Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Örülök, hogy segített az írás
Boltban tápadat nézegetés nekem máig meg van, főleg ha olyan boltban járok ahova amúgy nem szoktam, időnként talál az ember "kincset"
"Persze van még min dolgozni, mert a rendszeres étkezést továbbra sem tudom mindig megoldani"
Igazából nincs szükség rendszeres étkezésre, lásd IF (időszakos böjt). Illetve persze mit értünk rendszeres alatt Ha ki tudsz jelölni egy napon belül ~4 órát amikor biztosan tudsz enni, akkor ha átállsz 20/4-es IF-re, akkor máris pipa. Mondjuk ezzel azért várnék 1-2 hónapig, hogy a szervezet biztos adaptálódjon, és ne kelljen két dologgal is küzdeni egyszerre (más kajákat eszel + más elosztásban eszel)."Időm egyszerűen nincs, hogy számolgassam a grammokat, így egyszerűbbnek tűnt, ha az igazán kritikus dolgokat teljesen száműzom, mintsem, hogy azt számolgassam, hogy lisztből mennyit meg hogyan. Arra azért szigorúan odafigyelek, hogy ne lépjem túl a 20g-t, eleddig ez viszonylag simán is megy, általában 15-18 között mozog a napi bevitel."
És ez így tökéletes is Főleg amíg nem az utolsó kilókot próbálja az ember eltüntetni.Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- BestBuy ruhás topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest