon zsír, de tartok tőle hogy ezt már nem fogom tudni csak étellel ledolgozni.
Az étrend váltásnak köszönhetően én is elérem lassan azt a célul kitűzött kilógramm értéket.
A múlt hét végén előkotortam a szekrényből a motoros nadrágomat, és nem csalódtam.Amit a mérleg is mutat és nyilván én is észrevettem hogy kissebb lett a hasam. A tavaly még pocakbehúzósan gombolható nadrág, immáron simán gombolódik sőt még szorosabbra is kell húzni rajta.
Királyság!!
Visszaemlékezvén az eredeti bejegyzésre, mintha az rémlene, hogy a fogyás idejére bármilyen összetételű zsír mehet mivel úgyis el lesz égetve maradéktalanul.
Ha viszont már nem szeretnék fogyni, és ebből fakadólag akár tartélkolhat is a szervezetem zsírt, akkor mik azok amelyek jók erre a célre és melyeket kell kerülni? Telített zsírsavakat kell kerülni ha jól rémlik, de cirka milyen ételekre gondoljak?
Előre is köszönöm a tippeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest