- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Örülök, hogy segített az írás
Boltban tápadat nézegetés nekem máig meg van, főleg ha olyan boltban járok ahova amúgy nem szoktam, időnként talál az ember "kincset"
"Persze van még min dolgozni, mert a rendszeres étkezést továbbra sem tudom mindig megoldani"
Igazából nincs szükség rendszeres étkezésre, lásd IF (időszakos böjt). Illetve persze mit értünk rendszeres alattHa ki tudsz jelölni egy napon belül ~4 órát amikor biztosan tudsz enni, akkor ha átállsz 20/4-es IF-re, akkor máris pipa. Mondjuk ezzel azért várnék 1-2 hónapig, hogy a szervezet biztos adaptálódjon, és ne kelljen két dologgal is küzdeni egyszerre (más kajákat eszel + más elosztásban eszel).
"Időm egyszerűen nincs, hogy számolgassam a grammokat, így egyszerűbbnek tűnt, ha az igazán kritikus dolgokat teljesen száműzom, mintsem, hogy azt számolgassam, hogy lisztből mennyit meg hogyan. Arra azért szigorúan odafigyelek, hogy ne lépjem túl a 20g-t, eleddig ez viszonylag simán is megy, általában 15-18 között mozog a napi bevitel."
És ez így tökéletes isFőleg amíg nem az utolsó kilókot próbálja az ember eltüntetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo ...
- LEGO klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 10
- Könyvajánló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lexus, Toyota topik
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Acer Nitro V 15 // Ryzen 7 7735HS // 16GB DDR5 // 1TB NVMe // RTX4060 8GB GDDR6 // 1.5 év gari
- Dell Latitude 3420 14" FHD IPS Core i5 1145G7 16GB RAM 512GB NVME SSD Magyar Bill Dell Gar
- Gamer pc-RTX3060TI-AMD Ryzen 5 5600X-32gb DDR4 1000GB NVME SSD
- Eladó! Intel Xeon W3530 + Micron Ddr3 1333mhz 6x4 GB ram + Cooler Master Hyper t212 RGB Cpu hűtő
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest